basbot11 177 Opublikowano 30 grudnia 2012 Opublikowano 30 grudnia 2012 superbrothers sword & sworcery jest w tej chwili w promocji za 1,49€ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.capybaragames.sworcery zazdroscilem tej gry posiadaczom jaboli, a wczoraj przez przypadek natknolem sie na nia w sklepiku. pogralem jakas godzinke i jestem zachwycony, oprawa graficzna i muzyczna ryja beret. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 30 grudnia 2012 Opublikowano 30 grudnia 2012 Dajcie jakas elastomanie na andka. Cytuj
Accoun 252 Opublikowano 30 grudnia 2012 Opublikowano 30 grudnia 2012 1. Dead Space na telefony jest jakoś powiązany z wersją stacjonarną? Konwersja (choć wątpię)? Kontynuacja? Interludium? Całkowicie nowa gra w tym samym uniwersum? 2. Na zwiastunie widziałem QTE dotykowe. Gdybym grał na padzie, to mogę jakoś ustawić je na przyciski (i przy okazji: w Dead Trigger też)? Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 1 stycznia 2013 Opublikowano 1 stycznia 2013 Ja nie gram w dead space bo sie boje. Ale za to nfs most wanted cisne non stop i lapie sie za glowe bo jakosc grafiki powala. Dla mnie najladniejsza gra na Andriusza i tyle, Nova3 zdetronizowana. A gra to sam miod choc z poczatku wydaje sie, ze gra jest jakas spowolniona a skoki to w stanie niewazkosci maja miejsce. Dobra rzecz. Cytuj
NemoKOF 679 Opublikowano 2 stycznia 2013 Opublikowano 2 stycznia 2013 1. Dead Space na telefony jest jakoś powiązany z wersją stacjonarną? Konwersja (choć wątpię)? Kontynuacja? Interludium? Całkowicie nowa gra w tym samym uniwersum? 2. Na zwiastunie widziałem QTE dotykowe. Gdybym grał na padzie, to mogę jakoś ustawić je na przyciski (i przy okazji: w Dead Trigger też)? Bezpośredniego związku nie zauważyłem ale klimat, świat, organizacje i delikatne nawiązania są. Ja przeszedłem na IP4 i po GTA Chinatown Wars to najlepsza gra na telefon w jaką grałem a jeśli wziąć pod uwagę, że GTA powstało na DS i jest konwersją to to jest najlepsza gra napisana z myślą o urządzeniach mobilnych z pominięciem konsol kieszonkowych. Grafika, sterownie, klimat, długość, kilka fajnych twistów (może na siłę ale jednak) sprawiły że do dziś pamiętam tą grę. Lepiej - wcześniej nie grałem w tą serię ale po przejściu zaliczyłem DS1, DS2 i DS: Extraction ku niezadowoleniu mojej połówki - wychodziła z pokoju bo "to straszne, wyłącz te trupy bo mnie kiedyś zabijesz" ;-) Cytuj
Skotnik 655 Opublikowano 8 stycznia 2013 Opublikowano 8 stycznia 2013 A ja ostatnio jak pojebany cioram w Triple Town. Taka gierka logiczna gdzie 3 takie same elementy ustawione obok siebie dają jakiś inny wyższego levelu. Do tego dochodzą jakieś przeszkadzajki. Strasznie się wciągnąłem. Polecam Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 8 stycznia 2013 Opublikowano 8 stycznia 2013 (edytowane) https://play.google.....nemonemo&hl=pl Polecam wszystkim. Zaraziłem się Picrossem na NDSie. Ta wersja rządzi - plansze mają 25 x 25 kwadracików plus jest ich np. 10 x 10 co daje nam naprawdę spore obrazy. A wszystko "malujemy" my, piksel po pikselu. Ot, mam tylko 800Mhzów na pokładzie i muszę się zadowalać takimi grami. Planuję kiedyś zrobić mały przegląd tytułów wciągających na słabszy telefon... Edytowane 8 stycznia 2013 przez grzybiarz Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 9 stycznia 2013 Opublikowano 9 stycznia 2013 Jest juz vice city w sklepie. Cytuj
Gawlick 7 Opublikowano 9 stycznia 2013 Opublikowano 9 stycznia 2013 Ludki możecie polecić jakąś aplikacje która podlicza czas aktywności telefonu i inne pierdoły, statystyki? Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 9 stycznia 2013 Opublikowano 9 stycznia 2013 Wujek, wybudziłeś się ze śpiączki czy jak? Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 12 stycznia 2013 Opublikowano 12 stycznia 2013 Widze, ze duzo osob korzysta z tapatalka, macie platna wesrej czy jest jakas crackowana w sieci ? Cytuj
Lipa 521 Opublikowano 12 stycznia 2013 Opublikowano 12 stycznia 2013 Człowieku - to jest koszt ~10 zł. Stać Cię na smartfona, a na jedną (genialną) aplikację Cie nie stać ? Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 12 stycznia 2013 Opublikowano 12 stycznia 2013 Lubie krasc, Telefon tez mam z dziesiony. 1 Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 12 stycznia 2013 Opublikowano 12 stycznia 2013 Widze, ze duzo osob korzysta z tapatalka, macie platna wesrej czy jest jakas crackowana w sieci ? A jaka niby nie jest scrackowana jak wiekszosc jezdzi na... w pelni aktywny update, download aktualizacji do map. Zabezpieczenia programow na androida sa nijakie. Cytuj
bartiz 1 619 Opublikowano 12 stycznia 2013 Opublikowano 12 stycznia 2013 a co ma automapa do tapatalka ? wujek nie pal wiecej Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 12 stycznia 2013 Opublikowano 12 stycznia 2013 To, ze nie ma aplikacji nie do zlamania. Skoro w automapie mozna miec licencje do 2192 roku (zwroc uwage na jpga wyzej) za darmo z opcja aktualizacji to jaki problem z tapatalkiem? Cytuj
bartiz 1 619 Opublikowano 12 stycznia 2013 Opublikowano 12 stycznia 2013 no ja o tym wiem, po prostu tak nagle wyskoczyles z ta automapa xD nvm Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 12 stycznia 2013 Opublikowano 12 stycznia 2013 to mi za kare w tej crackowanej wersji podpis w tapatalku nie dziala ;[ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi