Skocz do zawartości

Najlepsze gry i aplikacje na Androida

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 328 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• No i mam w pelni dzialajaca CRACKOWANA wersje za darmola a Wy dalej placcie, zeby to powstawaly nowe wersje roznych programow, ktore moglbym znowu posciagac za darmola, ehhehehehehehehe

• raven_raven
    raven_raven

Przepraszam bardzo Kyo, za co minus? Nie myliłem się, każda przeze mnie wymieniona przeglądarka posiada taką funkcję. Nie wiem jak tego szukałeś, mate.   Google Chrome, opcja "wersja komputerowa"

• Ciężko jest się odnaleźć na markecie, nawet strony, które mają w tym pomóc zalewają nas masą gówna więc myślę, że przyda się temat, który pomoże znaleźć najlepsze aplikacje. Tak ogólnie to przydałaby

Opublikowano

Wyszukiwarka forum twierdzi, że nikt jeszcze nie wspomniał o Castle Doombad. Dostępna jest wersja darmowa i premium. Świetny tower-defense o uroczej grafice i zacnym koncepcie, za który odpowiada AdultSwim Games.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.turner.castledoombad

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dla mnie tapatalk to podstawowa aplikacja. Nie raz lepiej się przegląda fora niż na przeglądarce.

Opublikowano

Ja sobie lubię ostatnimi czasy pyknąć partyjkę.

Co do gier polecam Sky Force Reloaded - 2 część bardzo fajnej gierki od polskiego studia. Taki trochę odświeżony, wypasiony River Raid. Polecam obadać.

Edytowane przez Wooyek

Opublikowano

jaka aplikacje do filmow/foto polecacie ? czytalem ze dobra jest camera fv-5, proshot, manual camera, ale ktora jest najlepsza? :) 

Opublikowano

Do foteczek Retrica spoko. Przy tej apce nawet ja, wyglądam tam jak model :lapka:

Opublikowano

Bardziej mi chodzi o manualne ustawianie focusa, balansu bieli, itd. itp. a nie ustawianie filtrów na zdjęciu ;) 

Opublikowano

Wrzucam, tu, bo nie będę zakładał tematu o GameBoyu.
Dla fanów emulacji i nostalgii, powstało coś takiego:
smartboy-p.jpg
http://www.komputerswiat.pl/nowosci/smartfony/2016/25/smart-boy-czyli-jak-smartfon-zamieni-sie-w-game-boya.aspx

W ogóle powyższy gadżet zrobiłą firma od Retrona, która to gościła na targach E3
http://www.hyperkin.com/#

Edytowane przez grzybiarz

Opublikowano

Czy sterowanie w takim Sam Andreas czy Chinatown Wars jest zjadliwe? W sumie pograł bym w SA, ale to CW też kusi.

Opublikowano

Grałem w CW daaaaaawno temu na IP i sterowanie bylo przyjemne.

Opublikowano

Nie no grzybiarz, jakbym miał grać na padzie to na pewno nie odpalałbym GTA na telefonie. Chyba się skuszę na to CW.

Opublikowano

Jak masz roota na Androidzie, to podepniesz pada z PS3:)

Po co przepłacać za jakieś badziewia, jak w domu konsola jest.

Opublikowano

Jak zwierze na ekraniku telefoniku z padem w rece

troche lmao

Opublikowano

Tak bizon bo lepiej smarować paluchem jak glonojad.