Skocz do zawartości

Najlepsze gry i aplikacje na Androida

Featured Replies

Opublikowano

Jeśli chodzi o gry na androida, to najlepszą jaką znam jest INGRESS, oczywiście w kolorze zielonym. The Enlightened wymiata! :-)

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 328 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• No i mam w pelni dzialajaca CRACKOWANA wersje za darmola a Wy dalej placcie, zeby to powstawaly nowe wersje roznych programow, ktore moglbym znowu posciagac za darmola, ehhehehehehehehe

• raven_raven
    raven_raven

Przepraszam bardzo Kyo, za co minus? Nie myliłem się, każda przeze mnie wymieniona przeglądarka posiada taką funkcję. Nie wiem jak tego szukałeś, mate.   Google Chrome, opcja "wersja komputerowa"

• Ciężko jest się odnaleźć na markecie, nawet strony, które mają w tym pomóc zalewają nas masą gówna więc myślę, że przyda się temat, który pomoże znaleźć najlepsze aplikacje. Tak ogólnie to przydałaby

Opublikowano

Spróbuje tutaj:

Gdzie można sprawdzić albo ktoś po prostu wie, jaką wersję TapaTalka obsługuje

Android 2.3.7?

Opublikowano

Grzegorzo, ale co kombinujesz? Chcesz pobrać piracka aplikacje, która ma najnowszą wersję na Twoim, starym Andku? Normalnie wchodzi się w google play na kompie i przeglądając market, dostaniesz monit "twoje urządzenie jest niekompatybilne". Z tego co pamiętam, na tym Andku nigdy nie wyswietlil mi się monit o pobraniu tapatalka. Musisz zasysac w ciemno, z Apkmanii.

Opublikowano

Ojej, współczuję :/ Wszyscy porzucają te wersje no nowsze API pozwala na dużo więcej dużo mniejszym kosztem pisania. Także w tej chwili jest naturalny ruch 4.0+ w aplikacjach. Z reguły wielcy gracze tworzą apki na 2.3+ bo ich stać. No i programy pisane w C czy C++ (gry) też raczej chodzą bo one nie korzystają z API w takim stopniu jak APKi w Javie.

Opublikowano

Spróbuje tutaj:

Android 2.3.7?

http://www25.zippyshare.com/v/58647216/file.html
Jeśli kupiłeś legalną wersję to możesz pobrać.
Opublikowano

Jak to jest ze w sklepie play w galerii przy chrome jest obraz na którym jest pasek z kartami,  jak w wersji PC i innych normalnych przeglądarkach a po zainstalowaniu jest tylko ten nie praktyczny przycisk do wywoływania okna z kartami,?

Ten pasek jest tylko w wersji na tablety?  Przecież z takiej Przegladarki nie da się korzystać. 

Opublikowano

Spróbuje tutaj:

Android 2.3.7?

http://www25.zippyshare.com/v/58647216/file.html
Jeśli kupiłeś legalną wersję to możesz pobrać.
Dzięki wielkie

Chodzi o to, że kiedyś kozystalem z Tapatalka i nie spodobało mi się. Jednak tyle osób przegląda forum za jego pomocą, że postanowiłem spróbować. Mam nadzieję, że tym razem będzie lepiej

Podpis z tapatalka już usnąłem ;-)

Opublikowano

Pewnie zrzuciłeś najnowszą, która mu nie działa :)

Akurat w sieci potrafiłem zawsze dobrze szukać. ;) eot.

Opublikowano

Jak to jest ze w sklepie play w galerii przy chrome jest obraz na którym jest pasek z kartami,  jak w wersji PC i innych normalnych przeglądarkach a po zainstalowaniu jest tylko ten nie praktyczny przycisk do wywoływania okna z kartami,?

Ten pasek jest tylko w wersji na tablety?  Przecież z takiej Przegladarki nie da się korzystać.

Masz roota? Jak tak to przy pomocy xposed możesz zmusić apki to pokazywania wersji tabletowej.

Opublikowano

Masz roota? Jak tak to przy pomocy xposed możesz zmusić apki to pokazywania wersji tabletowej.

Działa.

Dzięki, dzisiaj trochę potestuje i zobaczę jak się to sprawuje

Opublikowano

Boże, jakie te gry na androida są glupie. Właśnie przeglądam market i widzę Call of Dead: Duty Trigger. Brzmi jak Call of Duty i Dead Trigger jednocześnie :)

Opublikowano

Ja tam się znowu wkręciłem w gry Kairosoftu. Game Dev Story, Magazine Mogul, itp. I czas leci szybciej.

Opublikowano

Mnie za to niesamowicie wkręciło Can Knockdown 3, świetna gierka od polskiego studia. Że też nigdy wcześniej o tym nie słyszałem, jeszcze jedną mają fajną Shoot the Zombird, również polecam sprawdzić. :)

Opublikowano

Ja gram już chyba 1,5 roku w Bloons TD 5. Tower Defense w którym wszystko można wymaksowac, polecam. Było kiedyś w HB

Opublikowano

A ja, że macie wkręt na granie. Mnie znowu puściło i ps3 się kurzy a na androida nic nie mogę sobie znaleźć.

Opublikowano

Ja mam trochę chęci, ale jakoś na telefonie najlepiej mi się gra w FPSy (np. od Gameloftu, podróbki dużych serii konkurencji ;-) ) albo w jakieś pierdółki na kiblu. A tak to głównie PC ostatnio, konsola to dosłownie TYLKO Fifa 14 po sieci i tyle ;-) Nic innego nie odpalam na niej w zasadzie.

Opublikowano

Potrzebna mi jest nawigacja offline z mapa Polski. Możecie mi coś polecić?

Opublikowano

Było. Sygic albo automapa - obydwie mają mapy pobierane na sd (Polska ~300 mb, europa ~2,5 gb) i działają offline bardzo dobrze.

Opublikowano

pytanie, na ch,uj  w g2 jest swietnie rozbudowana apliakcja w  tkorej mozna kreslic paluchem po ekranie i robic notatki, skoro g2 nie rozpozna rysika alni dlugopisa, tylko cieplego palucha/ penisa? maksymalne co mozna na tym zrobic w  g2 to zapisac  w 3 linijkach nr telefonu, ale  i tak wyglada to nieciekawie, rozumiem ze to dla picu tak.

Chyba ze sa podgrzewane rysiki.

Opublikowano

Są specjalne rysiki, które działają normalnie.

Opublikowano

doczytalerm, nie ta technologia, precyzji sie nie uzyska fakit

Opublikowano

wracając do tematu klawiatur

zainstalowałem TouchPal x i wydaje mi się być lepsza od swift key, wyskakuje znacznie szybciej, lepiej rozpoznaje to co chcę napisać.

Opublikowano

Gratulacje. :D Android to w ogóle raj dla testerów nowych aplikacji. Zastępowanie systemowych appek tymi z marketu jest ok. Touch pal x bardzo fajny, mi podoba się też AI Type czy coś w podobie.