agst 131 Opublikowano 5 czerwca 2012 Opublikowano 5 czerwca 2012 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=Ee82zRhh8WY jak dla mnie bomba. Edytowane 5 czerwca 2012 przez agst Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 27 czerwca 2012 Opublikowano 27 czerwca 2012 (edytowane) Jeśli kogoś by to interesowało, to tutaj można się zapisywać do bety LBP Karting: https://psnbeta.eu.p...igPlanetKarting http://blog.eu.playstation.com/2012/06/27/littlebigplanet-karting-beta-arrives/ Może mi się poszczęści i dostanę zaproszenie Edytowane 27 czerwca 2012 przez SzczurekPB 1 Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 29 czerwca 2012 Opublikowano 29 czerwca 2012 nie potwierdzono kiedy (pewnie do tygodnia)... w kazdym razie trzeba, tak jak poprzednio, samemu sprawdzac czy pojawił się odpowiedni voucher na stronie bety Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 18 lipca 2012 Opublikowano 18 lipca 2012 sprawdźcie maile - sony właśnie wysyła potwierdzenia. beta ma 3.5GB Cytuj
_mike 318 Opublikowano 18 lipca 2012 Opublikowano 18 lipca 2012 Dostałem. Na potrzeby bety stworzyli jakiś specjalny portal. Fajnie. Pogram w weekend, zobaczymy czy dobry shit Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 18 lipca 2012 Opublikowano 18 lipca 2012 Dobra zobaczymy czy to tylko MadNation Racers z Sackboyami. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 18 lipca 2012 Opublikowano 18 lipca 2012 okee pograłem "chwile" - LBP w pełnym 3D, czyli nie robi żadnego wrażenia graficznie. jest poprawnie i bardziej nadaje się to na vite niż PS3 - w grze jest totalny random... mozna prowadzić przez cały wyścig z zapasem kilku sekund, a potem dostaje się z jakiejs rakiety i "papa" pierwsze miejsce na podium - ogolnie trzeba czekac na jakies patche bo czesto wywala z serwera i kilka mapek jest zabugowanych. - beta nie zapisuje wyników i pucharków - jest fun i wielki potencjał w minigierkach - AI oszukuje Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 19 lipca 2012 Opublikowano 19 lipca 2012 (edytowane) Beta właśnie trafiła do PS+. Będzie do ściągnięcia tylko do jutra, do godziny 16 więc... śpieszyć się kto zainteresowany Edytowane 19 lipca 2012 przez SzczurekPB Cytuj
mr.Zajac 35 Opublikowano 19 lipca 2012 Opublikowano 19 lipca 2012 okee pograłem "chwile" - LBP w pełnym 3D, czyli nie robi żadnego wrażenia graficznie. jest poprawnie i bardziej nadaje się to na vite niż PS3 Grafika nie jest taka zła Według mnie Sackboy wygląda lepiej niż w LBP2 (może to przez to, że jest jakby większy w tej kapsule/popicie) Ogólnie gra się dobrze, przypominają mi się czasy jak się pogrywało w Crash Team Racing A co do wyścigów Online to o dziwo nie ma lagów. Tylko na tą chwile brakuję chętnych graczy do gry, więc ciężko kogoś znaleźć,ale to zapewne minie jak więcej ludzi dorwie Bete. I czy tylko mi się wydaje, że nie ma opcji patrzenia się w tył podczas jazdy? Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 19 lipca 2012 Opublikowano 19 lipca 2012 grafika nie robi żadnego wrażenia. owszem modele postaci i bolidów sa "jakoś wykonane" ale otoczenia jest słabe. lekki blur też tego nie ratuje. ogolnie spoko, wczoraj ka grałem to srednio co 15min wywalało wszystkich z wyscigów. Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 19 lipca 2012 Opublikowano 19 lipca 2012 I czy tylko mi się wydaje, że nie ma opcji patrzenia się w tył podczas jazdy? trójkąt Gra bardzo fajna, jeno drifty jakieś takie. Ogółem gdyby była tania to bym kupił, bo bardzo fajne na online - szczególnie deathmatche rzondzom Cytuj
TAILOR 9 Opublikowano 22 lipca 2012 Opublikowano 22 lipca 2012 Czy w tej grze jest przewidziany split screen? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi