Faranell 269 Opublikowano 9 maja 2012 Opublikowano 9 maja 2012 Coś Ci się chyba pomyliło;) Gdzie masz napisane, że możesz dodatek ściągnąć za darmo? Jest to normalna karta tylko z logiem euro, abyś mógł sobie doładować i kupić ten wspaniały dodatek. http://www.ultima.pl/uefa_euro_2012_karta_playstation_network_100zl/i8830/ Cytuj
chm[u]ra 0 Opublikowano 11 maja 2012 Opublikowano 11 maja 2012 I jeszcze ci zostanie 31złociszy. PS. Ja w dodatek już nie gram. Słaby jest. Gameplay też właściwie nie urzeka. Szkoda kasy. Cytuj
easye 3 358 Opublikowano 11 maja 2012 Opublikowano 11 maja 2012 czytaliscie recke Soq'a w nowym PSXie ? Ja (pipi)e, wiecej mozna sie dowiedziec na forum czytajac 3zdaniowe wypowiedzi, niz z jego recenzji!8 za najgorszy dodatek jaki EA wydalo - cool ! 2 Cytuj
ścierpła mi noga 75 Opublikowano 15 maja 2012 Opublikowano 15 maja 2012 psx extreme to przecież już tylko papier dla reklamodawców, a nie poważna funowska gazeta. Właśnie przeżyłem kolejny szok, dowiedziałem się że, mogę grać offline tylko jedną drużyną w finałach euro. Nie dość, że niema eliminacji to jeszcze taki bubel. 2 lata od world cup 2010 żeby z ojcem jak zawsze zasymulować sobie cały turniej 100 zł w plecy, bo przecież zostało tyle kasy, że można albo wrzucić kolejną stówe by kupić coś porządnego, albo kupić popierdółkę, bo na wmiare jakąś gre oczywiście 5-10 zł braknie. No i mam bublowate euro i bilarda ze sterowaniem tak zwalonym, że głowa mała. Ech dobrze, że w sobotę turniej w 12 stke, się człowiek odstresuje i dostanie od jakiegoś 11 latka w trąbe Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 27 maja 2012 Opublikowano 27 maja 2012 Dobra, kupiłem ten zakichany dodatek i od razu zonk- gra po pobraniu się nie odpala, tylko wyskakuje "kup UEFA EURO 2012". Podobno pomaga ściągnięcie również dema. Super, nie chcę nawet myśleć co będzie dalej... Cytuj
chm[u]ra 0 Opublikowano 27 maja 2012 Opublikowano 27 maja 2012 Kilka razy mi się zdarzyło, że mimo posiadania dodatku, w który wcześniej grałem odpalenie go powodowało wyświetlenie "kup dodatek" i przekierowywało na stronkę sklepu . Wchodziłem na stronkę, tam widniało, że wszystko już mam i wtedy ponowne włączenie gry uaktywniało dodatek . Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 27 maja 2012 Opublikowano 27 maja 2012 Ponoć jeśli ściągnąłeś wszystko, pomaga cofanie się do pierwszego ekranu z piłkarzykiem. Oni chyba robili to DLC na kacu. Ale zagrałem sobie dziś 3 meczyki Anglią zdobywając 4pkt i wyszedłem z gr. Potem przejdę Polską, zabieram się za Wyprawę, online i pozdobywam trofea. Nawet spoko zajawka, przymykam oko na te wszystkie niedociągnięcia, akurat tak idealnie ciupnąć sobie na 2tyg przed rozpoczęciem EURO. Cytuj
nero2082 781 Opublikowano 29 maja 2012 Opublikowano 29 maja 2012 po ostatnim patchu widać jakieś siły były rzucone na robienie tego DLC (żadne) - prawie miesiąc zabrało im spatchowanie bzdurek i głupot które powinny być wyłapane gdyby mieli chociaż 1 betatestera (np. motyw że masz samych obrońców do wyboru przy robieniu zmian bo resztę ucinało - na szczęście po jekach na forum community manager zebrał bug info i to poprawili) - patch poprawił to i owo ale ofkors doszły nowe kwiatki - jeśli podczas tura EURO ktoś złapie czerwoną kartkę albo kontuzję i wymienisz go na kogoś innego to ten zmieniony znika ze składu do końca turnieju...żenujący bug co prawda im bliżej ojro tym przyjemniej się gra bo łyka się całą otoczke jak pelikan itd ale takich DLCków nigdy więcej, sama gra też jest dziwnie polagowana podejrzewam że przez totalnie randomowy matchmaking który dobiera mi ludków z internetem z szałasu (nie to nie momentum tym razem ) tempo ślamazarne zupełnie niefifowe ale da się przyzwyczaić ale płynna gra jest męczarnią Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 29 maja 2012 Opublikowano 29 maja 2012 - patch poprawił to i owo ale ofkors doszły nowe kwiatki - jeśli podczas tura EURO ktoś złapie czerwoną kartkę albo kontuzję i wymienisz go na kogoś innego to ten zmieniony znika ze składu do końca turnieju...żenujący bug No właśnie Terry dostał u mnie czerwoną w 3 meczu grupowych rozgrywek, czyli chyba wg przepisów mógłby zagrać dopiero w finale (2 mecze pauzy). Patrzę a tu Terry już w ćwierćfinale mógł być zmieniony (grzał ławę, wcześniej nie było go widać w składzie). Mam nadzieję, że to DLC to nie prorok jak będzie u nas wyglądało EURO... Cytuj
chm[u]ra 0 Opublikowano 30 maja 2012 Opublikowano 30 maja 2012 Chciałem się tylko pochwalić, ze po 17 bezowocnych turniejach online, wreszcie zdobylem reprezentacją Polski upragnione trofeum w finale pokonując Anglię 2:1. Niestety kmieć, z którym grałem nie wytrzymał napięcia i w momencie końcowego gwizdka nie dane mi było nacieszyć się peanami na mą cześć duetu Sz-Sz. Tylko teraz się zastanawiam co dalej z tym dodatkiem. Puchar zdobyty i co? Znów go zdobywac? Może go teraz zdobyć Lichtenstainem (o ile jest coś takiego w grze). Bez sensu. W sumie w tym momencie dla mnie ta gra się skończyła . Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 2 czerwca 2012 Opublikowano 2 czerwca 2012 Wyszedł w końcu ten patch "naprawiajacy" fałszywe nazwiska piłkarzy? Cytuj
ścierpła mi noga 75 Opublikowano 2 czerwca 2012 Opublikowano 2 czerwca 2012 nie i raczej bym się go niespodziewał, skoro wypuścili patcha poprawiającego pare drobiazgów Cytuj
easye 3 358 Opublikowano 2 czerwca 2012 Opublikowano 2 czerwca 2012 odkad kupilem ten dodatek wygralem tylko raz polakami ME i wiecej go nie odpalilem ! Bez kitu, jak ktos sie jeszcze zastanawia, to naprawde, nie warto! 1 Cytuj
Dobos 83 Opublikowano 2 czerwca 2012 Opublikowano 2 czerwca 2012 Na dniach ma wyjść aktualizacja składów ale jeśli poprawią jakieś fałszywe nazwiska to tylko w drużynie Ukrainy. Cytuj
nero2082 781 Opublikowano 2 czerwca 2012 Opublikowano 2 czerwca 2012 ra' timestamp='1338382452' post='2625940']Puchar zdobyty i co? Znów go zdobywac? Może go teraz zdobyć Lichtenstainem (o ile jest coś takiego w grze). Bez sensu. W sumie w tym momencie dla mnie ta gra się skończyła . jedno ojro to mało, ja chcę wygrać każdym finalista chociaż po razie chociaż zauważyłem że słabszymi lepiej mi idzie wygrałem gładko taką np Belgią a taką np Holandią grałem na siłę na Robbena/RvP i szło mi gorzej, pewnie za czytelnie grałem i tak to wychodziło Cytuj
ścierpła mi noga 75 Opublikowano 7 czerwca 2012 Opublikowano 7 czerwca 2012 no i dali nowe składy, no i wyskakuje mi, że nie mogę ich pobrać. super Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 9 czerwca 2012 Opublikowano 9 czerwca 2012 Czyli co już są prawdziwe nazwiska we wszystkich reprezentacjach? Cytuj
ścierpła mi noga 75 Opublikowano 9 czerwca 2012 Opublikowano 9 czerwca 2012 udało mi się pobrać nowe składy, brak orginalnych nazwisk w reprezentacji Ukrainy. Do tego skasowali mi zdobycie mistrzostwa europy Polską. Cytuj
chm[u]ra 0 Opublikowano 9 czerwca 2012 Opublikowano 9 czerwca 2012 Ja tam się wrukwiłem na maxa. Przez te @##@$#% zwiechy zwiększał mi się sukcesywnie współczynnik NU. I teraz jak gram w UT, to już nie mam mnożnika 1,25, tylko 0,96. A by ich pierony siarczyste łogniste. Człowiek nie wychodzi. Stara się uczciwie grać, to dostaje "bonusa" od EA . Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 10 czerwca 2012 Opublikowano 10 czerwca 2012 W opcjach jest możliwość wybrania tego współczynnika. Czy chodzi o to, że jeśli ustawię na "taki jak mój" to będę rywalizował z reprezentacją na tym samym poziomie gwiazdkowym co moja? Cytuj
krupek 15 479 Opublikowano 10 czerwca 2012 Opublikowano 10 czerwca 2012 Mam pytanie. Jak się kupuje kupon PSN na 100 zł. oznakowany DLC Euro 2012 ,to jest to pełna wersja ? Czy tylko jakiś trial ? Cytuj
Gość kaz_ Opublikowano 10 czerwca 2012 Opublikowano 10 czerwca 2012 W opcjach jest możliwość wybrania tego współczynnika. Czy chodzi o to, że jeśli ustawię na "taki jak mój" to będę rywalizował z reprezentacją na tym samym poziomie gwiazdkowym co moja? Chodzi o współczynnik nieukończonych meczy. Mam pytanie. Jak się kupuje kupon PSN na 100 zł. oznakowany DLC Euro 2012 ,to jest to pełna wersja ? Czy tylko jakiś trial ? To po prostu doładowanie konta PSN na 100 zł. Możesz je wydać na dodatek, ale nie musisz. 1 Cytuj
krupek 15 479 Opublikowano 10 czerwca 2012 Opublikowano 10 czerwca 2012 Aaa źle zrozumiałem, bo jest napisane ,że zawartość karty umożliwia pobranie DLC do Fifa 12. No nic, dzięki Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 11 czerwca 2012 Opublikowano 11 czerwca 2012 Od wczoraj nie mogę grać online. Włączam tę opcję i zawiesza mi konsolę, co jest u licha?! Cytuj
Gość kaz_ Opublikowano 11 czerwca 2012 Opublikowano 11 czerwca 2012 Ustawiałeś jakieś custom taktyki? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi