Skocz do zawartości

FIFA Uefa Euro 2012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

20 euro to trochę za drogo dla mnie.

Na xboxie ma kosztować 1800 points a na PC 2500 points, Są też preordery na wersję PC za 79,90.

Ciekawe ile na PS3.

Edytowane przez Dobos
Opublikowano

kicha totalna. To rozwiązanie ma same minusy

- brak wersji pudełkowej, to brak pamiątki dla gracza z mistrzowstw europy w naszym kraju ( takiej wersji bym nigdy nie odsprzedał )

- dlc... czyli brak usprawnienia gry przeciw konsolowemu przeciwnikowi ( co też lubię czynić, nie zawsze mam ochotę na ciśnieniowców online, a gra z konsolą na fifa 12 to nieporozumienie )

- brak eliminacji ! ? NO KUŹWA NIEWIERZE :cray:

- 19.99 euro za uaktualnienie składów i 8 stadionów ?? !! ( sorry ale reprezentacje są w centrum tworzenia do zassania za darmo robione przez graczy - za taką cenę sorry ale nie robi mi różnicy czy będą zespoły na licencji czy nie, a turniej z udziałem 16 zespołów da się zrobić i teraz )

- praktycznie otoczka meczy się nie zmieni, nie będzie trenerów, nowych ujęć na kibiców, atmosfery mistrzostw, serpentyn itp itd.

Więc gdzie są plusy ? No jest jeden...

+ turnieje online

Ale dla mnie ten dodatek nie powinien kosztować więcej niż 39.99 zł bo tyle jest wart. Za pudełkową grę z tym wszystkim co opisałem w minusach dałbym i 259 zł

• Plusik 1
  • Minusik 1
Opublikowano
No jak dla was 20 euro to 100 zł no to pogratulować.

Faktycznie, pomyliło mi się z funtami :P

89zł dla mnie to trochę za drogo, w sumie nie wiem czy w ogóle kupię, ścierpła_mi_noga dobrze to podsumował.

Opublikowano

na twitterze EA zrobili małe Q&A

https://twitter.com/#!/EASPORTSFIFA

z ciekawszego info :

@_Fash10nable_: Expedition is offline only, but you can play it multiplayer offline if you wish.

.@rumz_10 : There is gonna be a Trial that will be launched same day as the final product. The trial is only for Xbox 360 and PS3.

@AdamWILS94 : The players database in Euro is separate from the players database in FIFA.

@unkindsoldier : Unique Euro commentary is included for the following languages: English, French, Italian, German, Spanish, Dutch, Polish.

.@happyhrvat : Our online mode is the tournament itself, you play H2H games first in group stage and then the knock out rounds.

Opublikowano (edytowane)

ciekawe czy Polska reprezentacja będzie porządnie zrobiona, w końcu to gospodarz...

jak ja nie mam juz fify 12 to w demko będę mógł zagrać ?

Edytowane przez Orson
Opublikowano

EURO 2012 wyjdzie w formie DLC, wiec pewnie nie bedzie dema.

własnie podobno ma być

Opublikowano

Jakiego oczekujesz? Przecież już możemy w to grać od października poprzedniego roku..... wiadomo , że te DLC , to tylko otoczka Euro. Nie uświadczysz nic nowego w gameplayu jak , to było w przypadku WC odbywającym się w Afryce

Opublikowano

ale przecież ZAPOWIEDZIELI, że gemeplayu nie będą w ogóle zmieniać

Opublikowano (edytowane)

wszystkie wyglądają podobnie, co jest bzdurą - identyczne oświetlenie, strasznie ciemno, robione na szybko imo

narodowy wygląda strasznie słabo co się mija z rzeczywistością bardzo bardzo

preview :

Edytowane przez black mamba