Gość Kyo Opublikowano 4 marca 2012 Opublikowano 4 marca 2012 Super car'y na nowo definiują wszystko do czego ta gra przyzwyczajała nas przez cały czas. Przyśpieszenie, przyczepność czy prowadzenie - wszystko jest odwrócone do góry nogami Mi zostały 3 eventy do platynki - tylko krucho teraz u mnie z czasem Inne gry leżą i i czekają (i to nie jakieś stare crapy tylko np. MGS HD Collection czy nowy Deus Ex) a tu taka popierdółka za 22 zł mnie zatrzymała na tak długo - wbiję platynkę i się biorę za wyzwania które mi znajomi codziennie przysyłają xD ) Cytuj
Prezes666 10 Opublikowano 4 marca 2012 Opublikowano 4 marca 2012 Super car'y na nowo definiują wszystko do czego ta gra przyzwyczajała nas przez cały czas. Przyśpieszenie, przyczepność czy prowadzenie - wszystko jest odwrócone do góry nogami Mi zostały 3 eventy do platynki - tylko krucho teraz u mnie z czasem Inne gry leżą i i czekają (i to nie jakieś stare crapy tylko np. MGS HD Collection czy nowy Deus Ex) a tu taka popierdółka za 22 zł mnie zatrzymała na tak długo - wbiję platynkę i się biorę za wyzwania które mi znajomi codziennie przysyłają xD ) No gierka naprawdę daje rade i ta cena do jakości samej gry, więcej takich gier proszę i będę usatysfakcjonowany tym bardziej, że zakupiłem grę i zassałem na ps3 no i vite i jeszcze braciak sobie ściągną na stacjonarną no i fan z ciągłego polepszania swoich i brata wyników naprawdę udany tytuł. Czekam na więcej tak jak napisał Winner mam nadzieje że nie skończy się na tych 2 dodatkach no i cena ich niech będzie przystępna to napewno będę uzupełniał tytuł o nowe festiwale. No ja jeszcze dzisiaj miałem 3 eventy do platyny ale po dniowej przerwie jak podszedłem do nich to w niecałe 10 minut zrobiłem platynkę i jestem wielce usatysfakcjonowany wkońcu to moja pierwsza platyna na przenośnej konsoli. Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 4 marca 2012 Opublikowano 4 marca 2012 Grasz na PS3? Sam grając przy użyciu DS3 nie wykręciłbym tak dobrych czasów, pewnie dlatego, że już się porządnie przyzwyczaiłem do tej gry na Vicie. Z czasóweg superautkiem polecam wyścigi "czystka" (PR) i "lodowisko" (AE - swego czasu miałem tam 1 wynik w leaderboardach, ale rekord utrzymał się tylko 2 dni). gram na PS3 i na dziś mi styka. zrobiłem jeden event Super Carem a trwało to z 1h Old_Kyo ma rację - ta gra się w ogóle zaczyna przy Superach Cytuj
K_J 4 Opublikowano 5 marca 2012 Opublikowano 5 marca 2012 Mam problem z aktywacja gry na PS3. Na Vite sciagnalem i wszystko działa. Na PS3 ściągam demo i je instaluje następnie chce ściągnąć klucz 100 kb i twierdzi , że jest błąd 80710102 (sprawdziłem co to za błąd) ale u mnie wszystko inne działa. Miał ktoś taki problem? Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 6 marca 2012 Opublikowano 6 marca 2012 (edytowane) ogarnąłem wreszcie ten super car. jak już się człowiek przyzwyczai do prędkości to 3 medale wpadają aż miło. niedługo platyna uważam, że powinni dodać jeden przycisk odpowiedzialny za restart. nie wiem też czy to tylko moja wyobraźnia ale zdecydowanie wydaje mi się, że model pojazdu ma znaczenie i wpływa na sposób jazdy autka. jak odkryłem patriota renegade to zacząłem niszczyć eventy super carów. ktoś jeszcze ma podobne wrażenie? Edytowane 6 marca 2012 przez Kalinho_PL Cytuj
