Skocz do zawartości

Najlepsze gry i aplikacje na Androida

Mikes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Szukam apki dla wujka, do blokady ekranu. Żeby może miał jakiś pin wpisać, albo jakiś ruch palcem? Nie wiem jakiego ma androida, ale pewnie starego. Apka musi być darmowa i najlepiej po polsku.

Edytowane przez grzybiarz
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

dzisiaj kupiłem za 20 zyli  w sklepie takie cuś

fold.jpg

fuksem akurat telefon idealnie wchodzi, pobawiłem się 2 gierkami , dinozaury i wesołe miasteczko, i trzeba przyznać ze robi to niezła robote, to moje pierwsze spotkanie z takim ubogim oculusem ale robi to wrażenie.

Ta mozliwośc spojrzenia 360 stopni jest niesamowita, inny wymiar rozrywki.

Pozniej sciagnałem jakis aparat 3d w ktorym robi sie po orbicie zdjecie np. pokoju i mozna się po nim rozgladac z  tym kartonikiem, juz mam plan zrobienia fotki paru osób w pomieszczeniu z  odwróconymi twarzami przy scianie i puszczenia  komus tego w tym samym pokoju pozniej jak nikogo nie ma ;]

pozniej sprawdziłem jakąś bajke którą akurat miałem na dysku  w 3d, no i poza tym ze obraz w  tle jest mało wyraźny to jednak wrażenie z kina jest.

Znacie jakies fajne aplikacje gry które to wykorzystują?

• Plusik 1
Opublikowano

dobra, po pierwsze już mi się znudziło, a  po drugie moj g2 nie wytrzymał podniecenia i wy(pipi)ił wokól ekranu żółte linie, doczytałem ze to z przegrzania klej mógl puscic, słodko xDD

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja nie wiem, bawię się Oculusem przy inżynierce i o ile wrażenie jest niesamowite, tak po 10 minutach chce mi się rzygać xd

Warto odnotować, że mam do czynienia z pierwszym devkitem, nie z tym drugim, tam może jest coś lepiej, ale nie sądzę. Problemy pojawiają się wtedy, kiedy moja wirtualna postać się porusza, ale ja moim ciałem w rzeczywistości stoję. Mózg odbiera ruch, błędnik nie czuje nic = prosty przepis na chorobę lokomocyjną.

• 4 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.grzegorzflor.fourseasons

Zapraszam do zapoznania się. Gra autorstwa 3 osób z Wrocławia.

cbeead0e5620558da7dce7d1fb9de5ae.jpg

4 Seasons - logic of nature jest grą logiczną z elementami skłaniającymi gracza do głębokiej refleksji na temat egzystencji człowieka i zachowań natury. Została zaprojektowana z myślą o dojrzałych odbiorcach, w taki sposób, aby dostarczać rozrywki przy jednoczesnym umożliwieniu pełnego relaksu. Zadaniem gracza jest rozwiązywanie na każdym poziomie logicznej zagadki prowadzącej do prawidłowych przemian pór roku w lesie. Całość przeplatana jest filozoficznym dialogiem pomiędzy dwoma duchami, kobietą i krukiem. Gra jest bardzo spokojna, oprawiona w piękną grafikę i uspokajającą muzykę, której celem jest wprowadzenie gracza w nastrój skupienia i zadumy. Jest to produkcja całkowicie darmowa, nie zawiera reklam ani mikropłatności niezbędnych do grania.