Opublikowano 2 września 201311 l Heh. Wiadomo, że moja retoryka właśnie jest lekko nasycona prowokacją. Wiem doskonale, że HHC odwiedzają nie tylko gimbazjalne "zyeby". Spoko, nie złapałem w pierwszym biegu żartu Roziego, my fault. Z jednej strony piszesz, że nie tego oczekujesz od rapu i w pełni Cię rozumiem, bo przecież nie każdy lubi to samo, ale w takim razie co robisz w tym temacie? Ah, już widzę - zamiast argumentów, wrzucasz wszystkich słuchaczy LUCa do jednego worka z hipsterami Zresztą, kur.wa, co ja dużo będę gadał - ta muzyka broni się sama: Acha, te Flatbush Zombies fpytę. Wiedziałem, że gdzieś ich już wcześniej słyszałem https://www.youtube.com/watch?v=F-I1s50fkzk Edytowane 2 września 201311 l przez Mathiu
Opublikowano 2 września 201311 l ta gadka o hipsterze byla specjalna przeciez, pare linijek wyzej wytykalem Ci przecie ta trollowa retoryke Moje rapowe gusta tez sa rozne, chociaz glownie forma powyzej tresci, bo jak juz wspominalem, podchodzac z dystansem do glupot nawijanych w fajny sposob i pod dobre bity, mozna czerpac przyjemnosc ze sluchania tej muzyki. Oczywiscie, wszystko w granicach umiaru W zasadzie malo Polskiego rapu slucham, pomijajac wlasnie kękę czy eripe, a i to sa wyjatki od 'glupot nawijanych w fajny sposob'
Opublikowano 25 września 201311 l L.U.C w październiku planuje wydać płytkę elektroniczno-ambientową, pod swoim nazwiskiem, czyli Rostkowski. Wszystko ma być utrzymane w takich klimatach: Co prawda z rapami to nie ma wiele wspólnego, ale nie będę zakładał osobnego tematu w XTC Edytowane 25 września 201311 l przez Mathiu
Opublikowano 25 września 201311 l " Wychodzi z kibla, mówi nie niucha sziksakogo Ty chcesz oszukać, przecież każdy wie co sypałże byłaś PIPI, dobra odpalaj giblamam z Ciebie HIHI, żeś (pipi)a serio niezła"góvno jest dobre, milion much wkoncu nie moze sie mylic, mathiu Edytowane 25 września 201311 l przez Andżej
Opublikowano 25 września 201311 l Jeżeli nie rapuje (z małymi wyjątkami) to robi ciekawe rzeczy, które mi się podobają zazwyczaj. W innym wypadku słabo.
Opublikowano 25 września 201311 l Ńemy trochę za mało jeszcze zrobił, żeby można go porównać do L.U.Ca, ale zapowiada się sick... pro Zresztą nagroda od RZA (za ten remix: http://www.youtube.com/watch?v=RGx0jm6QSD0) o czymś musi świadczyć. Czekam na jego mixtape'a nowego. Edit: O! Właśnie pojawiła się okładeczka: Sleepoholic będzie dostępny w naszym sklepiku od 1 października. W sklepach na terenie całej Polski od 14 października. W naszym sklepiku będzie także wersja w specjalnym konceptualnym opakowaniu, które ujawnimy wkrótce. Edytowane 25 września 201311 l przez Mathiu
Opublikowano 3 października 201311 l Widzieliście kiedyś płytę oficjalnie wydaną w... poduszce? XD http://allegro.pl/rostkowski-sleepoholic-edycja-kolekcjonerska-i3600687214.html Edytowane 3 października 201311 l przez Mathiu