Skocz do zawartości

Najlepsze gry i aplikacje na Androida

Mikes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po prostu skleja ci foty, możesz to robić w jakimś programie też. 

Samsung ma jeden z lepszych aparatów (aplikacja) od lat, standardowy nie ma z 70% funkcji plus potrafi się wywalić albo coś sknocić (obecnie ma jakiś drenaż baterii na Kitkacie na Nexusie 4 i 5). Nie wszystko co stockowe (czy AOSP) jest takie zayebiste :-/

Np. Na kitkacie domyślny klient email nie wyświetla obrazków jeśli nie są załącznikami (np podpis, newslettery). A na andku 4.3 wyświetlał. Dziwne rzeczy się dzieją z AOSP. Oczywiście, co bardziej kumaty "tfurca" softu bierze soft, skleja odpowiednio i sprzedaje albo udostępnia jak np. K-9 Mail który jest posklejany z AOSP. Niestety, czasem coś zepsują (obecnie K9 żre mi baterii tak dużo, że go odstawiłem). Także nie wszystko jest takie pikne. Najlepszy klient Maila jakiegoś używałem na razie, to Samsungowy, autentycznie 0 problemów. KAŻDY inny ma jakiś problem.

Opublikowano

Zgadzam się aczkolwiek samego Swype'a nie używam, ale jest ponoć. Za to ma świetne przewidywanie pod warunkiem że damy mu się uczyć z konta gmail np. Wtedy można się podpisać po 4 znakach (po 2 na imię i nazwisko). Przynajmniej u mnie tak to działa.

Opublikowano

Najlepsza gra na androida to:

- Snes 9X EX+ (darmowy emulator w full wersji z saveami)

- Chrono Trigger (hmm... ROM)

Pol dnia juz cisne bez przerwy. Animacja postaci, walki, wygodne sterowanie, fabula - wszystko przebija odswiezonego w 3D Final Fantasy, ktory mi zbrzydl po kilku godzinach,

• Plusik 1
Opublikowano

Samego Swype (w sensie klawiatury) nie używałem od czasu kiedy odkryłem SwiftKeya, ale podobno nadal jest lepszy niż implementacja tej funkcji w innych klawiaturach, wliczając w to swiftkey'owy Flow.

Opublikowano

›› Mapy TomTom w trybie offline. Ponieważ mapy są przechowywane w smartfonie, nie jest konieczne korzystanie z połączenia transmisji danych czy posiadanie dużego pakietu transferu danych.