Prezes666 10 Opublikowano 6 marca 2012 Opublikowano 6 marca 2012 Ja bym chciał więcej eventów związanych z driftowaniem, bo naprawde przyjemnie zrobili model driftu tylko wiadomo nie wszystkie tory się do tego nadają. Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 6 marca 2012 Opublikowano 6 marca 2012 ej dobra pośpieszyłem się z tą platyna. okazało się, że muszę zgubić prawie 1:30 by wbić ostatnią złotą trofe za zrobienie cąłej gry w 40:00 minut. HARDCORE! Cytuj
balon 5 334 Opublikowano 6 marca 2012 Opublikowano 6 marca 2012 ktoś wie od kiedy te promo ? http://www.ppe.pl/news-14252-Darmocha_Motorstorm_RC.html Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 6 marca 2012 Opublikowano 6 marca 2012 (edytowane) ej dobra pośpieszyłem się z tą platyna. okazało się, że muszę zgubić prawie 1:30 by wbić ostatnią złotą trofe za zrobienie cąłej gry w 40:00 minut. HARDCORE! Wczoraj właśnie mi wpadła - pewnie by była szybciej ale brak czasu... Spokojnie do zrobienia - hardkorów raczej z tym nie ma będziesz miał - mi np. 40:00 wpadło zanim miałem wszystkie wyścigi na 3 złota przejechane Edytowane 6 marca 2012 przez Kyo Cytuj
winner 183 Opublikowano 6 marca 2012 Opublikowano 6 marca 2012 To 40 minut tylko groźnie wygląda... mi wyszło nieco ponad 39 minut, a nawet nie wymasterowałem wszystkich wyścigów. Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 6 marca 2012 Opublikowano 6 marca 2012 mam i ja faktycznie nie było to takie trudne. okazało się, że w trybach pursuit miałem masę sekund do schudnięcia. wypas gra. wracam do niej przy DLC także możecie teraz PRÓBOWAĆ bić moje rekordy Cytuj
DANTEO3 0 Opublikowano 7 marca 2012 Opublikowano 7 marca 2012 motorstorm RC full game za free jest już na US store bo to jest wersja na VITE czy będzie działać na ps3 .... chyba jest compatybilne z ps3 ,,,crosplay,,,??? Cytuj
winner 183 Opublikowano 7 marca 2012 Opublikowano 7 marca 2012 Nie wiem o co ci chodzi, bo piszesz kompletnie niezrozumiale, ale jeśli chodzi o to czy możesz pobrać tą grę na PS3 to nie. Tylko Vita i to z US PSS. Cytuj
DANTEO3 0 Opublikowano 7 marca 2012 Opublikowano 7 marca 2012 problem w tym czy bedzie dzialac wersja motorstorm z vity na ps3 ? ...z konta us Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 7 marca 2012 Opublikowano 7 marca 2012 (edytowane) Nie będzie działać. Jak się kupuje na PL PSS M: RC to są 3 pliki M: RC klucz M:RC Trial na wersję PS3 M:RC dla PS Vita. E: @Szczurek szybszy Edytowane 7 marca 2012 przez Kyo Cytuj
winner 183 Opublikowano 13 marca 2012 Opublikowano 13 marca 2012 Już jutro nowy festiwal: Świetnie! Zacieram ręce. Cytuj
Prezes666 10 Opublikowano 13 marca 2012 Opublikowano 13 marca 2012 Już jutro nowy festiwal: Świetnie! Zacieram ręce. Świetny news, też czekam z niecierpliwością Cytuj
darkgamer 43 Opublikowano 13 marca 2012 Autor Opublikowano 13 marca 2012 Fajnie się prezentuje,szkoda tylko,że głośnik nie uległ zniszczeniu Cytuj
Prezes666 10 Opublikowano 14 marca 2012 Opublikowano 14 marca 2012 Dodatek zassany i ograny i mogę od siebie dodać, iż tory są fajne , ale odniosłem wrażenie że ten festiwal był mniej wymagający niż poprzednie, ogólnie na plus. Cytuj
rodiavatar 2 Opublikowano 22 marca 2012 Opublikowano 22 marca 2012 Próbował ktoś kupić dodatek z poziomu PS VITY? Za cholerę nie widzę go na PSN. Konto ustawione na EU Cytuj
winner 183 Opublikowano 22 marca 2012 Opublikowano 22 marca 2012 Nie wchodź do sklepu z poziomu LiveArea tylko pośrednio przez grę. Ja tak kupiłem. Cytuj
rodiavatar 2 Opublikowano 27 marca 2012 Opublikowano 27 marca 2012 Czy was też w(pipi)ia sterowanie w tej grze? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi