grzybiarz 10 301 Opublikowano 4 lutego 2015 Opublikowano 4 lutego 2015 http://www.komputerswiat.pl/wideo/aplikacje-i-uslugi/2015/01/pan-appka-1.aspx#fp=ks Dość ciekawe apki w sucharowym humorze. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 8 lutego 2015 Opublikowano 8 lutego 2015 Łoooooo! Tunguska na andka w pełni zlokalizowana. 1 Cytuj
KarolJanuszGejmingu 476 Opublikowano 9 lutego 2015 Opublikowano 9 lutego 2015 (edytowane) Panowie macie jakas apke ktora zastapila by messengera w facebooku.? Mam lg3 i ta aplikacja tak zwalnia mi telefon ze masakra.Teraz instalowanie tego (pipi) jest przymusowe. Edytowane 9 lutego 2015 przez KarolJanuszGejmingu Cytuj
grzybiarz 10 301 Opublikowano 9 lutego 2015 Opublikowano 9 lutego 2015 Nie możesz używać Maxthona jako przeglądarki? Tam jak się z kimś czatuje na fejsie, to wszystko wysyłane jest na żywo. Nie tak jak na starej Operze, że trza było odświeżać, czy ktoś coś napisał dalej. Nawet widać "xyz pisze wiadomość". 1 Cytuj
NemoKOF 677 Opublikowano 9 lutego 2015 Opublikowano 9 lutego 2015 (edytowane) Panowie macie jakas apke ktora zastapila by messengera w facebooku.? Mam lg3 i ta aplikacja tak zwalnia mi telefon ze masakra.Teraz instalowanie tego (pipi) jest przymusowe. Właśnie nie jest przymusowe, mieli włączyć. ALE... jeśli nie, to wywalasz Messangera i instalujesz Chat re-enabler który włącza Chat z aplikacji Facebook'a tak jak kiedyś http://forum.xda-developers.com/android/apps-games/app-facebook-chat-enabler-t2934179-> nie trzeba roota ani nic takiego :-) EDIT: Jeśli macie messangera zainstalowanego DOMYŚLNIE jako system app to potrzebujecie roota żeby go wywalić. Nie zwróciłem na to uwagi. Jeśli jest to aplikacja użytkownika to nie będzie problemów. Edytowane 9 lutego 2015 przez NemoKOF 1 Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 15 lutego 2015 Opublikowano 15 lutego 2015 Sprawdźcie Quizwanie - czasem długo się gra ale ogółem wciąga. 1 Cytuj
grzybiarz 10 301 Opublikowano 15 lutego 2015 Opublikowano 15 lutego 2015 Grałem, wywaliłem za 3 dni:/https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ossianstudios.theshadowsunA tutaj za 3 zł jakiś rpg, co niby styka na 10 godzin epickiej rozgrywki! Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 15 lutego 2015 Opublikowano 15 lutego 2015 Quizwanie jest fajne jak gra sie ze znajomymi, z randomami to slabizna Cytuj
Szwed 644 Opublikowano 15 lutego 2015 Opublikowano 15 lutego 2015 Mi koleżanka jeszcze nakręciła BrainWars, trochę w stylu doktora Kawashimy z konsol Nintendo. Coś jak trening dla mózgu, niby poprawia koncentrację i refleks. No i rywalizacja. Całkiem fajna sprawa, można spróbować. Cytuj
messer88 6 485 Opublikowano 26 lutego 2015 Opublikowano 26 lutego 2015 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.playdead.limbo.full&hl=pl Chyba tu nie było, a gra super. Jak ktoś nie miał okazji zagrać na innym sprzęcie wcześniej jak ja to polecam. 1 1 Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 27 lutego 2015 Opublikowano 27 lutego 2015 Clean master, dziala to czy nie? Ostatnio ciagle mam komunikaty ze to ze tamto i zaczyna mnie to wkurzac. Zastanawiam sie czy to nie taki model biznesowy, zebym klikal co znowu sie je.bie w moim fonie, po to by mogli znowu z reklamami mi wyskoczyc. 1 Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 28 lutego 2015 Opublikowano 28 lutego 2015 No spoko, tylko dla pewnosci, nie dziala bo? Serio pytam. To cos w stylu pecetowych "super przyspieszaczy"? Cytuj
NemoKOF 677 Opublikowano 1 marca 2015 Opublikowano 1 marca 2015 Dokładnie tak to niby działa. Już to opisywaliśmy. Przyspieszyć to nie ma co, Android sam zabije procesy a czyszczeniem zajmij się sam. Przy deinstalacji śmieci nie zostają za bardzo a to co duże można ocenić innymi programami. Ten program napisze że coś zrobił ale nic nie zrobi, typy bs w stylu pctowych hiper super przyspieszaczy właśnie. 2 Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 1 marca 2015 Opublikowano 1 marca 2015 Dzieki kolego. Czy jest w takim razie cos co moze sie przydac? Cytuj
NemoKOF 677 Opublikowano 1 marca 2015 Opublikowano 1 marca 2015 Co masz kolego na myśli? O jakieś wspomagacze? Ja osobiście nie używam nic takiego. One na androidzie po prostu nie działają. Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 2 marca 2015 Opublikowano 2 marca 2015 Mialem na mysli jakies przyadtne aplikacje ktora moga wspomoc prace telefonu itp, ale luzik, czaje do czego zmierzasz. Dzieki raz jeszcze. Cytuj
NemoKOF 677 Opublikowano 3 marca 2015 Opublikowano 3 marca 2015 Wiesz co, mogę polecić ci jak masz rom od operatora to zakręcić się za rootem i programem do odinstalowania softu od operatora (darmowa wersja titanium backup wystarczy). Przy orange gdzie jest z 15 programów i ze 3-4 chodzą non-stop w tle na słabszych telefonach czuć różnicę (sprawdzane na Xperia M i SGS3 Mini). Ale nic co chodzi w tle i pomaga nie znam. W miarę czysty soft i Android poradzi sobie całkiem dobrze, ew zmiana romu na coś czystego. 1 Cytuj
Mustang 1 747 Opublikowano 8 marca 2015 Opublikowano 8 marca 2015 Jest jakiś program do przeglądania zdjęć, w którym można też usuwać zdjęcia zapisane na karcie SD? QuickPic wyświetla info, że nie może tego zrobić. Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 8 marca 2015 Opublikowano 8 marca 2015 https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.neptis.yanosik.mobi.android&hl=pl yanosik - mocno przydatna appka, jesli ktos sporo jezdzi samochodem. jedynym minusem jest to, ze dosc srednio dziala na pobocznych drogach Cytuj
Silver 167 Opublikowano 8 marca 2015 Opublikowano 8 marca 2015 U mnie Yanosik to podstawa, świetna apka (+ CB radio) i można śmigać bez obaw.. (choć bywa, że ludzie mylą pojęcia tzn. zgłaszają inspekcję zamiast suszary lub patrolu (a to naprawdę robi różnicę jak lecisz czymś cięższym (3,5t+), ale od tego jest CB aby się upewnić co i jak ), albo zgłaszają mało istotne rzeczy typu.. samochód na poboczu [daleko od jezdni]).A z gierek to polecam polską produkcję - Sky Force 2014 (gra typu shot 'em up, piękna grafika + dobry gameplay). Cytuj
Square 8 611 Opublikowano 29 marca 2015 Opublikowano 29 marca 2015 Kurde, a całkiem niedawno dałem 18 PLN Cytuj
messer88 6 485 Opublikowano 29 marca 2015 Opublikowano 29 marca 2015 Za taką kasę żal nie wziąć, też brałem za 18 ale gra warta. Cytuj
grzybiarz 10 301 Opublikowano 6 kwietnia 2015 Opublikowano 6 kwietnia 2015 Tak dziwnej apki jeszcze nie widziałem, do pobrania z humble mobile bundle. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi