Skocz do zawartości

Najlepsze gry i aplikacje na Androida

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 327,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• No i mam w pelni dzialajaca CRACKOWANA wersje za darmola a Wy dalej placcie, zeby to powstawaly nowe wersje roznych programow, ktore moglbym znowu posciagac za darmola, ehhehehehehehehe

• raven_raven
    raven_raven

Przepraszam bardzo Kyo, za co minus? Nie myliłem się, każda przeze mnie wymieniona przeglądarka posiada taką funkcję. Nie wiem jak tego szukałeś, mate.   Google Chrome, opcja "wersja komputerowa"

• Ciężko jest się odnaleźć na markecie, nawet strony, które mają w tym pomóc zalewają nas masą gówna więc myślę, że przyda się temat, który pomoże znaleźć najlepsze aplikacje. Tak ogólnie to przydałaby

Opublikowano

W koncu zaczalem ogarniac wyglad mojego andka na tablecie, wiec wyglada troche powazniej, jednak dokonalem herezji i usunalem status bar! Mam pytanie, czy znacie jakis dobry widget, ktory spelnia takie same funkcje jak stockowy widget od zazadzania zasilaniem (wifi, bluetooth, lokalizacja, synch, jasnosc) ? Przydalby mi sie, bo ten stockowy jest ohydny 

Tak BTW: Głowy nie dam, ale chyba można było "wyciągnąć" to "pull-down menu" (czy jak to się zwie) nawet, jak status bar był schowany (przynajmniej na moim starym telefonie z 2.3.6 i bodajże ADW Launcherem). Ewentualnie może dałoby się przypisać to pod jakiś gest.

Opublikowano

Da sie wyciagnac, tylko najpierw trzeba "wysunac" status bara, wiec zamiast jednego ruchu palcem w dol  z gory, trzeba zrobic dwa ;) niestety, nove mam w wersji darmowej wiec nie mam obslugi gestow :( no ale zalatwiem ten problem uzywajac Power Toggles :) 

Opublikowano

No właśnie nie trzeba było przywrócić status bara, można było wprost do wysuwanego menu. No, ale sprawdziłem i rzeczywiście - na Nova Launcherze nidyrydy. ;)

Edytowane przez Accoun

Opublikowano

Dzisiaj coś mnie podkusiło i wpisałem Cookie Clicker w Google Play.

Rozładowałem baterię dwa razy, nie wiem co takiego fajnego jest w tych ciasteczkach, ale mam już 23 level:)

Portów jest sporo, ale najlepszy jest ten:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pixelcubestudios.android.cookiecollector

Wpiszcie Cookie Clicker na sklepiku, jeżeli ten z powyższego linku Wam nie działa. Wersja od samych twórców wymaga podłączenia do neta, więc ta jest lepsza (ale jednak to nieoficjalna).

Opublikowano

Czemu nie mówicie ze taki fajny Colin McRae jest w Google play? :)

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Dokładnie, w opcjach sygnatury możesz to usunąć.

Opublikowano

Bo to wkurza, niepotrzebnie się to czyta. Wiadomo, pierwszy smartfon, trza trochę poszpanować :), ale chyba nawet regulaminie jest punkt o tym.

Edytowane przez grzybiarz

Opublikowano

Bo to wkurza, niepotrzebnie się to czyta. Wiadomo, pierwszy smartfon, trza trochę poszpanować :), ale chyba nawet regulaminie jest punkt o tym.

ja mojego Galaxy mam od 1.5 roku lansować się będę Note 3 za parę dni :D
Opublikowano

Dla mnie nie ;-) Nova lekki i starczy, przezroczystości są, customizacja jest, mi pasuje. Ten nowy nic nie wnosi specjalnego. Mi się podoba tak jak mam ;-)

Screeny:

1ota55.png

oqmadj.png

2cqiu5v.png

Edytowane przez NemoKOF

Opublikowano

Jest promocja na Deus EX: The Fall, obecnie gierka kosztuje 5zł z groszami. Za tyle to warto sprawdzic.

Opublikowano

Kupione :-) Ale wielkie to jakieś :-) Czekam aż się zassa. Nie ma jakiegoś problemu jak jest root? Na iOS jakieś były jaja z Jailem.

Opublikowano

Nie ma problemu. W grach MMO, kiedyś miałem problem - gra nie chciała się odpalić, co mnie zdziwiło. Tutaj wszystko działa, szkoda tylko, że po angielsku.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Colin McRae na androida wymiata. Model jazdy wyjety zywcem z genialnej dwojki. <3

to jest dwojka ;) ja od kilku dni jaram się ta gra jak cholera. Kupujcie I niech robią trójkę na andka.
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Cut the Rope 2 <3 szczegolnie polecam dla fanow pierwszych odslon