Square 8 575 Opublikowano 24 lipca Opublikowano 24 lipca I to za darmo. Właśnie ściągam, ale pewnie na tel będzie się ciężko grało. Cytuj
JaskinieTerrigenoweMarvela 108 Opublikowano 26 lipca Opublikowano 26 lipca Zombie Catchers - 8/35 trofeów w Google Play zdobytych... A dopiero się rozkręcam. Czy jest to gra na ,,andro" warta świeczki? I tak, i nie - prosta zręcznościowa produkcja, bez - jak to się mówi - ,,żadnej większej fabuły", z wiadomym motywem i celem. Niektórym z nas może się ona szybko znudzić, ale przynajmniej miękka szata graficzna i plastyczność interfejsu idą tu na plus! Tymczasowa ocena tytułu, ode mnie: 7/10! Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 29 lipca Opublikowano 29 lipca Jak macie Balatro na PC (jak nie wiecie co to to warto się zainteresować ;-) polecam skrypt robiący wersję mobilną: https://github.com/blake502/balatro-mobile-maker Pomiędzy Windowsem i Androidem można nawet save wymieniać, więc postęp zostanie zachowany. Gra jest niszczycielem marzeń ludzkich o produktywnym spędzaniu czasu. Polecam narkomanom. Cytuj
Meanthord 325 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września Dzisiaj premiera oficjalnej wersji Balatro na Androida/iOS Cytuj
JaskinieTerrigenoweMarvela 108 Opublikowano 12 października Opublikowano 12 października Mały update do "Zombie Catchers" z posta wyżej: Zombie Catchers - 18/35 trofeów w Google Games zdobytych. Jedna z ciekawszych propozycji growych na ,,Andro", która zachwyca nie tylko prostą i bardzo flashowo-pastelową grafiką oraz stylizacją świata przedstawionego, lecz także klarownym interfejsem, prostą mechaniką rozgrywki i pełnym humoru przedstawienia różnego rodzaju Zombiaków. Gra oferuje sporo, ale bez mikropłatności dla tych graczy, którym zależy na ,,trofkach" w Google Games, będzie ciężko zdobyć całość trofeów. Zdobyłem 18/35 z "pucharków". Tytuł nie ma mega tempa, więc może niekiedy nudzić. Ocenię go na: 8/10. Cytuj
grabipl 150 Opublikowano 8 listopada Opublikowano 8 listopada Polecam apke Too good to go, można sporo zaoszczędzić na żarciu a w dodatku trafiłem że 50m od pracy mam chińczyka i żarcie mam za połowe ceny. Mocno polecam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi