Gość Zaqair Opublikowano 20 października 2012 Opublikowano 20 października 2012 (edytowane) Premiera 19 Grudnia http://www.youtube.com/watch?v=5iqjDuZiEF8&feature=g-u-u Edytowane 20 października 2012 przez zaq123456 Cytuj
LiSoQuan 23 Opublikowano 20 października 2012 Opublikowano 20 października 2012 Zapowiada sie niezłą kaszana z tej gry. Pełno bzdetnych trailerów i lania wody (jako to ea). Wiecej wiemy o Linking Park niż o samej grze, beta podobno nieudana. Dodatkowo EA nie wysyłała gry do recenzji przed premierą , dopiero po premierze (info z GameTrailers) - oczywiście nie dotyczy to mediów kupionych przez EA . Podejrzana sytuacja, kto odważny kupuje na premierę i może podzieli się z kolegami czy warto Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 20 października 2012 Opublikowano 20 października 2012 Nie przesadzajmy, choć masz trochę racji singiel pewnie będzie świetny ale o multi nie jestem optymistą choć chciałbym się mylić Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 20 października 2012 Opublikowano 20 października 2012 Nie przesadzajmy, choć masz trochę racji singiel pewnie będzie świetny ale o multi nie jestem optymistą choć chciałbym się mylić Dowiemy sie za 6 dni.W przypadku PL 5 dni.Ostatnia zajawka mutli ktora byla na ppe,wyglada calkiem ciekawie.Plus Conquest w MoH ma byc jak CQC z bf3 co jest mi na reke bo i tak w bf3 ostatnio tam gram,a mapy troche mi sie juz przejadly w bf3. Cytuj
nemesis0_PL 9 Opublikowano 20 października 2012 Opublikowano 20 października 2012 szkoda że to wszystko jest z pc puszczane....tam to dość dobrze wyglada ...zobaczymy jak na ps3 to bedzie śmigało....preordera nie odmawiam:) Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 21 października 2012 Opublikowano 21 października 2012 Widzę że kampania marketingowa ruszyła pełną gębą w Polsce, bo codziennie widzę reklamę MOHa Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 21 października 2012 Opublikowano 21 października 2012 szkoda że to wszystko jest z pc puszczane....tam to dość dobrze wyglada ...zobaczymy jak na ps3 to bedzie śmigało....preordera nie odmawiam:) Poziom bf3. Na xbox jest pakiet tekstur hd,tak samo bylo z bf3. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 21 października 2012 Opublikowano 21 października 2012 Dokladnie, w singlu to wyglada na poziom BF3. BF3 w solowej kampanii wygladal kapitalnie, wiec tutaj tez nastawiam sie na fajerwerki, bo w MoHu mnie glownie singiel interesuje. Zobaczymy, kupie jakos po premierze. Cytuj
poli_x 1 Opublikowano 21 października 2012 Opublikowano 21 października 2012 Nie zapominajcie że każdy pre order to wcześniejszy dostęp do bety Battlefield 4 Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 21 października 2012 Opublikowano 21 października 2012 Nie zapominajcie że każdy pre order to wcześniejszy dostęp do bety Battlefield 4 Ekskluzywny dostep nie wczesniejszy. Cytuj
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 21 października 2012 Opublikowano 21 października 2012 Nie zapominajcie że każdy pre order to wcześniejszy dostęp do bety Battlefield 4 Ekskluzywny dostep nie wczesniejszy. tydzien po premierze dowiesz sie, ze tydzien wczesniej Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 21 października 2012 Opublikowano 21 października 2012 (edytowane) Nie zapominajcie że każdy pre order to wcześniejszy dostęp do bety Battlefield 4 Ekskluzywny dostep nie wczesniejszy. tydzien po premierze dowiesz sie, ze tydzien wczesniej Tydzien pozniej ludzie w usa zloza masowy pozew jak w przypadku,usuniecia bf1943 z preordera bf3. I ludzie wygrali Singiel 11 misji w tym 1 tutorial. 4 miejsca sa znane: Statek na ocenie Somalia Yemen Bosnia Multi 8map+2 z dlc. Edytowane 21 października 2012 przez zaq123456 Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 22 października 2012 Opublikowano 22 października 2012 Zaq, wiem, że ruszają Cie takie rzeczy jak niedotrzymywanie daty premiery w Polsce więc pędzę Cię poinformować, że gierka została już wysłana ;] Na pociechę napiszę, że i tak pewnie nie będę miał tyle czasu, żeby ją porządnie ograć nim dostaniesz swoją kopię ;] Cytuj
