Skocz do zawartości

Najlepsze gry i aplikacje na Androida

Featured Replies

Opublikowano

Jaka gre a'la devil may cry znajde na androida? Kumpel w cos takiego chyba gral kiedys...

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 329,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i mam w pelni dzialajaca CRACKOWANA wersje za darmola a Wy dalej placcie, zeby to powstawaly nowe wersje roznych programow, ktore moglbym znowu posciagac za darmola, ehhehehehehehehe

• raven_raven
    raven_raven

Przepraszam bardzo Kyo, za co minus? Nie myliłem się, każda przeze mnie wymieniona przeglądarka posiada taką funkcję. Nie wiem jak tego szukałeś, mate.   Google Chrome, opcja "wersja komputerowa"

• SonicYouth
    SonicYouth

Moje typy.   Gry RPG: Song of Hero – muzyczne połączenia RPG-a i karcianki dla amatorów Guitar Hero Walczymy z potworami na bity. OmniDig – coś jak Minecraft, wydobywamy surowce, budujemy narzęd

Opublikowano

Battleship - klasyczna gra w "statki" tym razem wydaniu na smartfona. Swego czasu grywalem to w podstawowce - w wersji klasycznej nie na smartfonie, ale na kartce.

Zasady takie same, opcjonalnie sa jeszcze ciekawe opcje w postaci nalotu, obrony przeciwlotniczej i min. Mozna grac samemu przeciwko komputerowi, 2 graczy na jednym urzadzeniu, lub multiplayer przez Bluetooth.

Gra wyglada tak jak powinna - kartka w kratke i narysowane dlugopisem elementy.

Gra jest darmowa, polecam !

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.byril.battleship&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5ieXJpbC5iYXR0bGVzaGlwIl0.

Edytowane przez saptis

Opublikowano

Jaka gre a'la devil may cry znajde na androida? Kumpel w cos takiego chyba gral kiedys...

Hero of Sparta 1-2 oraz Wild Blood

Opublikowano

Raiden Legacy daje radę!!!- 4 części Raidena - Raiden 1, Raiden Fighters 1 i 2, Raiden Fighters jet - fachowe konwersje - tylko sterowanie paluchem i na medium jest truuuudno!!! Polecam - za 20 zeta 4 wypasione shmupsy.

Opublikowano

Napaliłem się na Star Command. Można ją określić jako mobilną wersje Faster Than Light.

Dla mnie bomba, w czwartek wychodzi na iOS a niedługo po tym na andka.

Opublikowano

10 maja carmageddon na androida za free na 24 godziny. Ol je!

Opublikowano

Jezu pamietam jak w polskiej wersji w okienku nasz kierowca komentowal akcje. Moze po pierwszej czesci zrobia dwojke? Jeszcze port Fallout 2 mi sie marzy...

Opublikowano

ja od siebie polecam wg mnie świetne bitDungeon

https://play.google.com/store/apps/details?id=air.bitDungeon&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImFpci5iaXREdW5nZW9uIl0.

Retro action rpg, grafika ala 8bit, fajny model rozgrywki, na "chopku" widać zmiany uzbrojenia, są nawet zestawy zbroi dodające statystyki, walka prościutka - po prostu przechodzimy przez wrogów i w tym czasie postać zadaje ciosy, bossowie, co level różne stwory. proste i wciąga jak cholera. Za 6 zeta polecam w ciemno.

Wiem, że jest masa tower defense - i na tabletkach najlepiej sięw nie gra. Co polecicie ciekawego?

Ode mnie - Tower n Trolls (TnT) - tylko ból, że to demo i po dojściu do 3 świata - 7 dolców trzeba zabólić

Tower Defense Lost Earth tyż dobre oraz Defense Zone HD bardzo dobre.

Szukam też klasycznych platformerów - z elementami logicznymi - polecam Alter Ego - całkiem fajne.

A jak ktoś lubi taktyczne gierki ala X-Com - to Hunters Episode One jest świetne tylko kurna na normalu trudne...

Edytowane przez adamst85

Opublikowano

Panowie, krótka piłka:

- najlepsze klony arkanoida na andka?

- najlepsze klony Boulder Dasha na andka (są jakieś?)

- najlepszy emulator Amigi?

Opublikowano

HELL YEAH!!!!!!

Bardzo fajna konwersja, chodzi lepiej niz na moim owczesnym kompie:)

Edytowane przez Pajda

Opublikowano

Ząb czasu jednak wyrył piętno :) czekam teraz na krola gatunku czyli carmageddon 2, mogliby zrobic konwersje

Opublikowano

Carmageddon niezle na Andku smiga ale ten model jazdy poprawic mozna bylo. Samochod wykazuje sie nadsterownoscia i latwo trace nad nim kontrole, albo jeszcze go nie wyczulem. :)

BTW. dziewczyna dorwala sie do Plants vs. Zombies, naprawde pozytywny tytul a design truposzy cieszy jak cholera.

Edytowane przez 2razyjot