_Red_ 12 024 Opublikowano 27 lipca 2013 Opublikowano 27 lipca 2013 O to to, właśnie specjalnie wpadłem tę grę polecić. Chciałem wypróbować jak działają gry 3D na leciwym LG 2X + sprawdzić pierwszy raz, czy debetówką zapłacę na Google Play. Wszystko śmiga świetnie i 9,35 zł nie poszło na marne. Cytuj
Manor 645 Opublikowano 28 lipca 2013 Opublikowano 28 lipca 2013 Pytanie około komórkowe, ale może ktoś pomoże. Używa ktokolwiek wirtualnej karty BZWBK do zakupów (np. w google play)? Pytam, bo mam taką i korzystałem z niej parę razy, ale teraz się zalogowałem i brak jest jakiejkolwiek historii transakcji. Tak jakby nie przechowywało żadnych informacji. Wie ktoś o co kaman? Cytuj
_Red_ 12 024 Opublikowano 28 lipca 2013 Opublikowano 28 lipca 2013 (edytowane) Płaciłem wczoraj zwykłą debetówką z Millennium za Bard's Tale i po chwili miałem w kwotach zablokowanych widoczne: 9,35 zł (+ tymczasową blokadę 4 zł za weryfikację Google nowo dodanej karty do Google Portfela). To dodatkowe 4 zł szybko zniknęło, a 9,35 wisi w zablokowanych póki weekend jest. Jutro zapewne wskoczy do historii transakcji. Także jak płaciłeś za coś, to powinno być widoczne raczej. Edytowane 28 lipca 2013 przez _Red_ Cytuj
Manor 645 Opublikowano 28 lipca 2013 Opublikowano 28 lipca 2013 A historię jakichś starszych transakcji masz? Bo ja nie kupowałem nic z 8 miesięcy i nie mam żadnych transakcji sprzed tego okresu. A jak był temat o The Bard's Tale, jeśli gra wymaga 1,7 GB na dysku to może to być SD czy koniecznie telefon? Cytuj
_Red_ 12 024 Opublikowano 29 lipca 2013 Opublikowano 29 lipca 2013 Innych transakcji tego typu nie realizowalem wiec nie mam w historii. Z SD juz odp na pw;) Cytuj
Manor 645 Opublikowano 29 lipca 2013 Opublikowano 29 lipca 2013 To może ktoś inny się jeszcze wypowie na temat ściągania aplikacji na SD, bo ja na komórce miejsca prawie nie w ogóle nie mam, większość wolnego jest na SD. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 4 sierpnia 2013 Opublikowano 4 sierpnia 2013 Jakis dobry program do odtwarzania filmow, zeby odpalal chinskie bajki w formacie mkv z dual audio i napisy z srt. Cytuj
Wooyek 1 130 Opublikowano 4 sierpnia 2013 Opublikowano 4 sierpnia 2013 Również polecam MX Video Player, nic lepszego na andka nie ma. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 7 sierpnia 2013 Opublikowano 7 sierpnia 2013 czy jest jakis organizer, w najg. razie kalendarz który byłby w wersji windows stacj. i android, tak by sie synchronizowały? Cytuj
saptis 620 Opublikowano 7 sierpnia 2013 Opublikowano 7 sierpnia 2013 (edytowane) Ja korzystam z Evernote, jest darmowy. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.evernote&hl=pl Synchronizuje notatki zapisane na roznych urzadzeniach: np tablecie, smartfonie i kompie. Edytowane 7 sierpnia 2013 przez saptis Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 7 sierpnia 2013 Opublikowano 7 sierpnia 2013 już znalazłem, essential PIM, doskonałe, klikam na komórce sync pc i bez dod. pytań synchronizuje, piekne. Cytuj
saptis 620 Opublikowano 7 sierpnia 2013 Opublikowano 7 sierpnia 2013 Kalendarz mam standardowy Google, wiec moge synchronizowac pomiedzy roznymi urzadzeniami (smart, komp) i kontami, a do notatek uzywam wlasnie Evernote - jest latwy w obsludze i dziala jak nalezy. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 7 sierpnia 2013 Opublikowano 7 sierpnia 2013 (edytowane) To moja któras próba uporzadkowania sobie pracy, dostałem papierowy kalendarz ale to było fiasko, nawet go nie podpisalem, musze sie zdyscyplinować i miec terminy ceny i zadania gdzie indziej niż tylko w głowie i losowych karteczkach. Edytowane 7 sierpnia 2013 przez _Milan_ Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 7 sierpnia 2013 Opublikowano 7 sierpnia 2013 ja (wprawdzie nie na andku) uzywam googlowskiego kalendarza. jest spoko. do notatek evernote > wszystko Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 7 sierpnia 2013 Opublikowano 7 sierpnia 2013 Czyli masz doswiadczenie z essential PIM, czy tak sobie piszesz ps4>x1? ;] Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 7 sierpnia 2013 Opublikowano 7 sierpnia 2013 Men's room mayhem - kontrolujemy ruchem w meskim kiblu. Dostajemy punkty za kupe, siku, bonus za near miss, czy umycie rak. Wazne, zeby dwoch gosci nie wpadlo na siebie, bo to skutkuje bojka. Na wyzszych levelach zaczyna sie niezly hardkor Cytuj
saptis 620 Opublikowano 7 sierpnia 2013 Opublikowano 7 sierpnia 2013 <polaczek mode> eeee tam platne. Cytuj
Manor 645 Opublikowano 7 sierpnia 2013 Opublikowano 7 sierpnia 2013 Serio nikt nie jest w stanie mi powiedzieć, czy jak ściągam aplikację to czy instaluje się domyślnie na telefonie czy na karcie? Bo chcę sobie gierkę zassać co ma 3 GB a na telefonie tyle miejsca nie wyczaruję a głupio kupować na darmo. Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 7 sierpnia 2013 Opublikowano 7 sierpnia 2013 ofc na telefonie - chyba że ustawisz sobie kartę pamięci jako primary memory (na 99% potrzebny root i jakaś apka do tego) Cytuj
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 7 sierpnia 2013 Opublikowano 7 sierpnia 2013 Serio nikt nie jest w stanie mi powiedzieć, czy jak ściągam aplikację to czy instaluje się domyślnie na telefonie czy na karcie? Bo chcę sobie gierkę zassać co ma 3 GB a na telefonie tyle miejsca nie wyczaruję a głupio kupować na darmo. Pier.dolenie, nie potrzebujesz roota, tylko pc i program. Tu masz wszystko objaśnione od a do z po kolei. http://www.instructables.com/id/How-to-install-apps-onto-your-SD-Card-No-Root/ Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 7 sierpnia 2013 Opublikowano 7 sierpnia 2013 ja kupilem kiedys za grosze asfalta 7, na neo v dało sie sciagnac, na ace 2 pisze ze za malo pamieci. Mam pytanie, wgrałem na ace 2 JB, no i dodałem zdjecie na nowo do kontaktu, podczas rozmowy jest rozpikselowane, na GB było ok. Jakies rozwiazanie? Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 10 sierpnia 2013 Opublikowano 10 sierpnia 2013 Grał ktos na andku w gry z szaraka na kilku cd? Nie ma problemu ze zmiana plyt? Cytuj
Kornolio 1 053 Opublikowano 10 sierpnia 2013 Opublikowano 10 sierpnia 2013 Ja grałem w FF9, nie było problemu ze zmianą płyt. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 10 sierpnia 2013 Opublikowano 10 sierpnia 2013 Grał ktos na andku w gry z szaraka na kilku cd? Nie ma problemu ze zmiana plyt? Nie ma zadnych klopotow. Mgs ukonczony. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi