Skocz do zawartości

Lumines: Electronic Symphony

Sanryu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Zobaczyłem filmik, wszedłem na PS Store i opadła mi szczena.Chcą za 149 zł sprzedaż jakiegoś dziwnego Tetrisa! LOOOOL

Ludziom, którzy to kupują, radzę skonsultować się z lekarzem.

LOL

Nie znasz sie nie giereczkach, wiec nie wiem po co sie udzieliles tutaj.

Dalbym za to nawet 180zl w dniu premiery, giereczka z tych ponadczasowych. Grasz dzisiaj, grasz jutro, grasz za rok.

Dostalbym do reki PSP, odpalam Lumines na wejsciu.......

Shinin.... do dzisiaj za mna ta nuta chodzi, a ile to juz lat ? ...... sporo.

Kalin następny "miszcz" gierek... Kto kupuje bf3 dla singla... To dodatek do multi ludzie płaca 189zl za kolejny rok grania ponad 200h w multi i 50 level.

Kupujesz albo nie nikt cię nie dyma. Ja dałem 150 imo warto. Bardzo mnie gierka relaksuje i miła odskocznia od innych gier. Odpale za 4 miechy i ta sama frajda co dziś. I tyłek mnie nie boli.

Też gadałem, że to kolejne Lumines aż do wczoraj kiedy w końcu z czystej ciekawości zobaczyłem demo (mega mi się nie

chciało bo byłem pewien, że znowu to samo..). Ok to samo ALE JAK PODANE. Gra już zakupiona. Muza w tej części po prostu rządzi! Wciąga jak diabli!

Edytowane przez -gmeru-
Gość _Milan_
Opublikowano

A czy wprowadzili nowe klocki , podobne do tych z wersji komorkowej, czy nadal jest ta sama nuda przez cała grę jak na psp?

chodzi mi o te wybuchowe np.

Opublikowano

Nie wiem jak było na komórce. Grałem tylko na PSP. Ale jest kilka rodzajów więc pewno tak. Mnie to nie jarają klocki tylko muza. To jest totalnie mój klimat > dzięki temu wciąga jak burzaaaaaa

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano (edytowane)

Lumines na PSS kupiłem za 59zł :) zawiodłem się na braku online VS. Nawet VS cpu niema... :/na

Ogólnie nie jest to najlepsza część serii. 

Brak orginalnych teledysków! W lumines 2 na PSP były.

Nie ma edytora utworów.

Nie można zapisać replay'ów w time atack! W lumines 2 było można to zrobić.

Czas loadingu jest tragiczny (można włączyć tryb samolotowy w menu konsoli i wtedy jest OK).

Plusem jest ranking światowy.

2013-02-03-234922.jpg

:)

Edytowane przez czajnick
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Nue grałem w Lumines na psp. Mam teraz na Vicie, no i wsumie nie wiem czego mam się spodziewać jeszcze po tej grze? To jestpoprostu taki klon tetrisa? Na czym polegają dodatkowe tryby?

Opublikowano

Klon tetrisa to raczej nie jest bo zasady gry są zupłnie inne. A co do rodzajòw rozgrywki to po zdobyciu wszystkich skinòw i avataròw ja osobiście uważam tylko tryb time atack 30,60,180 lub 360 w ktòrym celem jest usunięcie jak najwięcej "squeròw" w danym czasie. Reszta trybòw jest raczej nudna na dłuszą metę. Brak trybu online vs nie daje mi innej możliwości...

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jaka jest przyczyna że nie widzę wyników znajomych ? a na pewno mam kilku znajomych co w to grają bo widzę po zdobywanych trofeach

vita 3g mam ale bez karty sim bo gram najwięcej jak mam dostęp do wifi

Opublikowano

Potwierdzam, mi też wyniki się wczytują lata świetlne. W sumie to i tak często gram w trybie samolotowym bez wi-fi, żeby dłużej trzymała bateria więc akurat mi to nie przeszkadza.

p.s. raz tylko widziałem jakieś "marne" wyniki Coatiego :)

Opublikowano

ja mam plusową ale z tego co wiem to chyba każdy mój znajomy na friendliście, który ma vitę też leci praktycznie na gierkach z plusa

• 1 rok później...
Opublikowano

Jak ktos chce za grosze w pudle to w konsoleigry maja po 25zl plus promo na kuriera za 12. Ja wzialem bo demo mnie mega wciagnelo a za takie grosze to warto skorzystac zwlaszcza ze uzywki na allegro chodza drozej

Opublikowano

Rzadko tam zagladam bo malo maja na vite:) ale sciagnalem demo tej gry i chcialem w pudelku bo jak mozna i jest to nigdy nie biore cyfrowo nawet jak sa promo jakies super:)