Opublikowano 10 grudnia 20159 l Metro 2033 Wars - fps to nie jest ale polecam jak cholera dla fanów uniwersum
Opublikowano 17 grudnia 20159 l Szukam apki dla wujka, do blokady ekranu. Żeby może miał jakiś pin wpisać, albo jakiś ruch palcem? Nie wiem jakiego ma androida, ale pewnie starego. Apka musi być darmowa i najlepiej po polsku. Edytowane 17 grudnia 20159 l przez grzybiarz
Opublikowano 17 grudnia 20159 l Chyba nawet w starych androidach w ustawieniach powinna być taka opcja.
Opublikowano 27 grudnia 20159 l Co z gra "Samorost 3" ? Miala byc pod koniec roku i lipa. Ani widu ani slychu :-(
Opublikowano 29 grudnia 20159 l dzisiaj kupiłem za 20 zyli w sklepie takie cuś fuksem akurat telefon idealnie wchodzi, pobawiłem się 2 gierkami , dinozaury i wesołe miasteczko, i trzeba przyznać ze robi to niezła robote, to moje pierwsze spotkanie z takim ubogim oculusem ale robi to wrażenie. Ta mozliwośc spojrzenia 360 stopni jest niesamowita, inny wymiar rozrywki. Pozniej sciagnałem jakis aparat 3d w ktorym robi sie po orbicie zdjecie np. pokoju i mozna się po nim rozgladac z tym kartonikiem, juz mam plan zrobienia fotki paru osób w pomieszczeniu z odwróconymi twarzami przy scianie i puszczenia komus tego w tym samym pokoju pozniej jak nikogo nie ma ;] pozniej sprawdziłem jakąś bajke którą akurat miałem na dysku w 3d, no i poza tym ze obraz w tle jest mało wyraźny to jednak wrażenie z kina jest. Znacie jakies fajne aplikacje gry które to wykorzystują?
Opublikowano 30 grudnia 20159 l dobra, po pierwsze już mi się znudziło, a po drugie moj g2 nie wytrzymał podniecenia i wy(pipi)ił wokól ekranu żółte linie, doczytałem ze to z przegrzania klej mógl puscic, słodko xDD
Opublikowano 9 stycznia 20169 l Ja nie wiem, bawię się Oculusem przy inżynierce i o ile wrażenie jest niesamowite, tak po 10 minutach chce mi się rzygać xd Warto odnotować, że mam do czynienia z pierwszym devkitem, nie z tym drugim, tam może jest coś lepiej, ale nie sądzę. Problemy pojawiają się wtedy, kiedy moja wirtualna postać się porusza, ale ja moim ciałem w rzeczywistości stoję. Mózg odbiera ruch, błędnik nie czuje nic = prosty przepis na chorobę lokomocyjną.
Opublikowano 10 stycznia 20169 l aviomarin przed grą, tego jeszcze nie grali Powiedz to ludziom z chorobą lokomocyjną którzy by chcieli pograć/poczytać coś w trasie
Opublikowano 10 stycznia 20169 l no ja mam, i maksymalnie jako pasazer mogę poogladac internet na komorce do 15 minut. Czytanie to tak do 2 minut.
Opublikowano 10 stycznia 20169 l Ja podobnie, choć im starszy tym lepiej to znoszę. A po aviomarinku to mogę nawet do góry nogami oglądać epileptyczne filmy na statku i jest wszystko w porządeczku.
Opublikowano 10 stycznia 20169 l W osobnym pokoiku i umowa - nikt nie wchodzi zanim ty nie wyjdziesz ;-)
Opublikowano 3 lutego 20169 l Polecicie coś fajnego na telefon z androidem? Najlepiej żeby jakieś multi było. Clash of Clans i inne podobne próbowałem. Niestety w ogóle mi nie odpowiada taki tym rozgrywki.
Opublikowano 3 lutego 20169 l WoT Blitz. A jak bez multi to Monument Valley, Lara Croft/Hitman GO, Lifeline.
Opublikowano 3 lutego 20169 l offtop jeśli chodzi o pytanie, ale z aplikacji polecam Screen Filter do przyciemniania ekranu poniżej minimalnej jasności. Przydatne jeśli korzysta się z telefonu w ciemnym pomieszczeniu, szczególnie przed snem.
Opublikowano 3 marca 20169 l https://play.google.com/store/apps/details?id=com.webzen.muorigin.global.google&ah Nie wiem, czy macie dostęp, weźcie zapiszcie się na stronie WEBZenu do bety. MU ONLINE na tablecie Nie ma mnie. Expienie 24/7.
Opublikowano 4 marca 20169 l Ale tam widnieje na guziku "Registration Check", klikam i mogę się zarejestrować. Kliknąłeś w ogóle w guzik? http://muorigin.webzen.com/en/register
Opublikowano 4 marca 20169 l nom:) Dostaniesz może na maila powiadomienie, z wyborem sprzętu, czy masz Apple, czy iOS.
Opublikowano 22 kwietnia 20168 l https://play.google.com/store/apps/details?id=com.grzegorzflor.fourseasons Zapraszam do zapoznania się. Gra autorstwa 3 osób z Wrocławia. 4 Seasons - logic of nature jest grą logiczną z elementami skłaniającymi gracza do głębokiej refleksji na temat egzystencji człowieka i zachowań natury. Została zaprojektowana z myślą o dojrzałych odbiorcach, w taki sposób, aby dostarczać rozrywki przy jednoczesnym umożliwieniu pełnego relaksu. Zadaniem gracza jest rozwiązywanie na każdym poziomie logicznej zagadki prowadzącej do prawidłowych przemian pór roku w lesie. Całość przeplatana jest filozoficznym dialogiem pomiędzy dwoma duchami, kobietą i krukiem. Gra jest bardzo spokojna, oprawiona w piękną grafikę i uspokajającą muzykę, której celem jest wprowadzenie gracza w nastrój skupienia i zadumy. Jest to produkcja całkowicie darmowa, nie zawiera reklam ani mikropłatności niezbędnych do grania.