Skocz do zawartości

Najlepsze gry i aplikacje na Androida

Mikes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W koncu zaczalem ogarniac wyglad mojego andka na tablecie, wiec wyglada troche powazniej, jednak dokonalem herezji i usunalem status bar! Mam pytanie, czy znacie jakis dobry widget, ktory spelnia takie same funkcje jak stockowy widget od zazadzania zasilaniem (wifi, bluetooth, lokalizacja, synch, jasnosc) ? Przydalby mi sie, bo ten stockowy jest ohydny 

Tak BTW: Głowy nie dam, ale chyba można było "wyciągnąć" to "pull-down menu" (czy jak to się zwie) nawet, jak status bar był schowany (przynajmniej na moim starym telefonie z 2.3.6 i bodajże ADW Launcherem). Ewentualnie może dałoby się przypisać to pod jakiś gest.

Opublikowano

Da sie wyciagnac, tylko najpierw trzeba "wysunac" status bara, wiec zamiast jednego ruchu palcem w dol  z gory, trzeba zrobic dwa ;) niestety, nove mam w wersji darmowej wiec nie mam obslugi gestow :( no ale zalatwiem ten problem uzywajac Power Toggles :) 

Opublikowano (edytowane)

No właśnie nie trzeba było przywrócić status bara, można było wprost do wysuwanego menu. No, ale sprawdziłem i rzeczywiście - na Nova Launcherze nidyrydy. ;)

Edytowane przez Accoun
Opublikowano

Dzisiaj coś mnie podkusiło i wpisałem Cookie Clicker w Google Play.

Rozładowałem baterię dwa razy, nie wiem co takiego fajnego jest w tych ciasteczkach, ale mam już 23 level:)

Portów jest sporo, ale najlepszy jest ten:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pixelcubestudios.android.cookiecollector

Wpiszcie Cookie Clicker na sklepiku, jeżeli ten z powyższego linku Wam nie działa. Wersja od samych twórców wymaga podłączenia do neta, więc ta jest lepsza (ale jednak to nieoficjalna).

Opublikowano (edytowane)

Bo to wkurza, niepotrzebnie się to czyta. Wiadomo, pierwszy smartfon, trza trochę poszpanować :), ale chyba nawet regulaminie jest punkt o tym.

Edytowane przez grzybiarz
Opublikowano

Bo to wkurza, niepotrzebnie się to czyta. Wiadomo, pierwszy smartfon, trza trochę poszpanować :), ale chyba nawet regulaminie jest punkt o tym.

ja mojego Galaxy mam od 1.5 roku lansować się będę Note 3 za parę dni :D
Opublikowano (edytowane)

Dla mnie nie ;-) Nova lekki i starczy, przezroczystości są, customizacja jest, mi pasuje. Ten nowy nic nie wnosi specjalnego. Mi się podoba tak jak mam ;-)

Screeny:

1ota55.png

oqmadj.png

2cqiu5v.png

Edytowane przez NemoKOF
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...