Opublikowano 6 lutego 201411 l Ale ten Flappy Bird nawet fajny nie jest . Nie wiem, co ludzie widzą w tej grze.
Opublikowano 6 lutego 201411 l W koncu zaczalem ogarniac wyglad mojego andka na tablecie, wiec wyglada troche powazniej, jednak dokonalem herezji i usunalem status bar! Mam pytanie, czy znacie jakis dobry widget, ktory spelnia takie same funkcje jak stockowy widget od zazadzania zasilaniem (wifi, bluetooth, lokalizacja, synch, jasnosc) ? Przydalby mi sie, bo ten stockowy jest ohydny Tak BTW: Głowy nie dam, ale chyba można było "wyciągnąć" to "pull-down menu" (czy jak to się zwie) nawet, jak status bar był schowany (przynajmniej na moim starym telefonie z 2.3.6 i bodajże ADW Launcherem). Ewentualnie może dałoby się przypisać to pod jakiś gest.
Opublikowano 6 lutego 201411 l Da sie wyciagnac, tylko najpierw trzeba "wysunac" status bara, wiec zamiast jednego ruchu palcem w dol z gory, trzeba zrobic dwa niestety, nove mam w wersji darmowej wiec nie mam obslugi gestow no ale zalatwiem ten problem uzywajac Power Toggles
Opublikowano 6 lutego 201411 l No właśnie nie trzeba było przywrócić status bara, można było wprost do wysuwanego menu. No, ale sprawdziłem i rzeczywiście - na Nova Launcherze nidyrydy. Edytowane 6 lutego 201411 l przez Accoun
Opublikowano 14 lutego 201411 l Dzisiaj coś mnie podkusiło i wpisałem Cookie Clicker w Google Play. Rozładowałem baterię dwa razy, nie wiem co takiego fajnego jest w tych ciasteczkach, ale mam już 23 level:) Portów jest sporo, ale najlepszy jest ten: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pixelcubestudios.android.cookiecollector Wpiszcie Cookie Clicker na sklepiku, jeżeli ten z powyższego linku Wam nie działa. Wersja od samych twórców wymaga podłączenia do neta, więc ta jest lepsza (ale jednak to nieoficjalna).
Opublikowano 21 lutego 201411 l ridge racer slipstream pojawil sie w storze, pogralem chwile i jest ok. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.namcobandaigames.ridgeracerss
Opublikowano 22 lutego 201411 l sciagam. Jest za free, sa jakies nachalne reklamy albo mikroplatnosci ?
Opublikowano 2 marca 201411 l Czemu nie mówicie ze taki fajny Colin McRae jest w Google play? Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 2 marca 201411 l Bo to wkurza, niepotrzebnie się to czyta. Wiadomo, pierwszy smartfon, trza trochę poszpanować , ale chyba nawet regulaminie jest punkt o tym. Edytowane 2 marca 201411 l przez grzybiarz
Opublikowano 2 marca 201411 l widzieliscie juz google now luncher dla nexusow i telefonow z edycji google play https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.launcher
Opublikowano 2 marca 201411 l Bo to wkurza, niepotrzebnie się to czyta. Wiadomo, pierwszy smartfon, trza trochę poszpanować , ale chyba nawet regulaminie jest punkt o tym. ja mojego Galaxy mam od 1.5 roku lansować się będę Note 3 za parę dni
Opublikowano 3 marca 201411 l Dla mnie nie ;-) Nova lekki i starczy, przezroczystości są, customizacja jest, mi pasuje. Ten nowy nic nie wnosi specjalnego. Mi się podoba tak jak mam ;-) Screeny: Edytowane 3 marca 201411 l przez NemoKOF
Opublikowano 6 marca 201411 l Jest promocja na Deus EX: The Fall, obecnie gierka kosztuje 5zł z groszami. Za tyle to warto sprawdzic.
Opublikowano 6 marca 201411 l Kupione :-) Ale wielkie to jakieś :-) Czekam aż się zassa. Nie ma jakiegoś problemu jak jest root? Na iOS jakieś były jaja z Jailem.
Opublikowano 6 marca 201411 l Nie ma problemu. W grach MMO, kiedyś miałem problem - gra nie chciała się odpalić, co mnie zdziwiło. Tutaj wszystko działa, szkoda tylko, że po angielsku.
Opublikowano 16 marca 201411 l Colin McRae na androida wymiata. Model jazdy wyjety zywcem z genialnej dwojki. <3
Opublikowano 16 marca 201411 l Colina jest teraz w promocji, mozna go kupic za 2,69€. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.codemasters.cmrally
Opublikowano 16 marca 201411 l Colin McRae na androida wymiata. Model jazdy wyjety zywcem z genialnej dwojki. <3 to jest dwojka ja od kilku dni jaram się ta gra jak cholera. Kupujcie I niech robią trójkę na andka.