Skocz do zawartości

Najlepsze gry i aplikacje na Androida

Mikes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

No mi generalnie Chrome jakoś nie gwałci dlatego pytam co psułeś. Ten "turbo" to to oszczędzanie łącza, nie wiem jak się to nazywa w Chrome, tak się nazywało w Operze. Ja mam to wyłączone. Może jakieś właśnie Javaskrypty gwałcą ci tego chrome'a i zablokowanie reklam by pomogło? Mi to działa bardzo dobrze.

P.S. Też mam ekran QHD. Wczorajszy dzień czytania komiksów i neta w wolnych chwilach (autobus, kibel):

Chrome'a to nawet nie widać tam w statach.

Edytowane przez NemoKOF
Opublikowano

Jeszcze mnie podkusiło żeby zaktualizować chrome i teraz co chwila wyskakuje mi na dole wkur.wiająca belka "otworz wersje na urzadzenia mobilne". Nie, nie mam włączonej opcji wersja na komputer

Opublikowano

Da się, ale jakoś dizajn forumka w wersji mobilnej do mnie lepiej trafia. Przyzwyczajenia, bo ileś miechów/lat spędziłem w robocie ze smartfonem w łapie, więc, nawet na 3.2 calach było dobrze.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak ktos kupi lumines mobile, dostepne od 01.09 to dajcie znac czy grywalne na tel.

Opublikowano

Są jakieś dobre alternatywy do oficjalnej apki twittera na androidzie? Bo oficjalnej już nie mogę zdzierżyć, ładuje się minutami.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jaki jest najlepszy odtwarzacz plików muzycznych na androida? Miło byłoby gdyby miał też funkcję odtwarzania plików z urządzeń podłączonych po BT. Szukam fajnego programu do mojej wypasionej jednostki centralnej na androidzie.

• Minusik 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pyka ktoś w Tiny Tower? Już dawno temu odkryłem i raz na jakiś czas znowu się wkręcam. Jest zarówno na iOS jak i na Androida. Trochę taki klikacz F2P, ale spokojnie można grać bez wydawania hajsu i fajnie się wieżę buduje. Gdyby ktoś się wkręcił to możemy się powymieniać ID-kami i się odwiedzać :rose:

Opublikowano

Gram w Grow Castle:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.raongames.growcastle&hl=pl

Boże, ile tam updejtów, które polepszają wszystko o 0,00001%, a kosztują coraz więcej. Ale to właśnie wciąga.

Nie ma to jak specjalna wersja sklepu play i cashhack, na zakupy w grach wydałem raz 4,5 k pln i nic nie zapłaciłem. :obama:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Asphalt xtreme polecam. Może nie jest to taki motor Storm ale gra się bardzo fajnie. Różne pojazdy, różne modele jazdy, fajne miejscówki, power upy, drifty i nitro. To, co jednak zasługuje na oklaski to optymalizacja - tak się robi gry na androida. Gierka za friko.