Opublikowano 22 czerwca 201410 l Jeśli chodzi o gry na androida, to najlepszą jaką znam jest INGRESS, oczywiście w kolorze zielonym. The Enlightened wymiata! :-)
Opublikowano 23 czerwca 201410 l Spróbuje tutaj: Gdzie można sprawdzić albo ktoś po prostu wie, jaką wersję TapaTalka obsługuje Android 2.3.7?
Opublikowano 24 czerwca 201410 l Grzegorzo, ale co kombinujesz? Chcesz pobrać piracka aplikacje, która ma najnowszą wersję na Twoim, starym Andku? Normalnie wchodzi się w google play na kompie i przeglądając market, dostaniesz monit "twoje urządzenie jest niekompatybilne". Z tego co pamiętam, na tym Andku nigdy nie wyswietlil mi się monit o pobraniu tapatalka. Musisz zasysac w ciemno, z Apkmanii.
Opublikowano 24 czerwca 201410 l Ojej, współczuję Wszyscy porzucają te wersje no nowsze API pozwala na dużo więcej dużo mniejszym kosztem pisania. Także w tej chwili jest naturalny ruch 4.0+ w aplikacjach. Z reguły wielcy gracze tworzą apki na 2.3+ bo ich stać. No i programy pisane w C czy C++ (gry) też raczej chodzą bo one nie korzystają z API w takim stopniu jak APKi w Javie.
Opublikowano 24 czerwca 201410 l Spróbuje tutaj: Gdzie można sprawdzić albo ktoś po prostu wie, jaką wersję TapaTalka obsługuje Android 2.3.7? http://www25.zippyshare.com/v/58647216/file.htmlJeśli kupiłeś legalną wersję to możesz pobrać.
Opublikowano 24 czerwca 201410 l Jak to jest ze w sklepie play w galerii przy chrome jest obraz na którym jest pasek z kartami, jak w wersji PC i innych normalnych przeglądarkach a po zainstalowaniu jest tylko ten nie praktyczny przycisk do wywoływania okna z kartami,? Ten pasek jest tylko w wersji na tablety? Przecież z takiej Przegladarki nie da się korzystać.
Opublikowano 24 czerwca 201410 l Spróbuje tutaj: Gdzie można sprawdzić albo ktoś po prostu wie, jaką wersję TapaTalka obsługuje Android 2.3.7? http://www25.zippyshare.com/v/58647216/file.htmlJeśli kupiłeś legalną wersję to możesz pobrać.Dzięki wielkie Chodzi o to, że kiedyś kozystalem z Tapatalka i nie spodobało mi się. Jednak tyle osób przegląda forum za jego pomocą, że postanowiłem spróbować. Mam nadzieję, że tym razem będzie lepiej Podpis z tapatalka już usnąłem ;-)
Opublikowano 24 czerwca 201410 l Pewnie zrzuciłeś najnowszą, która mu nie działa Akurat w sieci potrafiłem zawsze dobrze szukać. eot.
Opublikowano 24 czerwca 201410 l Jak to jest ze w sklepie play w galerii przy chrome jest obraz na którym jest pasek z kartami, jak w wersji PC i innych normalnych przeglądarkach a po zainstalowaniu jest tylko ten nie praktyczny przycisk do wywoływania okna z kartami,? Ten pasek jest tylko w wersji na tablety? Przecież z takiej Przegladarki nie da się korzystać. Masz roota? Jak tak to przy pomocy xposed możesz zmusić apki to pokazywania wersji tabletowej.
Opublikowano 25 czerwca 201410 l Jak to jest ze w sklepie play w galerii przy chrome jest obraz na którym jest pasek z kartami, jak w wersji PC i innych normalnych przeglądarkach a po zainstalowaniu jest tylko ten nie praktyczny przycisk do wywoływania okna z kartami,? Ten pasek jest tylko w wersji na tablety? Przecież z takiej Przegladarki nie da się korzystać. Masz roota? Jak tak to przy pomocy xposed możesz zmusić apki to pokazywania wersji tabletowej. Działa. Dzięki, dzisiaj trochę potestuje i zobaczę jak się to sprawuje
Opublikowano 25 czerwca 201410 l Boże, jakie te gry na androida są glupie. Właśnie przeglądam market i widzę Call of Dead: Duty Trigger. Brzmi jak Call of Duty i Dead Trigger jednocześnie
Opublikowano 25 czerwca 201410 l Ja tam się znowu wkręciłem w gry Kairosoftu. Game Dev Story, Magazine Mogul, itp. I czas leci szybciej.
Opublikowano 25 czerwca 201410 l Mnie za to niesamowicie wkręciło Can Knockdown 3, świetna gierka od polskiego studia. Że też nigdy wcześniej o tym nie słyszałem, jeszcze jedną mają fajną Shoot the Zombird, również polecam sprawdzić.
Opublikowano 25 czerwca 201410 l Ja gram już chyba 1,5 roku w Bloons TD 5. Tower Defense w którym wszystko można wymaksowac, polecam. Było kiedyś w HB
Opublikowano 25 czerwca 201410 l A ja, że macie wkręt na granie. Mnie znowu puściło i ps3 się kurzy a na androida nic nie mogę sobie znaleźć.
Opublikowano 26 czerwca 201410 l Ja mam trochę chęci, ale jakoś na telefonie najlepiej mi się gra w FPSy (np. od Gameloftu, podróbki dużych serii konkurencji ;-) ) albo w jakieś pierdółki na kiblu. A tak to głównie PC ostatnio, konsola to dosłownie TYLKO Fifa 14 po sieci i tyle ;-) Nic innego nie odpalam na niej w zasadzie.
Opublikowano 26 czerwca 201410 l Potrzebna mi jest nawigacja offline z mapa Polski. Możecie mi coś polecić?
Opublikowano 26 czerwca 201410 l Było. Sygic albo automapa - obydwie mają mapy pobierane na sd (Polska ~300 mb, europa ~2,5 gb) i działają offline bardzo dobrze.
Opublikowano 26 czerwca 201410 l pytanie, na ch,uj w g2 jest swietnie rozbudowana apliakcja w tkorej mozna kreslic paluchem po ekranie i robic notatki, skoro g2 nie rozpozna rysika alni dlugopisa, tylko cieplego palucha/ penisa? maksymalne co mozna na tym zrobic w g2 to zapisac w 3 linijkach nr telefonu, ale i tak wyglada to nieciekawie, rozumiem ze to dla picu tak. Chyba ze sa podgrzewane rysiki.
Opublikowano 26 czerwca 201410 l wracając do tematu klawiatur zainstalowałem TouchPal x i wydaje mi się być lepsza od swift key, wyskakuje znacznie szybciej, lepiej rozpoznaje to co chcę napisać.
Opublikowano 26 czerwca 201410 l Gratulacje. Android to w ogóle raj dla testerów nowych aplikacji. Zastępowanie systemowych appek tymi z marketu jest ok. Touch pal x bardzo fajny, mi podoba się też AI Type czy coś w podobie.