Skocz do zawartości

Najlepsze gry i aplikacje na Androida

Featured Replies

Opublikowano

Gram już drugi dzień i polecam Reigns: Game of Thrones. Pierwowzoru nie znam ale bardzo lubię GoT dlatego się skusiłem. 

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 330 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i mam w pelni dzialajaca CRACKOWANA wersje za darmola a Wy dalej placcie, zeby to powstawaly nowe wersje roznych programow, ktore moglbym znowu posciagac za darmola, ehhehehehehehehe

• raven_raven
    raven_raven

Przepraszam bardzo Kyo, za co minus? Nie myliłem się, każda przeze mnie wymieniona przeglądarka posiada taką funkcję. Nie wiem jak tego szukałeś, mate.   Google Chrome, opcja "wersja komputerowa"

• SonicYouth
    SonicYouth

Moje typy.   Gry RPG: Song of Hero – muzyczne połączenia RPG-a i karcianki dla amatorów Guitar Hero Walczymy z potworami na bity. OmniDig – coś jak Minecraft, wydobywamy surowce, budujemy narzęd

Opublikowano

Devil's Attorney, polecam :)

Sama gra jest bardzo prosta w sumie, rundka trwa dosłownie 2-3 minuty jak już się rozkmini. Między gejplejem śmieszne dialogi, ulepszanie postaci (mieszkaina, auta) dodaje nowe skille i takie tam. Polecam

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Też się nad tym zastanawiam. Ale z tego co patrzę to w opiniach nic o tym nie piszą. Choć wiadomo, że tego typu gra będzie brała więcej baterii od większości pozostałych, prostych gierek. W ogóle najlepiej samemu sprawdzić, a jak będą problemy, to zawsze można zwrócić :lapka:

Opublikowano

Zrezygnowałem bo się ograłem na PC a to podobno prawie to samo.

Final Fantasy Tactics za 15.99 na androida. Kupiłem bo mam ochotę na jakąś grę taktyczną/strategiczną. 

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Gra kto w Sky Force Reloaded i dodałby do znajomych? Mój SFR 06 66 28 84, wystarczą dwie osoby co by w turnieje można pograć :) 

Edytowane przez Figuś

Opublikowano

Testuje sobie i kurde gra jest solidna, taki trochem mix mmo z monster hunter

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Właśnie z ruskich steon ciągne gta v na androida. Z czystej ciekawości muszę sprawdzić. 2 gb contentu.

Opublikowano

Pykał ktoś w Football Managera na telefony/tablety? Warto się w to bawić żeby w wolnej chwili swój klub poprowadzić czy porządnie wykastrowane w stosunku do wersji PC?

Opublikowano

Szukam jakiegoś platformera, albo slashera na androida. Poleci ktoś coś?

Opublikowano

Blade Bound

Blood warrior

Polecam Jeszce Implosion.. Bardzo dobra grafika, mega gameplay . Jest demko dosyć długie.

Jeszce mogę polecić Samurai II: Vengeance

Opublikowano

Poszukuje jakieś sprawdzonej strony ze sprawdzonymi apk na android. Poszukuję paru gier, których już nie ma w sklepie Google

Opublikowano

Spoko dzięki za info. Ogólnie szukam sprawdzonych plików obb gry Dead space. Z samym plikiem apk jest problem, ponieważ ea wyłączyło serwery i nie ma jak pobrać, dlatego szukam pełnych plików gry.

Opublikowano

Ja tak heroes 3 instalowałem, pobrałem chyba z pebx i wszystko pięknie działa chociaż mój telefon ma niby za mały ekran do gry i dlatego jej nie mogę kupić w sklepie. 

Edytowane przez Ukukuki

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

No siemanko, istnieją jakieś fajne gry na te zayebane telefony? No to jest jakaś tragedia, ściągam te najwyżej oceniane szroty ale przecież to się c00rwa nie nadaje do grania xD Jedyna gra jaką szanuje to monument valley no ale poza nią to nie grałem w nic wartego uwagi. Granko na telefonach? 18dImzj.gif

Opublikowano

Hearthstone, Stardew Valley, Heroes 3, Z, Plague, Carmageddon, Colin, Monument Valley, Glow Hockey, Chess, GTA VC, Reigns GoT, Samorost 3, Machinarium. Jak lubisz FPSy to spoko się gra w PUBG albo Fortnite ale to nie są gierki dla mnie. Age of Civilizations też spoko. WoT też niezły. 

Opublikowano

Czyli większość fajnych rzeczy to konwersje gier z dużych platform :|  

Opublikowano

No dokładnie:kaz: Jednak do grania gdy się ma chwilę wolną nadają się świetnie. A telefon mamy zawsze przy sobie. 

Edytowane przez Ukukuki

Opublikowano

No to chyba zostaje przy szachach i tetrisie :ragus: