Opublikowano 29 marca 201213 l gamezilla też ma kilka http://gamezilla.kom...-poland-ukraine chciałem patcha z nowymi korkami no to mam xD Edytowane 29 marca 201213 l przez black mamba
Opublikowano 29 marca 201213 l 20 euro to trochę za drogo dla mnie. Na xboxie ma kosztować 1800 points a na PC 2500 points, Są też preordery na wersję PC za 79,90. Ciekawe ile na PS3. Edytowane 29 marca 201213 l przez Dobos
Opublikowano 29 marca 201213 l kicha totalna. To rozwiązanie ma same minusy - brak wersji pudełkowej, to brak pamiątki dla gracza z mistrzowstw europy w naszym kraju ( takiej wersji bym nigdy nie odsprzedał ) - dlc... czyli brak usprawnienia gry przeciw konsolowemu przeciwnikowi ( co też lubię czynić, nie zawsze mam ochotę na ciśnieniowców online, a gra z konsolą na fifa 12 to nieporozumienie ) - brak eliminacji ! ? NO KUŹWA NIEWIERZE - 19.99 euro za uaktualnienie składów i 8 stadionów ?? !! ( sorry ale reprezentacje są w centrum tworzenia do zassania za darmo robione przez graczy - za taką cenę sorry ale nie robi mi różnicy czy będą zespoły na licencji czy nie, a turniej z udziałem 16 zespołów da się zrobić i teraz ) - praktycznie otoczka meczy się nie zmieni, nie będzie trenerów, nowych ujęć na kibiców, atmosfery mistrzostw, serpentyn itp itd. Więc gdzie są plusy ? No jest jeden... + turnieje online Ale dla mnie ten dodatek nie powinien kosztować więcej niż 39.99 zł bo tyle jest wart. Za pudełkową grę z tym wszystkim co opisałem w minusach dałbym i 259 zł
Opublikowano 29 marca 201213 l No jak dla was 20 euro to 100 zł no to pogratulować. Cena na PSN wyjdzie pewnie ok. 89 zł.
Opublikowano 29 marca 201213 l No jak dla was 20 euro to 100 zł no to pogratulować. Faktycznie, pomyliło mi się z funtami 89zł dla mnie to trochę za drogo, w sumie nie wiem czy w ogóle kupię, ścierpła_mi_noga dobrze to podsumował.
Opublikowano 29 marca 201213 l na twitterze EA zrobili małe Q&A https://twitter.com/#!/EASPORTSFIFA z ciekawszego info : @_Fash10nable_: Expedition is offline only, but you can play it multiplayer offline if you wish. .@rumz_10 : There is gonna be a Trial that will be launched same day as the final product. The trial is only for Xbox 360 and PS3. @AdamWILS94 : The players database in Euro is separate from the players database in FIFA. @unkindsoldier : Unique Euro commentary is included for the following languages: English, French, Italian, German, Spanish, Dutch, Polish. .@happyhrvat : Our online mode is the tournament itself, you play H2H games first in group stage and then the knock out rounds.
Opublikowano 31 marca 201213 l Ciekawe, czy polski komentarz bedzie dostepny, jesli mam angielska wersje 'dwunastki'.
Opublikowano 3 kwietnia 201213 l ciekawe czy Polska reprezentacja będzie porządnie zrobiona, w końcu to gospodarz... jak ja nie mam juz fify 12 to w demko będę mógł zagrać ? Edytowane 3 kwietnia 201213 l przez Orson
Opublikowano 3 kwietnia 201213 l EURO 2012 wyjdzie w formie DLC, wiec pewnie nie bedzie dema. własnie podobno ma być
Opublikowano 5 kwietnia 201213 l Pierwszy raz chyba wyjdzie demo DLC. Trailer lipny, fakt. Mogli by pokazać jakś gameplay. Edytowane 5 kwietnia 201213 l przez Lesiub
Opublikowano 5 kwietnia 201213 l Jakiego oczekujesz? Przecież już możemy w to grać od października poprzedniego roku..... wiadomo , że te DLC , to tylko otoczka Euro. Nie uświadczysz nic nowego w gameplayu jak , to było w przypadku WC odbywającym się w Afryce
Opublikowano 5 kwietnia 201213 l Szori, w ogole nie zczailem posta. Yep, tak jak piszesz , gameplay FIFA 12 z trybem Euro, wiec w sumie co tam pokazywac ? Edytowane 5 kwietnia 201213 l przez easye
Opublikowano 5 kwietnia 201213 l w ogole nie zczailem tego. W takim razie, liczenie sobie z lekka duzo za pare stadionow i zmiane statystyk w reprezentacjach.
Opublikowano 5 kwietnia 201213 l Najgorsze jest , to że każdy z odrobiną chęcią grzebania w edycji mógłby udostępnić , to za free , a pewnie trzeba będzie EA bulić ok. 90 zł. !
Opublikowano 14 kwietnia 201213 l wszystkie wyglądają podobnie, co jest bzdurą - identyczne oświetlenie, strasznie ciemno, robione na szybko imo narodowy wygląda strasznie słabo co się mija z rzeczywistością bardzo bardzo preview : Edytowane 14 kwietnia 201213 l przez black mamba