Opublikowano 29 czerwca 201410 l Jak ktoś nie ma jeszcze swift key to niech żałuje. Szczególnie ze teraz jest za friko. Da się w tym czymś wyłączyć automatyczne wpisywanie polskich znaków? Bo nie znalazłem takiej funkcji, a tego mi brakuje. Podbijam pytanie. Chyba nie ma takiej co??
Opublikowano 30 czerwca 201410 l Jak używacie chrome to przy każdym przelaczeniu karty odświeża wam się strona? Strasznie to irytujące i nie praktycznie.
Opublikowano 30 czerwca 201410 l Każdym nie, ale wykrywa chrome ile masz ramu i tylko tyle trzyma w ramie ile mieści. Jak masz 1gb to mało wchodzi, jak masz 2 gb to raczej takie coś pojawia się jak masz 30 stron i wchodzisz po 2-3h na jakąś stronę ponownie. Ha nie mam teraz większych problemów, na s3 było słabo.
Opublikowano 19 lipca 201410 l Siemka, jakaś solidna Turowa strategie bądź RPG ktoś poleci? Byleby była za darmo. z góry dziękuję.
Opublikowano 23 lipca 201410 l Czy jest jakaś DOBRA I SPRAWDZONA aplikacja, która zabezpieczy telefon w razie kradzieży. Słyszałem o takich opcjach jak wysyłanie właścicielowi na maila lokalizacji telefonu czy zdjęcia złodzieja z przedniej kamery po wpisaniu błędnego pinu.
Opublikowano 24 lipca 201410 l Dzięki;) a jakaś przyjemna piłka z trybem kariery za darmo ? Bo ściągnąłem fifę ale za free jest tylko fut. A chciałbym pograć bez konieczności łączenia się z wifi.
Opublikowano 28 lipca 201410 l Polecam fightback od ninja theory. Dobre na krótkie serie, ładne i ma oldschoolowy VHS 16bit klimacik
Opublikowano 29 lipca 201410 l Fajne tylko straszne pay-to-win się z tego robi szybko :-) Ale na kibelek spoko gierka.
Opublikowano 29 lipca 201410 l Mój ranking najlepszych gierek mobilnych: 1. Tripletown 2. Major Mayhem 3. Jet Car Stunts 4. Puzzle Craft Tripletown zdecydowany faworyt przy którym spędziłem najwięcej czasu. Reszta gier z listy również mnóstwo frajdy dostarczyła, a pozycja numer 4 jest polskiego studia
Opublikowano 1 sierpnia 201410 l Chciałbym płynnie korzystać na zmianę z klawiatury USB i z ekranowej. Czy spopularyzowana w play polska klawiatura programisty spełni swoje zadanie na tablecie?
Opublikowano 7 sierpnia 201410 l Nie wiem, czy to normalna cena, czy promocja, ale jest Monument Valley za 7.5 złotych. Kupiłem, cudowna gra.
Opublikowano 7 sierpnia 201410 l Ale... jak ja podłączam klawiaturę USB to ona działa od razu... i jak chcesz się przełączyć to wybierasz z belki po prostu swoją klawiaturę ekranową, chyba że odłączysz, wtedy działa ekranowa od razu.
Opublikowano 8 sierpnia 201410 l Nie wiem, czy to normalna cena, czy promocja, ale jest Monument Valley za 7.5 złotych. Kupiłem, cudowna gra. Potwierdzam.Zabawa z perspektywą jak w Fezie, wciąga jak diabli.
Opublikowano 9 sierpnia 201410 l Ej dobry ten modern combat 5. o_O Serio dobra i zróżnicowana strzelanka na androida, dobra rzecz dla fanów fpsów.
Opublikowano 10 sierpnia 201410 l Ale... jak ja podłączam klawiaturę USB to ona działa od razu... i jak chcesz się przełączyć to wybierasz z belki po prostu swoją klawiaturę ekranową, chyba że odłączysz, wtedy działa ekranowa od razu. Chodzi mi o to bypod altem były polskie znaki.
Opublikowano 10 sierpnia 201410 l Aaaaa ;-) Tego w sumie nie testowałem jeszcze, akurat na urlopie jestem więc nie sprawdzę teraz ale mysłałem, że to działą :-) Jaki telefon? P.S. Próbowałeś to może? Jest w miarę sensowan instrukcja (linka do programu w artykule): http://www.roszczyk.com/strony/polskie-znaki-i-sprzetowa-klawiatura-w-tablecie-i-smartfonie-z-androidem Edytowane 10 sierpnia 201410 l przez NemoKOF
Opublikowano 14 sierpnia 201410 l Odzyskałem ostatnio telefon i ściągnąłem trochę nowych apek: - Start : lock screen z bezpośrednim dostępem do fejsa, twittera, najczęściej używanych aplikacji itd bez potrzeby odblokowywania ekranu. Przydatna rzecz, a ten jest naprawdę ładny. - Wave Control: pozwala włączać player i przełączać piosenki ruchem ręki nad kamerką przednią. Fajne, kiedy mamy brudne ręce, czy generalnie nie chcemy ruszać komórki, a chcemy przełączyć kawałek. - Power Toggles: widżet pozwalający wrzucić sobie takie buttony, jakich potrzebujemy. W Sony Ericssonie jest to dość ubogie, więc ta apka mi nieźle pomogła, bo mam wszystko pod ręką. - ISeeYouLite: darmowa wersja, oprogramowanie na wzór samsungowskich (?, nie jestem pewien) bajerów, że dopóki patrzymy na ekran, to ten nie wygaśnie. - Manga Rock: fajna aplikacja dla ludzi czytających japońskie komiksy: jest możliwość ściągnięcia mang na komórkę (w darmowej wersji tylko jeden tytuł na raz, ale za to ile tylko chcemy czapterów). Z gier mam tylko Follow the Line i Deadman's Cross (ta druga od Square-Enix, ale dość słaba).
Opublikowano 17 sierpnia 201410 l Carmagedon promo dziś za darmo https://play.google.com/store/apps/details?id=com.stainlessgames.carmageddonpromo
Opublikowano 28 sierpnia 201410 l Fuhrer in LA http://youtube.com/watch?v=JWOW32wwK-w XDDD Gra dostała bana na GP , ale jednak przywròcili. Teksty Hitlera wymiatają
Opublikowano 2 września 201410 l Anulował ktoś zakupy na google play? Po jakim czasie Wam kasa na konto wróciła?
Opublikowano 2 września 201410 l Ja anulowalem, ale nie mam powiązanej karty kredytowej, tylko abonamemt w playu, wszystko zostało zwrocone. A podobno teraz mamy dwie godziny na testowanie produktu.