Arkady 1 028 Opublikowano 8 lutego 2012 Opublikowano 8 lutego 2012 Jak to każda konsola Sony, tak i Vita musi mieć swoje Everybody Golf czyli najbardziej miodną i grywalną grę o tym sporcie. Screeny: Trailery: http://www.youtube.com/watch?v=Qe-NyQXn8y8 Cytuj
Emtebe 2 575 Opublikowano 11 marca 2012 Opublikowano 11 marca 2012 Graliście w demo? Czy tylko ja mam wrażenie, że obraz w grze nie jest "ostry"? Tak jakby gra była w niższej rozdzielczości i rozciągnięta na cały ekran. Cytuj
Arkady 1 028 Opublikowano 12 marca 2012 Autor Opublikowano 12 marca 2012 Nic takiego nie zauważyłem, ale w demo nie grałem, mam tylko w pełną wersję, ale raczej nie ma to znaczenia. Eagle już wpadło na luzaka, wczoraj byłem o włos od allbatrosa ech. Platyna łatwo nie przyjdzie, co jest zaletą dla mnie Cytuj
Foxter 0 Opublikowano 13 marca 2012 Opublikowano 13 marca 2012 (edytowane) ja tam zawsze byłem cichym fanem serii Everybody Golf. Również i na tej się nie zawiodłem. Fajna produkcja, bajkowa grafika..można fajnie się odprężyć. Mimo, że mam już troche na karku to i tak fajnie się sprawdza. No i online Wyrwałem nówkę za 125 zł z przesyłką i było warto Suboshi, ciężko wejść na psn i samemu sprawdzić? Skoro kolega pisze, że jest to tak jak byś pytał rano matki wychodząc z domu, czy jest tlen na zewnątrz. Edytowane 13 marca 2012 przez Foxter Cytuj
Fidel 2 Opublikowano 13 marca 2012 Opublikowano 13 marca 2012 obraz jest nieostry bo gra jak wiekszość gier na vicie nie chodzi w natywnej rozdzielczości! Cytuj
Emtebe 2 575 Opublikowano 13 marca 2012 Opublikowano 13 marca 2012 No spoko, ale pomimo to inne gry są świetne wyglądem, a tu widzę lekką lipę. A gra mnie bardziej kusi niż Uncharted Cytuj
Emtebe 2 575 Opublikowano 18 marca 2012 Opublikowano 18 marca 2012 Odświeżam temat. Zaopatrzyłem się w pełna wersję i jestem zachwycony. To jest świetny startowy tytuł a nie jakieś Uncharted, które przejdzie się raz i trafia na półkę Masa opcji, pierdółek, kastomizacji, noooo czad po prostu. Można grać i grać. Cytuj
Arkady 1 028 Opublikowano 27 marca 2012 Autor Opublikowano 27 marca 2012 TAAAK udało mi się dziś wsadzić Hole in One, do tego było to uderzenie homing ball, coś pięknego. Dwa srebrne pucharki wpadły Ta gra ma mega grywalność, najlepsza inwestycja jak do tej pory w tym roku! Cytuj
Emtebe 2 575 Opublikowano 27 marca 2012 Opublikowano 27 marca 2012 Mi tez ostatnio wpadły te dwa trofea. Na 13 dołku. Przez przypadek Nie przymierzając uderzyłem pełna parą i... Pyk. Hole in one. Cytuj
Vamp1980 0 Opublikowano 15 maja 2012 Opublikowano 15 maja 2012 Hejka. Tez jestem fanem tej gierki - jest super miodna i gram w nia jak tylko mam czas, Brakuje mi tylko homing shota do platynki. Mam taka propozycje, zebysmy sie czasami spotkali online w jakims lobby i zagarli jakis turniej. Szukam wlasnie polskich graczy bo z randomami tez mozna ale wiadomo - ze friendsami lepiej No wiec jak macie ochote dodajcie mnie do listy z dopiskiem "Everybody's Golf". A potem sie juz dogadamy:) Cytuj
winner 183 Opublikowano 15 czerwca 2012 Opublikowano 15 czerwca 2012 Promocja w PSS - 39zł (35 dla plusowców). Myślę, że się bardzo opłaca, zwłaszcza, że gra ma wbudowany online pass. Ja już zakupiłem swoją kopię. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 15 czerwca 2012 Opublikowano 15 czerwca 2012 39 zł? Prawie jak za darmo. Aż sam się chyba skuszę. Cytuj
Arkady 1 028 Opublikowano 16 czerwca 2012 Autor Opublikowano 16 czerwca 2012 Czyli sprzedaż była marna, ale to standard z tą serią w naszym kraju Bierzcie, za takie pieniądze warto. A tak odnośnie gry, albo Ja podupadłem, albo stopień trudności podnieśli, w wyzwaniach na Pro pierwsze miejsce mam dopiero przy kilku lub kilkunastu próbach Cytuj
Arkady 1 028 Opublikowano 18 czerwca 2012 Autor Opublikowano 18 czerwca 2012 (edytowane) Ostatnio zainteresowałem się bardziej wyzwaniom w Everybody Golf. Zapewnie ktoś z was zauważył, że nieraz zamiast gwiazdki za zajęcie pierwszego miejsca otrzymujemy również koronę. Aby ją dostać (oprócz oczywiście wygrania wyzwania) musimy spełnić określony warunek np. wygrać nie używając specjalnych uderzeń itp. Problemem było to, że póki nie zdobyliśmy korony to nie wiedzieliśmy co trzeba zrobić, pogrzebałem trochę w sieci i znalazłem całą listę. Oczywiście za zdobycie jakieś sumy koron możemy rozegrać kolejny pojedynek, który jest trudniejszy. Lista w spoilerze, ponieważ zawiera imiona postaci z którymi gramy Beginners Rank 1-1 Win with 2000pts or more. 1-2 Hit a Rising Shot and Win. 1-3 One shot the green on a Par 4 and Win. 1-4 Par On Keep/Green in Regulation 100% and Win. 1-5 Hit three or more Bogeys and Win. Vs. Isabelle/Cosplay Get an Eagle and Win. AmateurRank 2-1 Just Impact 50% or more and Win. 2-2 Fairway Keep 100% and Win. 2-3 Apply Spin on every shot and Win. 2-4 Win with 2000pts or more. 2-5 Win without using Spin shots. Vs. Pancho/Cosplay Win within the first 3H. Pro Rank 3-1 Make a Par or better 10m+ Putt and Win. 3-2 Hit a Pin shot and Win. 3-3 Birdie three times in a row and Win. 3-4 Win without landing in the rough. 3-5 Birdie three times in a row and Win. Vs. Grace/Cosplay Win with only one putt per hole. Bronze Rank 4-1 Win with -3 or better score. 4-2 Win with Fairway Keep 80% or better. 4-3 Par On/Green in Regulation 100% and Win. 4-4 Win with -4 or better score. 4-5 Win without any O.B/W.H. Vs. Stuart/Cosplay Win with consecutive Birdies. Silver Rank 5-1 Perform a 1m near pin approach and Win. 5-2 Win without using Spin shots. 5-3 Par On/Green in Regulation 100% and Win. 5-4 Win with 1500pts or more. 5-5 Perform a Birdie or better Chip in and Win. Vs. Max Win without any Bogeys. Gold Rank 6-1 Perform a 2m near pin approach and Win. 6-2 Win without any O.B/W.H. 6-3 Win without landing in the bunker. 6-4 Perform a 3m near pin approach and Win. 6-5 Birdie or better the last hole and Win. Vs. Pandora/Cosplay Win without using Power Mode. <p></p> Platinum Rank Vs. Izzac/Cosplay<p></p><p></p> Win without changing the default club selected by the game Edytowane 18 czerwca 2012 przez Arkady Cytuj
Ukukuki 7 101 Opublikowano 2 listopada 2012 Opublikowano 2 listopada 2012 Warto kupić? Nigdy jakoś nie przepadałem za golfem ale dobre arcade lubię w każdym wydaniu Na allegro można wyrwać za ~60 zł nówkę w foli. Cytuj
Emtebe 2 575 Opublikowano 2 listopada 2012 Opublikowano 2 listopada 2012 Warto. Dla mnie to zdecydowanie lepszy tytuł startowy - niż takie Uncharted. mam na myśli długość grania i miód z tego płynący. Można grać i grać. Cytuj
Arkady 1 028 Opublikowano 3 listopada 2012 Autor Opublikowano 3 listopada 2012 Kupiłem Vite z Everybody Golf zaraz po premierze i gram do tej pory, ta gra ma niesamowite pokłady grywalności. Bierz, bez wahania. Cytuj
Ukukuki 7 101 Opublikowano 9 listopada 2012 Opublikowano 9 listopada 2012 Wahałem się nad Mortalkiem na Vite ale ostatecznie biorę Everybody Golf, trzeba spróbować czegoś nowego ^_^ Cytuj
LOKI7777 17 Opublikowano 11 listopada 2012 Opublikowano 11 listopada 2012 Rowniez kupile 2 sztuki aby grac w multi:) Mam nadzieje ze nie zamkna szybko serwerow tak jak zrobili z psp Cytuj
Ukukuki 7 101 Opublikowano 16 listopada 2012 Opublikowano 16 listopada 2012 Ograłem już troszkę, świetny zakup! Zalatuje mi klimatem Segi i ich Dreamcasta, świetny arcade. Masa jakiś statystyk, podliczania punktów, sklep z rzeczami, masa bonusów. Tego mi brakuje w większości obecnych gier, wygradzania jakoś trudów gracza bonusami typu filmiki, arty i inne pierdoły które zwyczajnie cieszą dużo bardziej niż pucharki czy osiągnięcia. Polecam bo gra miodna i nie na parę godzin tylko miesiące Cytuj
Emtebe 2 575 Opublikowano 5 kwietnia 2014 Opublikowano 5 kwietnia 2014 No i odebrałem swój egzemplarz z Komputronika za całe 14zł Gra wciąga tak samo jak dwa lata temu, gdy kupiłem ją po raz pierwszy. Masa świetnej zabawy. Nie wiem tylko czemu mój stary sejw nie działa. Gdy kiedyś sprzedałem Vite, to zrobiłem backup. Ostatnio przywróciłem go i sejw wysłałem do chmury PS+. Teraz go ściągnąłem, włączam grę... i mam postęp na 0%. Ktoś wie o co chodzi? Dobrze, że gra jest na tyle miodna, by i z chęcią od nowa zagrać. Ale sytuacja jest dziwna. Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano 5 kwietnia 2014 Opublikowano 5 kwietnia 2014 a masz ja z tego samego regionu co wtedy? Cytuj
Emtebe 2 575 Opublikowano 5 kwietnia 2014 Opublikowano 5 kwietnia 2014 To samo wydanie, co miałem kiedyś. Swoją droga widzę, że przez ten czas wyszło kilka patchy. Zbalansowali poziom trudności i nie ma już możliwości włączenia opcji "easy mode" podczas czelendży. Ogólnie jakoś łatwiej teraz się gra. Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano 5 kwietnia 2014 Opublikowano 5 kwietnia 2014 wiec pewnie ktorys patch sprawil ze ten stary nie jest kompatybilny Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi