Opublikowano 27 maja 201311 l Niestety Llamy mi nie obsługuję,a Tasker trochę drogi jak na taką pierdołę. Nic więcej nie ma z takich programów?
Opublikowano 3 czerwca 201311 l Znacie jakiegoś porządnego i najlepiej w pełni darmowego menadżera wydatków? Patrzyłem Money Lover i Easy Money. Pierwszy pomimo dobrych ocen nie przypadł mi do gustu zupełnie, drugi lepiej ale sporo opcji w darmowej edycji ma poblokowanych.
Opublikowano 4 czerwca 201311 l Pytasz czy odpowiadasz ?Moja nauczacielka z matmy tak mowila jak bylem przy tablicy i strzelalem wynik.
Opublikowano 4 czerwca 201311 l Sprawdzam ciebie niczym twoja nauczycielka z matematyki, twój najgorszy sen się właśnie ziścił...
Opublikowano 5 czerwca 201311 l Jak ktos ciora na emu psxa a konkretnie fpse to w nowych wersjach jest wsparcie dla pluginu opengl i az mi kapcie spadly jak zobaczylem crash bandicoot 3.
Opublikowano 5 czerwca 201311 l a skad wziac taki plugin bo domyslnie u mnie nie ma, a widze taka opcje
Opublikowano 5 czerwca 201311 l juz mam Jezu jak wyglada gran turismo 2! Teraz widac, ze real racing to minigierka. Dzieki wuja!
Opublikowano 6 czerwca 201311 l jest emulator psx na androida??!! 0_0 da ktoś nazwe błagam, nesa tez sie nie obraże Edytowane 6 czerwca 201311 l przez Orzeszek
Opublikowano 6 czerwca 201311 l FPSE - najlepsze obecnie emu PSX na andka NESOID - poszukaj, a znajdziesz
Opublikowano 6 czerwca 201311 l może inaczej, widze, że niezła impreza mnie omija. napiszcie z jakich aplikacji korzystacie na andka, bo moze są jakieś o których istnieniu nie wiem a sie przydadzą jak np te emulatory, w życiu bym na to nie wpadł :|
Opublikowano 6 czerwca 201311 l przewałkuj temat, na pewno tego mnóstwo znajdziesz ja osobiście korzystam z niewielu rzeczy: - simple calendar + GTasks; - Dysk (Google Drive); - FBReader (ebooki); - Picsart (edytor zdjęć) - MXPlayer (filmy) lub XBMC - Boat Browser (przeglądarka www); - ES File Explorer (menedżer plików); - Skype - Meteo (szybka prognoza pogody z icm); - Perfect Viewer - komiksy; - Scrobble FM - radio internetowe, duża baza stacji; - Swype + Dragon - klawiatura; - Tłumacz od google - czasami się przydaje; - Illumination Bar - zastosowanie ma przede wszystkim do serii telefonów Xperia, sterowanie diodą.paskiem powiadomień świetlnych - Power Toggles - widżety/przełączniki funkcji telefonu. - Night Mode - możliwość zmniejszenia jasności ekranu poniżej wartości "fabrycznych" - Vevo - teledyski Edytowane 6 czerwca 201311 l przez Andreal
Opublikowano 6 czerwca 201311 l A'propo pluginu opengl i fpse... http://www.youtube.com/watch?v=jtgnRYJC87Q Od 2:16 ogladac? o_O http://www.youtube.com/watch?v=fclLOF7QY4Y A z przydatnych aplikacji polecilbym koledze: - Androzip - dobry manager i paker do zip/rar itd. - AutoMapa - nawigacja, dziala rowniez offline po gps. - Camera 2 - aparat z masa dodatkow. - Cut the rope HD - wiem, ze gra ale ten zielony glut z zalzawionymi oczami gdy spada kulka ryje mi banie. - exDialer - dialer z masa opcji i skorek. - Fast Burst Camera - do robienia serii fotek. - FPse - emulator PSXa na androida. - GBC.em - emu gameboya i gbcolor. - Nova Launcher - musze wyjasniac? - Opera Mobile - jw. - Poweramp - bo inne odtwarzacze muzyki przy nim gina. - Six Guns - wiem, ze znowu gra ale Gameloft zrobil dobra gre... o dzikim zachodzie. - Sixaxis controller - bo na telefonie mozna grac z uzyciem dual shocka 3. - SuperSU - dla rootowcow. - Titanium Backup - absolutne musisz miec dla ludzi ogarniajacych glebiej androida. - Total Commander - fajny i intuicyjny IMO manager plikow zywcem z PC. - Undelete - gdyby ktos, cos usunal przez przypadek. - Utorrent - bo na androidzie tez mozna. Jak cos sobie przypomne to dam znac. Edytowane 6 czerwca 201311 l przez 2razyjot
Opublikowano 6 czerwca 201311 l ja ostatnio w to sie zagrywam: http://youtu.be/lJngU9ckuM8 Edytowane 6 czerwca 201311 l przez Gość
Opublikowano 9 czerwca 201311 l Jak z zombiakami to world war z absolutnie polecam, unreal engine, masa rzeczy do tuningowania, oplacalne szukanie znajdziek i czasem potrafi zaskoczyc. Dobra "strzelanka" z prostymi zagadkami i intuicyjnym choc trywialnym systemem walki wrecz. Atakowac smialo, okolo 1 gb wolnego miejsca na sd.
Opublikowano 19 czerwca 201311 l juz mam Jezu jak wyglada gran turismo 2! Teraz widac, ze real racing to minigierka. Dzieki wuja! Mógłbyś zrobić screeny? Jestem ciekaw, jak to wygląda... Co do appek, które uzywam: - Mango (do mang - opiera się na stronach do czytania w stylu MangaFox, ale ma też tryb online) - Pixiv (japoński odpowiednik DeviantArta. Czasem se przeglądam) - AndroIRC (Android nie jest idealny do siedzenia na IRCu, ale czasami nie mam dostępu do kompa) - Soundcloud (nie jest to serwis w stylu Spotify, a raczej "muzyczny DeviantArt". Fajne rzeczy można znaleźć) - Perfect Viewer (komiksy, mangi z karty pamięci, PDFy) - Radaee PDF Viewer (wszelkie PDFy, którymi nie chcę "zaśmiecać" PV lub chcę mieć "na szybko/na chwilę": plany zajęć i podobne) - Steam (do tej społecznościowej części Steama) - noozy/PlayerPro (odtwarzacze muzyki. Ten pierwszy ma świetne "polepszacze" dźwięku, jeśli nie masz nic przeciwko nim, ale źle skaluje się na tabletach; drugi jest z tej samej półki jakościowej, co PowerAmp i jest OK na tabletach) - MX Player (najlepszy odtwarzacz video) - Opera Mobile (no... przeglądarka ) - Opera Mini (jw., tylko kompresuje jakoś strony na ich serwerach przed otworzeniem na telefonie - przydatne jak zbliżam się do końca limitu albo jak go przekraczam) - Total Commander (menadżer plików, instaler rzeczy z poza Google Play) - Simple LastFM Scrobbler (obsługuje większość odtwarzaczy muzycznych) - handyCalc (kalkulator. Obsługuje wykresy funkcji, ułamki z kreską itp.) - handyCurrency (przelicznik walut) - mobileMPK (rozkład komunikacji miejskiej. Potrafi też wyznaczyć trasę, ale w wersji darmowej tylko z jedną przesiadką) - Wolfram Alpha (niezbędnik na przedmioty ścisłe - coś pomiędzy Wikipedią, a rozbudowanym kalkulatorem. Matematyka, fizyka, elektronika - chyba wszystko. Czasem potrafi nawet pokazać rozwiązanie krok po kroku. Tylko, że działa online) - QuickPic (przeglądarka zdjęć) - Dropbox (no, chmura) - minimalistic text/UCCW (do widgetów - ten pierwszy do prostych tekstów, jak poziom baterii lub zegar; drugi do tych graficznych) - SwiftKey (słynna już klawiatura z niezłą predykcją) Edytowane 19 czerwca 201311 l przez Accoun
Opublikowano 20 czerwca 201311 l @up masz filmiki na poprzedniej stronie z dzialania fpse na opengl w grach z psxa.
Opublikowano 20 czerwca 201311 l A to nie wyszło na razie tylko w Korei? I jeśli to to samo, co wersja na iPhone, to podobno bieda trochę.
Opublikowano 20 czerwca 201311 l Normalnie w sklepie jest za 3 ziki. Zabugowana mocno ale IMO daje rade i bez mikroplatnosci mozna spokojnie grac. Taki sredniak ale IMO wciaga o fajnie sie to dotyka.
Opublikowano 20 czerwca 201311 l Mówię o RE4. Coś słyszałem właśnie, że to wyszło tylko tam i jako ekskluzyw dla któregoś z producentów. Nie jestem pewien, więc się pytam.
Opublikowano 20 czerwca 201311 l Polowa kraju odpisze, ze gra jest przeciez na chomiku. Mnie kuz grafika odrzuca z filmikow na yt.