relampagio 0 Opublikowano 11 lutego 2012 Opublikowano 11 lutego 2012 (edytowane) Macie coś do powiedzenia na temat nowego krążka Soboty? W sumie nie tak nowego bo to album z 8 października, lecz najnowszy soboty a na forum nic o nim nie znalazłem ;o. Wrzucam trackliste: Tracklista:01. Intro 02. Zabroń mi 03. Mój czas feat. Matheo, Starszy 04. Mój dom 05. Nic się nie zrobi samo 06. Przedstawienie musi trwać 07. Ucieczka gośc. Rufijok (skrecze dj FEEL-X) 08. Naprzód gośc. Paluch,Slums Attack, Panna Quan (skrecze dj Decks) 09. Do góry łeb gośc. Chór Montu 10. Czuję się dobrze 11. Gorączka sobotniej nocy 12. Przekaz gośc. Tede 13. skit 14. Wolny mikrofon 15. Niech ktoś mi (pipi) powie gośc. Smagalaz, Wini 16. Zimny drań 17. Numer na życzenie 18. Era frajera gośc. Czapka (skrecze dj FEEL-X) 19. Szczecin gośc. Spółdzielnia (skrecze dj FEEL-X) 20. Bez odwrotu gośc. Pih, Chada 21. Jesteś już mój, jesteś już moja Album polecam bo jest dobry, są momenty z których można się pośmiać, chodzi o teksty, którę są rewelacyjne. :> Edytowane 11 lutego 2012 przez relampagio Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 11 lutego 2012 Opublikowano 11 lutego 2012 Na przyszlosc wez dawaj tracliste w formie cytatu a nie kodu bo nie idzie tego rozczytac. Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 11 lutego 2012 Opublikowano 11 lutego 2012 'Do gory leb' leci u mnie non-stop od wczoraj. Swietny kawalek. Cytuj
relampagio 0 Opublikowano 11 lutego 2012 Autor Opublikowano 11 lutego 2012 W sumie prawie każdy kawałek soboty z tej płyty może lecieć całymi dniami. @2razyjot Zmienione Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi