MichAelis 5 596 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Da rade otrzymac fakture VAT za zakup aplikacji w play? Cytuj Odnośnik do komentarza
MrSatan 20 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Też się pod to podpinam, da się? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Jaka scigalke oprocz nfs most wanted i asphalt 7 polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 real racing 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Accoun 252 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 (edytowane) Skoro o SwiftKey mowa, to wyszła beta Flow (SK ze Swype, jak ktoś nie słyszał): :-) http://www.swiftkey.net/flow/ Edytowane 6 Grudnia 2012 przez Accoun Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Całkiem fajniutka, w trakcie testów jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 real racing 2 Nie ma juz zadnego fajnego nfsa na andka? Ja raczej w arcadeowki grywam. Probowalem w hot pursuit grac ale akcelerometrem to nie dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 (edytowane) Zainstalowałem tego SwiftKeya i co prawda na razie nie zna zbyt dobrze mojego stylu pisania (nie podawalem danych do Gmaila i fb), ale z każdą kolejną wiadomością podaje mi co raz więcej prawidłowych podpowiedzi i faktycznie ma się wrażenie, że program czyta w myślach. Polecam. Edytowane 7 Grudnia 2012 przez Qvstra Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Czy jest na Androida taka aplikacja, która robi to co wyszukiwanie Spotlight w iOS? Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 No chyba jest... nazywa się wyszukiwarka Google . Chodzi Ci o przeszukiwanie zasobów telefonu, np. notatek, piosenek, smsów? Musisz tylko w ustawieniach tej aplikacji odhaczyć elementy, które chcesz przeszukiwać, bo np. Muzyka jest domyślnie odznaczona. Jeśli dodatkowo doinstalowane aplikacje są napisane jako "przeszukiwalne", to tam się pojawią do zaznaczenia. Przykładem jest OI Notatnik. O, o takie coś Ci chodzi? http://db.tt/wizJsxIx Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 o, to gdzie to włączyć? Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 (edytowane) Klikasz pasek wyszukiwania, naciskasz menu, wybierasz Ustawienia, tam Przeszukiwanie telefonu . EDIT: Kurde, jest trochę lipa z tym . Dawniej aplikacja podpowiadała od razu wszystko, czy to podpowiedzi do wyszukiwania w Internecie, czy to notatki, czy piosenki itd. Teraz mam same podpowiedzi do szukania w Internecie, dopiero jak kliknę wyszukaj i przełącze na "Telefon" (który na dodatek jest schowany jakby za ekranem, po prawej) to pojawiają się wyniki wyszukiwania w telefonie. Niezbyt przyjemny i wygodny sposób. Mógłbym przysiąc, że za czasów Androida 2.3 to bardziej przypominało Spotlight. Edytowane 7 Grudnia 2012 przez raven_raven 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Thx za info Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 596 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Szukam widgetu z notowaniami pl i walutami. Tem od yahoo nie ma polskiej gieldy i waluty tylko w jedna strone maja przelicznik. tego używam: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.puchalamichal.notowaniagieldowe&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5wdWNoYWxhbWljaGFsLm5vdG93YW5pYWdpZWxkb3dlIl0. darmowe i daje radę. Kurde podbijam. Taki fajny program i usuneli Cytuj Odnośnik do komentarza
Etheor 547 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 (edytowane) Prawdopodobnie było, ale World of Goo- gra cud malina. Gdyby ktoś miał jakąś propozycję podobnych tytułów (2d, z dobrą grafiką i muzyką, kiedyś była taka gra, w której się robotem rozwiązywało zagadki, nie pamiętam nazwy niestety ), to byłbym wdzięczny. Poza tym warto jeszcze sprawdzić Sonic CD (darmowa) oraz kilka innych tytułów na profilu SEGI (m.in. Jet Set Radio) Ps. Jak to jest w końcu z tym Vice City? Miało już oficjalną premierę, bo na YT krążą już filmy z grywalną wersją? :S Ps2: http://www.youtube.com/watch?v=7CkDyAZ7W9w Jako maniak Zenonia w święta będę miał co robić Edytowane 9 Grudnia 2012 przez Etheor Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Ps. Jak to jest w końcu z tym Vice City? Miało już oficjalną premierę, bo na YT krążą już filmy z grywalną wersją? :S No jest od wczoraj. Testowane na i9300, waga okolo 1 gb wersja 1.0. ;> 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Mógłbym przysiąc, że za czasów Androida 2.3 to bardziej przypominało Spotlight. bo wygląda, cokolwiek zaczne wpisywac w wysuzkiwarke to pojawiaja sie appki, kontakty, i inne bzdety w podpowiedziach Cytuj Odnośnik do komentarza
mr_pepeush 96 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 przeszedłem z tv sony na samsunga :] kumpel na swoim telefonu z nadgryzionym "japkiem" ma taka aplikacje, ktora pozwala mu na telefonie czy tablecie wyswietlic to, co aktualnie leci na jego samsungu (ogląda film i może pójść dajmy na to do klopa, nie przerywając oglądania ). ponoc nazywa sie to samsung smart viev i mowil, ze cos podobnego jest tez na androida. wie ktos o co moze chodzic? wczoraj sciagalem jakies aplikacje, ale nawet pilot w telefonie nie chce dzialac docelowo zalazaloby mi na tez obsludze wprowadzania tekstu przez telefon; pomoze ktos? Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Jakie sa najlepsze RPGi na Andka ? Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zenonie 1-3, Caligo Chaser, Battleheart. To tak na szybko. Dużo tego chyba nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 mi przypadla do gustu Grinsia tylko ze to jrpg ale calkiem udany, jezeli chodzi o jrp to chyba firma kemco robi ich najwiecej Cytuj Odnośnik do komentarza
kasuro 34 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Plague https://play.google.com/store/apps/details?id=com.miniclip.plagueinc&hl=pl Cytuj Odnośnik do komentarza
basbot11 177 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 wiedzieliscie ze niektore gry robione pod Tegre maja zaimplementowana obsluge pada, miedzy innymi gta 3 i vc http://www.tegrazone.com/support/game-controller-support a tu lista gier http://www.tegrazone.com/games/controller musze kupic kabel usb do pada z xbox360 i to sptawdzic. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Jak bedziesz trzymal telefon i gral na padzie od ixa? :> A za strone dziekuje, posprawdzam. Cytuj Odnośnik do komentarza
basbot11 177 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 kto powiedzial ze musze go trzymac? nie mam telefonu z andkiem tylko tablet, a do niego mam cos podobnego do smart cover, wiec sam bedzie stal. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi