_daras_ 725 Opublikowano 12 czerwca 2012 Opublikowano 12 czerwca 2012 Nic nie ustawiałem, wcześniej grałem normalnie online a taktykę Polski miałem już ustawioną wcześniej. Nic nie zmieniałem. Włączam normalnie zakładke online i od tego momentu zawsze mi wiesza konsolę. HELP! Cytuj
Gość kaz_ Opublikowano 12 czerwca 2012 Opublikowano 12 czerwca 2012 Najlepiej wykasować wszystkie dane, save'y z euro i zainstalować jeszcze raz. Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 12 czerwca 2012 Opublikowano 12 czerwca 2012 OK zrobię tak, tylko wpierw skończę Wyprawę (chociaż nie wiem czy potem będzie mi się chciało grać online, skoro Polska przegra :blum2: ). Nawet spoko ten tryb, tylko nie ma kompletnie nic wspólnego z Euro. Cytuj
michalus22 0 Opublikowano 14 czerwca 2012 Opublikowano 14 czerwca 2012 Da radę grać offline? Jak próbuję odpalić euro będąc offline, mimo iż mam wykupiony dodatek pojawia się informacja że jest to wersja trial... Cytuj
easye 3 389 Opublikowano 14 czerwca 2012 Opublikowano 14 czerwca 2012 Zresetuj dodatek, to czesty blad. Cytuj
michalus22 0 Opublikowano 14 czerwca 2012 Opublikowano 14 czerwca 2012 usunąć i pobrać jeszcze raz? Bo jeśli chodzi Ci o to, żeby odpalić ponownie to nic z tego. Bo za każdym razem mam trial Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 29 czerwca 2012 Opublikowano 29 czerwca 2012 Mozna to kupic za lewe punkty? Cytuj
easye 3 389 Opublikowano 29 czerwca 2012 Opublikowano 29 czerwca 2012 (edytowane) Podobno mozna, czasami nie dziala, czasami dziala, dzisiaj nie udalo mi sie zagrac w ta gre ani razu, bo ciagle byl freez! POLECAM! Edytowane 29 czerwca 2012 przez easye Cytuj
Eskimos 88 Opublikowano 20 lutego 2015 Opublikowano 20 lutego 2015 Mam problem - chciałbym kupić dodatek Euro 2012 na Xboxa, ale nie mogę go nigdzie na Xbox Live znaleźć. Mam dodatek na dysku (został po poprzednim użytkowniku konsoli) ale jest to raczej tylko wersja trial, gdyż cały czas wyświetla mi się ten napis w trybie Euro w grze. W sklepie wewnątrz gry gdy chcę kupić dodatek, pisze mi że cena to "Gratis", a gdy klikam A to nic się nie dzieje. Natomiast gdy chcę kupić coś innego (np. dodatki do centrum tworzenia) to normalnie wyświetla mi się ekran z zakupem. Jak mogę kupić ten dodatek? Czy jest to jeszcze możliwe? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi