Kre3k 581 Opublikowano 9 lutego 2012 Opublikowano 9 lutego 2012 Czyli czwarta część świetnej(?) serii. Te "pyknięcia" podczas uderzeń wyjęte żywcem ze zwiastuna Prometeusza. Nieładnie 1 1 Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 9 lutego 2012 Opublikowano 9 lutego 2012 To jest spin-off, no jaram się ze względu na starą Trylogię i Nortona w Legacy. Niech tylko będzie jak najmniej Weisz... Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 9 lutego 2012 Opublikowano 9 lutego 2012 The Bource Legacy ? Czy wy ku rwa jestescie juz na tyle niedorozwinieci, ze nie potraficie nawet tytulu normalnie napisac ? 2 2 Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 9 lutego 2012 Opublikowano 9 lutego 2012 Dałbym plusa za zauważenie babola, ale nie mam. Cytuj
darkgamer 43 Opublikowano 9 lutego 2012 Opublikowano 9 lutego 2012 (edytowane) A co to to Bource Kre3k ?Sam film może się udać ,ale zmiana aktora na minus,choć ważne jak zagra. Ciekawe ,czy nakręcą pozostałe 6 części,takie przedłużanie popularnej marki przeważnie źle wychodzi. Edytowane 9 lutego 2012 przez darkgamer Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 9 lutego 2012 Autor Opublikowano 9 lutego 2012 The Bource Legacy ? Czy wy ku rwa jestescie juz na tyle niedorozwinieci, ze nie potraficie nawet tytulu normalnie napisac ? Sorry za tego babola, niech mod jakiś poprawi. I nie obrażaj się za tego minusa, jestem niestety typowym Polaczkiem, oko za oko. :blum1: Cytuj
darkgamer 43 Opublikowano 9 lutego 2012 Opublikowano 9 lutego 2012 The Bource Legacy ? Czy wy ku rwa jestescie juz na tyle niedorozwinieci, ze nie potraficie nawet tytulu normalnie napisac ? Sorry za tego babola, niech mod jakiś poprawi. I nie obrażaj się za tego minusa, jestem niestety typowym Polaczkiem, oko za oko. :blum1: Zdarza się,w sumie ta nazwa coś mi przypomina,hmmm... Czyli jakbyś dostał plusa ,to dałbyś plusa,right? Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 9 lutego 2012 Opublikowano 9 lutego 2012 Jestes gimbusem a nie polaczkiem lol, "nie obrazaj sie za minusika", skad ty sie sledziu urwales bo chyba nie z kobiecego lona ? Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 9 lutego 2012 Autor Opublikowano 9 lutego 2012 Ojoj, ktoś ma chyba tutaj jakieś problemy z sobą, co? Życzę powodzenia, rób dalej ludziom awantury z powodu literówki, na pewno dobrze na tym wyjdziesz. Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 9 lutego 2012 Opublikowano 9 lutego 2012 Literowki rotfl, c nie lezy nawet kolo n wiec chyba pisales bruce lee. Jak mozna zrobic literowke kiedy wlasciwa litera jest 3 klawisze obok, chyba pisales to na klawiaturze stopami gremlinie. 1 Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 9 lutego 2012 Autor Opublikowano 9 lutego 2012 Tak szczerze mówiąc to się sam zdziwiłem jak to się stało, no ale zakończmy to. Mod niech poprawi i przy okazji usunie tą bezsensowną dyskusję. Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 4 września 2012 Opublikowano 4 września 2012 (edytowane) Jestem świeżo po seansie i cóż mogę powiedzieć, zawiodłem się. Jak ktoś oczekuje filmu na pozioie trylogii to niech się zastanowi dwa razy zanim pójdzie do kina. Pierwsza godzina filmu to tylko i wyłącznie nudy, myślałem że zasnę. Gdybym nie widział zwiastunu i nie wiedział, że jednak będzie jakaś akcja to wyszedl bym z seansu. Druga polowa nawet daje radę, ale nie umywa się do filmów z Damonem. Pościgi nie są jakieś ekscytujące, muzyka nie powoduje takiego wrażenia jak powinna, a samych walk wręcz jest bardzo mało (i krótko). Jakby ktoś się mnie pytał, to z czystym sumieniem nie polecał bym iść na ten film do kina. Edytowane 4 września 2012 przez Square Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi