Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Super car'y na nowo definiują wszystko do czego ta gra przyzwyczajała nas przez cały czas. Przyśpieszenie, przyczepność czy prowadzenie - wszystko jest odwrócone do góry nogami :teehee:

Mi zostały 3 eventy do platynki - tylko krucho teraz u mnie z czasem ;)

Inne gry leżą i i czekają (i to nie jakieś stare crapy tylko np. MGS HD Collection czy nowy Deus Ex) a tu taka popierdółka za 22 zł mnie zatrzymała na tak długo - wbiję platynkę i się biorę za wyzwania które mi znajomi codziennie przysyłają xD )

• Odpowiedzi 72
  • Wyświetleń 13,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• już tydzien mam te gre i powiem tak: za 22zl oplaca sie mieć te gre. Szału oczywiście nie ma, glownym motorem tej gry jest pobijanie czasow. Plansze są mega małe, wiekszość można przejechać w 25 sekun

• W gt nie ma nawet kariery, ja wolę ms od gt...

Opublikowano
  W dniu 4.03.2012 o 22:27, Old_Kyo napisał(a):

Super car'y na nowo definiują wszystko do czego ta gra przyzwyczajała nas przez cały czas. Przyśpieszenie, przyczepność czy prowadzenie - wszystko jest odwrócone do góry nogami :teehee:

Mi zostały 3 eventy do platynki - tylko krucho teraz u mnie z czasem ;)

Inne gry leżą i i czekają (i to nie jakieś stare crapy tylko np. MGS HD Collection czy nowy Deus Ex) a tu taka popierdółka za 22 zł mnie zatrzymała na tak długo - wbiję platynkę i się biorę za wyzwania które mi znajomi codziennie przysyłają xD )

No gierka naprawdę daje rade i ta cena do jakości samej gry, więcej takich gier proszę i będę usatysfakcjonowany tym bardziej, że zakupiłem grę i zassałem na ps3 no i vite i jeszcze braciak sobie ściągną na stacjonarną no i fan z ciągłego polepszania swoich i brata wyników naprawdę udany tytuł. Czekam na więcej tak jak napisał Winner mam nadzieje że nie skończy się na tych 2 dodatkach no i cena ich niech będzie przystępna to napewno będę uzupełniał tytuł o nowe festiwale.

No ja jeszcze dzisiaj miałem 3 eventy do platyny ale po dniowej przerwie jak podszedłem do nich to w niecałe 10 minut zrobiłem platynkę i jestem wielce usatysfakcjonowany wkońcu to moja pierwsza platyna na przenośnej konsoli.

Opublikowano
  W dniu 4.03.2012 o 22:06, winner napisał(a):

Grasz na PS3? Sam grając przy użyciu DS3 nie wykręciłbym tak dobrych czasów, pewnie dlatego, że już się porządnie przyzwyczaiłem do tej gry na Vicie. Z czasóweg superautkiem polecam wyścigi "czystka" (PR) i "lodowisko" (AE - swego czasu miałem tam 1 wynik w leaderboardach, ale rekord utrzymał się tylko 2 dni).

gram na PS3 i na dziś mi styka. zrobiłem jeden event Super Carem a trwało to z 1h :) Old_Kyo ma rację - ta gra się w ogóle zaczyna przy Superach :D

Opublikowano

Mam problem z aktywacja gry na PS3. Na Vite sciagnalem i wszystko działa. Na PS3 ściągam demo i je instaluje następnie chce ściągnąć klucz 100 kb i twierdzi , że jest błąd 80710102 (sprawdziłem co to za błąd) ale u mnie wszystko inne działa. Miał ktoś taki problem?

Opublikowano

ogarnąłem wreszcie ten super car. jak już się człowiek przyzwyczai do prędkości to 3 medale wpadają aż miło. niedługo platyna :) uważam, że powinni dodać jeden przycisk odpowiedzialny za restart. nie wiem też czy to tylko moja wyobraźnia ale zdecydowanie wydaje mi się, że model pojazdu ma znaczenie i wpływa na sposób jazdy autka. jak odkryłem patriota renegade to zacząłem niszczyć eventy super carów. ktoś jeszcze ma podobne wrażenie?

Edytowane przez Kalinho_PL

Opublikowano

Ja bym chciał więcej eventów związanych z driftowaniem, bo naprawde przyjemnie zrobili model driftu tylko wiadomo nie wszystkie tory się do tego nadają.

Opublikowano

ej dobra pośpieszyłem się z tą platyna. okazało się, że muszę zgubić prawie 1:30 by wbić ostatnią złotą trofe za zrobienie cąłej gry w 40:00 minut. HARDCORE!

Opublikowano
  W dniu 6.03.2012 o 11:43, Kalinho_PL napisał(a):

ej dobra pośpieszyłem się z tą platyna. okazało się, że muszę zgubić prawie 1:30 by wbić ostatnią złotą trofe za zrobienie cąłej gry w 40:00 minut. HARDCORE!

Wczoraj właśnie mi wpadła - pewnie by była szybciej ale brak czasu... Spokojnie do zrobienia - hardkorów raczej z tym nie ma będziesz miał - mi np. 40:00 wpadło zanim miałem wszystkie wyścigi na 3 złota przejechane ;)

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

To 40 minut tylko groźnie wygląda... mi wyszło nieco ponad 39 minut, a nawet nie wymasterowałem wszystkich wyścigów.

Opublikowano

mam i ja :) faktycznie nie było to takie trudne. okazało się, że w trybach pursuit miałem masę sekund do schudnięcia. wypas gra. wracam do niej przy DLC także możecie teraz PRÓBOWAĆ bić moje rekordy :D

Opublikowano

motorstorm RC full game za free jest już na US store bo to jest wersja na VITE czy będzie działać na ps3 ....

chyba jest compatybilne z ps3 ,,,crosplay,,,???

Opublikowano

Nie wiem o co ci chodzi, bo piszesz kompletnie niezrozumiale, ale jeśli chodzi o to czy możesz pobrać tą grę na PS3 to nie. Tylko Vita i to z US PSS.

Opublikowano

problem w tym czy bedzie dzialac wersja motorstorm z vity na ps3 ? ...z konta us

Opublikowano

Nie będzie działać.

Jak się kupuje na PL PSS M: RC to są 3 pliki

M: RC klucz

M:RC Trial na wersję PS3

M:RC dla PS Vita.

E: @Szczurek szybszy ;)

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

Już jutro nowy festiwal:

Świetnie! Zacieram ręce.

Opublikowano
  W dniu 13.03.2012 o 13:36, winner napisał(a):

Już jutro nowy festiwal:

Świetnie! Zacieram ręce.

Świetny news, też czekam z niecierpliwością

Opublikowano
  • Autor

Fajnie się prezentuje,szkoda tylko,że głośnik nie uległ zniszczeniu :sorcerer:

Opublikowano

Dodatek zassany i ograny i mogę od siebie dodać, iż tory są fajne , ale odniosłem wrażenie że ten festiwal był mniej wymagający niż poprzednie, ogólnie na plus.

Opublikowano

Próbował ktoś kupić dodatek z poziomu PS VITY? Za cholerę nie widzę go na PSN. Konto ustawione na EU

Opublikowano

Nie wchodź do sklepu z poziomu LiveArea tylko pośrednio przez grę. Ja tak kupiłem.