Skocz do zawartości

FIFA Uefa Euro 2012

Featured Replies

• Odpowiedzi 183
  • Wyświetleń 59,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ścierpła mi noga
    ścierpła mi noga

no byłby to dla mnie dramat, bo czekam na tę grę od czasu jak Platini wyciągnął kartke Poloń - Ukrain. Wolałbym, żeby GTA V nigdy nie wyszło, niż Euro 2012. A najgorzej to już bym się wkurzył, jakby

• Liczę na jakieś przygody. Np: Półfinał na Narodowym w Polsce odwołany z przyczyny że "stadion zamknięty z powodu otwarcia" Albo zamiast meczów na nowym estadio we Wrocławiu, za kolejne parę $ będzie

• ścierpła mi noga
    ścierpła mi noga

kicha totalna. To rozwiązanie ma same minusy   - brak wersji pudełkowej, to brak pamiątki dla gracza z mistrzowstw europy w naszym kraju ( takiej wersji bym nigdy nie odsprzedał ) - dlc... czyli br

Opublikowano

20 euro... Wolę chyba za tę kasę sobie Wiedźka sprawić :)

Opublikowano

20 euro to trochę za drogo dla mnie.

Na xboxie ma kosztować 1800 points a na PC 2500 points, Są też preordery na wersję PC za 79,90.

Ciekawe ile na PS3.

Edytowane przez Dobos

Opublikowano

kicha totalna. To rozwiązanie ma same minusy

- brak wersji pudełkowej, to brak pamiątki dla gracza z mistrzowstw europy w naszym kraju ( takiej wersji bym nigdy nie odsprzedał )

- dlc... czyli brak usprawnienia gry przeciw konsolowemu przeciwnikowi ( co też lubię czynić, nie zawsze mam ochotę na ciśnieniowców online, a gra z konsolą na fifa 12 to nieporozumienie )

- brak eliminacji ! ? NO KUŹWA NIEWIERZE :cray:

- 19.99 euro za uaktualnienie składów i 8 stadionów ?? !! ( sorry ale reprezentacje są w centrum tworzenia do zassania za darmo robione przez graczy - za taką cenę sorry ale nie robi mi różnicy czy będą zespoły na licencji czy nie, a turniej z udziałem 16 zespołów da się zrobić i teraz )

- praktycznie otoczka meczy się nie zmieni, nie będzie trenerów, nowych ujęć na kibiców, atmosfery mistrzostw, serpentyn itp itd.

Więc gdzie są plusy ? No jest jeden...

+ turnieje online

Ale dla mnie ten dodatek nie powinien kosztować więcej niż 39.99 zł bo tyle jest wart. Za pudełkową grę z tym wszystkim co opisałem w minusach dałbym i 259 zł

Opublikowano

No jak dla was 20 euro to 100 zł no to pogratulować. Cena na PSN wyjdzie pewnie ok. 89 zł.

Opublikowano
No jak dla was 20 euro to 100 zł no to pogratulować.

Faktycznie, pomyliło mi się z funtami :P

89zł dla mnie to trochę za drogo, w sumie nie wiem czy w ogóle kupię, ścierpła_mi_noga dobrze to podsumował.

Opublikowano

na twitterze EA zrobili małe Q&A

https://twitter.com/#!/EASPORTSFIFA

z ciekawszego info :

@_Fash10nable_: Expedition is offline only, but you can play it multiplayer offline if you wish.

.@rumz_10 : There is gonna be a Trial that will be launched same day as the final product. The trial is only for Xbox 360 and PS3.

@AdamWILS94 : The players database in Euro is separate from the players database in FIFA.

@unkindsoldier : Unique Euro commentary is included for the following languages: English, French, Italian, German, Spanish, Dutch, Polish.

.@happyhrvat : Our online mode is the tournament itself, you play H2H games first in group stage and then the knock out rounds.

Opublikowano

Ciekawe, czy polski komentarz bedzie dostepny, jesli mam angielska wersje 'dwunastki'.

Opublikowano

ciekawe czy Polska reprezentacja będzie porządnie zrobiona, w końcu to gospodarz...

jak ja nie mam juz fify 12 to w demko będę mógł zagrać ?

Edytowane przez Orson

Opublikowano

EURO 2012 wyjdzie w formie DLC, wiec pewnie nie bedzie dema.

Opublikowano

EURO 2012 wyjdzie w formie DLC, wiec pewnie nie bedzie dema.

własnie podobno ma być

Opublikowano

Pierwszy raz chyba wyjdzie demo DLC. Trailer lipny, fakt. Mogli by pokazać jakś gameplay.

Edytowane przez Lesiub

Opublikowano

Jakiego oczekujesz? Przecież już możemy w to grać od października poprzedniego roku..... wiadomo , że te DLC , to tylko otoczka Euro. Nie uświadczysz nic nowego w gameplayu jak , to było w przypadku WC odbywającym się w Afryce

Opublikowano

Szori, w ogole nie zczailem posta. Yep, tak jak piszesz , gameplay FIFA 12 z trybem Euro, wiec w sumie co tam pokazywac ?

Edytowane przez easye

Opublikowano

ale przecież ZAPOWIEDZIELI, że gemeplayu nie będą w ogóle zmieniać

Opublikowano

w ogole nie zczailem tego. W takim razie, liczenie sobie z lekka duzo za pare stadionow i zmiane statystyk w reprezentacjach.

Opublikowano

Najgorsze jest , to że każdy z odrobiną chęcią grzebania w edycji mógłby udostępnić , to za free , a pewnie trzeba będzie EA bulić ok. 90 zł. !

Opublikowano

http://youtu.be/61bzqkPPp2c

przykłdowy filmik, jest sporo innych

Opublikowano

wszystkie wyglądają podobnie, co jest bzdurą - identyczne oświetlenie, strasznie ciemno, robione na szybko imo

narodowy wygląda strasznie słabo co się mija z rzeczywistością bardzo bardzo

preview :

Edytowane przez black mamba