basbot11 177 Opublikowano 21 listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2012 (edytowane) widzieliscie dzisiejsze promocje w play storze? cztery gry gameloft, kazda po 0,99$ The adventures of tintin The amazing spider man back stab gangstar rio virtua tennis 2,99$ sonic 4 episode 2 2,99$ nfs most wanted stanial do 4,99$ quickoffice pro 0,99$ normalnie 15$ Edytowane 21 listopada 2012 przez basbot11 Cytuj Odnośnik do komentarza
Igor67 139 Opublikowano 21 listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2012 widzieliscie dzisiejsze promocje w play storze? cztery gry gameloft, kazda po 0,99$ The adventures of tintin The amazing spiter man back stab gangstar rio Które z nich będą dobrze działały na tablecie? W sensie żeby nie były wyświetlane z czarną ramką? Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 616 Opublikowano 24 listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2012 Szukam widgetu z notowaniami pl i walutami. Tem od yahoo nie ma polskiej gieldy i waluty tylko w jedna strone maja przelicznik. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 24 listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2012 Dużo aplikacji w promocji z okazji Czarnego Piątku: http://antyapps.pl/zbliza-sie-czarny-piatek-szykuje-sie-cala-masa-swietnych-promocji-na-aplikacje/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Mani 685 Opublikowano 24 listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2012 Dla fanów jRPG polecam Chaos Rings od SE. Bardzo fajny jrpg, niezła grafa, mega pochłaniacz czasu w stylu FF. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 26 listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2012 Szukam widgetu z notowaniami pl i walutami. Tem od yahoo nie ma polskiej gieldy i waluty tylko w jedna strone maja przelicznik. tego używam: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.puchalamichal.notowaniagieldowe&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5wdWNoYWxhbWljaGFsLm5vdG93YW5pYWdpZWxkb3dlIl0. darmowe i daje radę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 616 Opublikowano 27 listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2012 Dzieki wlasnie to samo znalazlem i jest git Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 616 Opublikowano 29 listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2012 Android ma jakies ekskluzywne gry warte uwagi? Na iOS wszystko ogralem chyba Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 29 listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2012 Co na galaxy s3 zeby przenosic gry z pamieci telefonu na karte? Probowalem gl to sd czy cos takiego i po tygodniu sie posypalo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Arowana14 0 Opublikowano 29 listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2012 Moja ulubiona gra to Jetpack Jinx . Jest kolorowa, wciągająca i naprawdę fajna. Kocham gry z kosmitami w roli głównej Tutaj możecie poczytać sobie o tej grze: http://appsblog.pl/ Wystarczy, że wpiszecie tytuł w wyszukiwarkę po prawej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 30 listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2012 aptoide - alternatywa dla marketu google - all stuff za free wbudowana wyszukiwarka, podgląd zainstalowanych aplikacji + podgląd aktualizacji całość oparta na wzór gm - szybko, łatwo i przyjemnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 30 listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2012 jakieś taktyczne rpg? ew. strategie turowe na androida? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mani 685 Opublikowano 1 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2012 Nun Attack. Sympatyczna, wciągająca i za friko. Z czystym sumieniem polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 622 Opublikowano 1 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2012 (edytowane) Samsung Galaxy Ace 2. Czy jest jakaś możliwość skonfigurowania klawiatury przy pisaniu smsów, by przecinek był dostępny na domyślnej pierwszej stronie (bez potrzeby przełączania się na stronę ze znakami specjalnymi)? Kropka jest, ale każdorazowe przełączanie się na kolejną stronę, wstawienie przecinka i powrót na stronę pierwszą jest uciążliwe. Może jakaś prosta aplikacja do personalizacji klawiatury? Jestem lamerem, więc litości. Edytowane 1 grudnia 2012 przez Kmiot Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 1 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2012 po prostu sciagnij z marketu inna klawiature Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 622 Opublikowano 1 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2012 No niby wiem, ale trochę tego jest, większość proponuje jakieś cuda-niewidy czytające ludzkie myśli i samodzielnie piszące się smsy, a ja tylko chciałem dodatkowy przecinek (bo defaultowa klawiatura jest ok). Już sobie chyba poradziłem, ale jeśli ktoś ma jakąś prostą metodę, to śmiało. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 3 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2012 ten program co czyta myśli i sam pisze smsy działa za(pipi)iscie! bylem pod wielkim wrażeniem, wecz magiczne efekty, wiele smsów napisał za mnie sam, ja tylko klikałem "next, next" (wybieralem nastpene słowa z podpowiedzi) niestety z jakiegoś powodu pożerał duże ilości internetu, w kilka dni nabił 30mb, co było o wiele za dużo jak na moj pakiet swoją drogą ciekawe czemu az tyle tego zżera bo był świetny Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 3 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2012 Jaki? Ja uzywam swift key 3. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 3 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2012 właśnie o ten mi chodzi nie żre u ciebie internetu ? u mnie żarł 30mb dziennie nawet gdy telefon tylko leżał Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 130 Opublikowano 3 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2012 Też korzystam ze Swift key 3, zero problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 3 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2012 W sumie teraz pierwszy raz zagladnalem do licznika danych w ustawieniach, bo nigdy wczesniej mnie to nie interesowalo, ale nie ma tej appki na liscie tam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 3 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2012 Jak telefon czyta mysli? o_O Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 3 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2012 Bardziej SwiftKey X ma świetne przewidywanie następnych słów, bo bez przerwy uczy się Twojego stylu pisania . Dla mnie to jest nieprzydatne, bo piszę głównie na Twitterze, a tam bez przerwy używam jakichś technologicznych zwrotów bądź wplatam angielske pojęcia do naszego języka i klawiatura zawsze głupieje. Więcej czasu tracę na poprawianie tego przewidywania niż na normalne pisanie, dlatego nigdy tego nie używam. Ale do zwykłego pisania SMS-ów, gdzie używa się standardowych słów, to pewnie sprawdza się znakomicie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 3 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2012 swiftkey x to starsza wersja swiftkey 3, ktory IMO sprawdza sie swietnie nawet jak sie miesza polski z angielskim Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 4 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2012 Jak telefon czyta mysli? o_O jak sie mu da baze smsów maili i innych rzeczy do nauczenia sie to zapamietuje wszystko co piszesz i jak piszesz, i jak np wczesniej 20 razy pisałeś "hej chodź na piwo" i zaczniesz pisać "hej" to on podpowie (między innymi) słowo "chodź" a jak je wpiszesz to podpowie "na" i potem "piwo" albo jak np ja wpisywalem "mam" to odrazu podpowiadał "nadzieje" , bo czesto używa sie zwortu "mam nadzieje" itp jak wpiszesz jakies słowo to sprawdza jakie słowa sie wcześniej pojawiały po nim i ci je podpowiada, być może też (nie wiem dokladnie) potrafi powiązać kilka wcześniejszych słów (a nie tylko ostatnie) i "wywnioskować" kontekst i zapodać odpowiednie słowo jeśli jakiegoś słowa nie załapał i nie dał dobrej podpowiedzi to wystarczy wpisac 1-2 litery i pojawi sie całe słow (też wzięte z "historii pisania" ale mniej popularne ktore nie pojawilo sie w pierwzych 3 wyświetlanych, ale po doprecyzowaniu pierwszej litery wskakuje na miejsce) do tego ppoprawia literówki w trkacie pisania i ogolnie jest super efekty są znakomite i robią wrażenie czytania w myślach, zwłaszcza gdy nie trzeba zupelnie nic pisać samemu tylko wybiera sie kolejne podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi