Skocz do zawartości

Planet L.U.C

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Heh. Wiadomo, że moja retoryka właśnie jest lekko nasycona prowokacją. Wiem doskonale, że HHC odwiedzają nie tylko gimbazjalne "zyeby".

Spoko, nie złapałem w pierwszym biegu żartu Roziego, my fault.

Z jednej strony piszesz, że nie tego oczekujesz od rapu i w pełni Cię rozumiem, bo przecież nie każdy lubi to samo, ale w takim razie co robisz w tym temacie?

Ah, już widzę - zamiast argumentów, wrzucasz wszystkich słuchaczy LUCa do jednego worka z hipsterami ;)

Zresztą, kur.wa, co ja dużo będę gadał - ta muzyka broni się sama:

Acha, te Flatbush Zombies fpytę. Wiedziałem, że gdzieś ich już wcześniej słyszałem ;)

https://www.youtube.com/watch?v=F-I1s50fkzk

Edytowane przez Mathiu
Opublikowano

ta gadka o hipsterze byla specjalna przeciez, pare linijek wyzej wytykalem Ci przecie ta trollowa retoryke

Moje rapowe gusta tez sa rozne, chociaz glownie forma powyzej tresci, bo jak juz wspominalem, podchodzac z dystansem do glupot nawijanych w fajny sposob i pod dobre bity, mozna czerpac przyjemnosc ze sluchania tej muzyki. Oczywiscie, wszystko w granicach umiaru

W zasadzie malo Polskiego rapu slucham, pomijajac wlasnie kękę czy eripe, a i to sa wyjatki od 'glupot nawijanych w fajny sposob'

• 4 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

L.U.C w październiku planuje wydać płytkę elektroniczno-ambientową, pod swoim nazwiskiem, czyli Rostkowski.

Wszystko ma być utrzymane w takich klimatach:

Co prawda z rapami to nie ma wiele wspólnego, ale nie będę zakładał osobnego tematu w XTC ;)

Edytowane przez Mathiu
Opublikowano (edytowane)

"

Wychodzi z kibla, mówi nie niucha sziksa
kogo Ty chcesz oszukać, przecież każdy wie co sypał
że byłaś PIPI, dobra odpalaj gibla
mam z Ciebie HIHI, żeś (pipi)a serio niezła"

góvno jest dobre, milion much wkoncu nie moze sie mylic, mathiu ;)

Edytowane przez Andżej
Opublikowano (edytowane)

Ńemy trochę za mało jeszcze zrobił, żeby można go porównać do L.U.Ca, ale zapowiada się sick... pro ;) Zresztą nagroda od RZA (za ten remix: http://www.youtube.com/watch?v=RGx0jm6QSD0) o czymś musi świadczyć.

Czekam na jego mixtape'a nowego.

Edit: O! Właśnie pojawiła się okładeczka:

1375086_631375103552653_1935538484_n.jpg

Sleepoholic będzie dostępny w naszym sklepiku od 1 października. W sklepach na terenie całej Polski od 14 października. W naszym sklepiku będzie także wersja w specjalnym konceptualnym opakowaniu, które ujawnimy wkrótce.

Edytowane przez Mathiu
  • 2 tygodnie później...