dApo 313 Opublikowano 22 października 2012 Opublikowano 22 października 2012 na twitchu już grają [; Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 22 października 2012 Opublikowano 22 października 2012 (edytowane) Zaq, wiem, że ruszają Cie takie rzeczy jak niedotrzymywanie daty premiery w Polsce więc pędzę Cię poinformować, że gierka została już wysłana ;] Na pociechę napiszę, że i tak pewnie nie będę miał tyle czasu, żeby ją porządnie ograć nim dostaniesz swoją kopię ;] Domyslilem sie jak zobaczylem kilka osob z PL w rankingu na ps3.56 osob w PL juz ma swoja kopie. na twitchu już grają [; I zaraz bany dostan bo do 5 nad ranem nie wolno streamowac Moh:W. Edytowane 22 października 2012 przez zaq123456 Cytuj
Oldboy 984 Opublikowano 22 października 2012 Opublikowano 22 października 2012 (edytowane) Właśnie na Eska TV poszła reklama a do mnie nadal to nie przemawia .... Moje zainteresowanie MOH wraz z E3 wzrosło, nawet tym sie jarałem a potem przebimbałem z betą z 10 h i od tamtej pory przestała dla mnie istnieć Zdecydowanie wole dalej męczyć "bogatszą" i bardziej grywalną BF3 Edytowane 22 października 2012 przez Bushisan Cytuj
nemesis0_PL 9 Opublikowano 22 października 2012 Opublikowano 22 października 2012 ale już po statystykach widać ze dużo osób gra na świecie....ruskich 650....-więc tam to maja naprawde szybkich kurierów..... na stronce głownej jak sie ma konto w oringu lub się założy to podwójne xp przez 30 min jest do wykorzystania:) ps. powstaja polskie klany typu GROM PL:) bedzie tych gromów troche:)hehehehehe Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 22 października 2012 Opublikowano 22 października 2012 U mnie na liście jeden już męczy. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 22 października 2012 Opublikowano 22 października 2012 Multiplayer Gameplay Incorporated feedback directly from the Multiplayer beta, including server stability enhancements, weapon improvements and other minor tweaks to the MP experience. Removed initial delay to Spec Ops Signal Scan charging. Snipers in Recon stance will no longer be visible to enemy RQ7/RQ11 UAVs. Increased the accuracy of server-side aiming prediction. Fixed an issue with “Fall Back” spawning to improve its behavior. Fixed spawn type changing to Buddy Spawn automatically when it is not supposed to. Call in a Blackhawk for the losing team if they are getting dominated in Sector Control. Reszta zmian tu: http://battlelog.medalofhonor.com/mohw/news/view/2832654786849984138/ Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 23 października 2012 Opublikowano 23 października 2012 Wlasnie kurier przyniosl mi limitowana wersje MoH warfighter. Od razu mowie - ostatni raz zamawialem cos w sklepie PPE. Steelbox calkowicie roz.(pipi)any i powyginany, pudelko dodatkowe-plastikowe - polamane. Sprawdzilem plytke, na szczescie nie ma sladu uszkodzen. Zamiast towar jakos zabezpieczyc, to po prostu wlozyli wszystko do niewielkiej koperty babelkowej. W tej firmie kurierskiej to tez jakies kutafony pracuja, bo widac ze cos ciezkiego postawili na kopercie i pogieli cale opakowanie. (pipi) jestem mega wqurwiony !!!!! Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 23 października 2012 Opublikowano 23 października 2012 Widzę że gra jest świetna skoro od razu po włożeniu płyty czeka na was patch ponad 200 mb z ponad 100 poprawek . Ciekawe co dalej ?. A z innej beczki gra na PC wygląda obłędnie Cytuj
poli_x 1 Opublikowano 23 października 2012 Opublikowano 23 października 2012 Warto wiec czekac na next geny :-D Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 23 października 2012 Opublikowano 23 października 2012 (edytowane) Myślisz że nexgeny to zmienią nie oszukuj się to wina ludzi którzy tworzą grę a nie konsoli. Singiel to z cut scenkami to jakieś 5,5 godziny na normal, a z gry wylewa się miłość do Wielkiego Narodu który broni nas przed Terroryzmem i jak to powinniśmy być za to wdzięczni Edytowane 23 października 2012 przez marekjw2523 Cytuj
Figaro 8 215 Opublikowano 23 października 2012 Opublikowano 23 października 2012 Mu chodzi o tą obłędną wersję na PC. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi