Opublikowano 6 grudnia 20168 l Ja ostatnio gram w niezapowiedziany jeszcze (?) port "Sąsiadów z Piekła Rodem" na Androida (będzie też iOS) i powiem Wam, że jako produkcja do klopa czy busa, na któtkie posiedzenia naprawdę jest super Jak ktoś lubił oryginał, to wersja mobilna absolutnie do oswieżenia, zwłaszcza że na małym ekranie telefonu wygląda to bardzo ładnie, a sterowanie daje radę. Producent z Nordiców mówił mi, że do końca roku gra wyląduje na Google Play, ale jak faktycznie będzie to nie wiem Edytowane 6 grudnia 20168 l przez Graczdari
Opublikowano 6 grudnia 20168 l Czyli chciałeś sie pochwalić Produkcją co ma chyba 10 lat, jak cholera jest czym Ograłem GTA VI przed premierą xD Po prostu informuje, że jest na co czekać
Opublikowano 16 grudnia 20168 l Bardzo archaiczna. Grałeś na PC? Ja nie, ale kupiłem na Andka i wierzę, że kiedyś przejdę.
Opublikowano 16 grudnia 20168 l Nie ogrywałem na PC, jestem ciekaw gierki, bo podobno humorek na w pyte.
Opublikowano 17 grudnia 20168 l Zdecydowanie. Kupilem to tez za kilka zeta. Przeszedłem całe, grało się jak na ps2. Jedyny chyba rpg, poza south park kijek prawdy, który kpi z tego gatunku.
Opublikowano 18 grudnia 20168 l Polecam https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ironhidegames.android.kingdomrush&hl=pl oraz https://play.google.com/store/apps/details?id=com.snkplaymore.android014
Opublikowano 29 grudnia 20168 l fantasy war tactics - takie cos sobie sciagnalem. taktyczny jrpg, fabula z jajem. mikroplatnosci sa, ale narazie nie czuje zebym musial cos kupowac. Lece powoli z fabula, calkiem przyjemny zabijacz czasu w pracy. Jest tez jakies pvp i gildie, ale sie nie zaglebialem.
Opublikowano 6 stycznia 20178 l chyba najlepszy temat do tego pytania. kojarzy może ktoś gierkę typu hidden object puzzle, był obrazek na pomarańczowym tle, np. ryby, ułożony z mnóstwa małych obiektów. była lista do znalezienia konkretnych. ostatnio ogrywam gierki od naszego studia artifex mundi i tak mi się przypomniała a nazwy nie pamiętam po latach :/
Opublikowano 6 stycznia 20178 l nie nie, z innej beczki. chodziło o to że miałeś od cholery jakichś przedmiotów, nie wiem, gitar, agrafek, łyżek i innego badziewia i to wszystko było tak ułożone że tworzyło jakiś obiekt, zwierze albo przedmiot. była też lista co trzeba w danym levelu znaleźć z tychże przedmiotów. e: znalazłem, uff. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.klicktock.littlethings2 Edytowane 6 stycznia 20178 l przez Colin
Opublikowano 6 stycznia 20178 l The Bard's Tale - warto kupić gierkę za dychacza? Warto. Jest również spolszczenie. Gierka bardzo fajna i z jajem. :)
Opublikowano 19 stycznia 20178 l Jest jakas appka ktora tak jak messenger pozwoli uzywac rozmow z ludzmi z fb bez konta na fb? Sciagnalem messenger lite ale tutaj, w przeciwienstwie do zwyklego, konto wymagane. A nie chce instalowac messengera bo podobno kombajn mulacy.
Opublikowano 19 stycznia 20178 l Mejm, nie da się bez konta na facebooku rozmawiać z ludźmi na facebooku :P. To tak jakbyś chciał pisać na forumku bez posiadania tutaj konta. Na pewno o to Ci chodzi?
Opublikowano 19 stycznia 20178 l W zwyklym messengerze mozesz gadac nie posiadajac konta. Nie probowalem bo podobno sama aplikacja ssie, ale wierze w to co pisza ze to mozliwe bez konta. Chyba ze cos nie ogarniam a to mozliwe.
Opublikowano 19 stycznia 20178 l Wtedy do numeru telefonu moze sie przypisuje, WhatsApp tak robi chociażby. Masz rację, tak też to może działać.
Opublikowano 19 stycznia 20178 l Tylko wlasnie potrzebuje alternatywy bo nie potrzebny mi kombajn jak messenger.
Opublikowano 20 stycznia 20178 l Ja ostatnio zmieniłem apke SMS oraz do pisania z fb na DISA. Wszystko w jednym miejscu. Niestety chyba trzeba mieć konto na fb.
Opublikowano 20 stycznia 20178 l Mejm, załóz po prostu jakieś fejkowe o nazwie "Jan Kowalski" czy coś :P.
Opublikowano 22 stycznia 20178 l Szukam jakiegoś przyjemnego mmorpg lub moba na andka. Ktoś coś poleci?