Gość Rozi Opublikowano 14 lutego 2012 Opublikowano 14 lutego 2012 Temat się przyda, bo ma być rozp.ierdol podobno. [media=''] [/media] Odrzut, który nie znajdzie się na krążku. Cytuj
Gość Ofsajd Opublikowano 14 lutego 2012 Opublikowano 14 lutego 2012 strasznie pizdowaty ten track 1 Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 14 lutego 2012 Opublikowano 14 lutego 2012 wackowatość tedego przekracza wszelkie granice. Tak jestem hejterem, a tede ni uja nie umi rapować i to nie jest subiektywna opinia - to czysty fakt Cytuj
Robak 1 235 Opublikowano 14 lutego 2012 Opublikowano 14 lutego 2012 Bit mi się podoba, sam Tede co najwyżej średnio, ale te "dupdi dupdi" czy co on tam bełkocze beznadziejne. Ani mnie grzeje ani ziębi ten track. Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 14 lutego 2012 Opublikowano 14 lutego 2012 umówmy się - tede nie ma flow, on nawet nie wie co to jest. 3 Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 14 lutego 2012 Opublikowano 14 lutego 2012 (edytowane) co tu się umawiać przecież to słychać Edytowane 14 lutego 2012 przez 44bronx Cytuj
miki77 16 Opublikowano 15 lutego 2012 Opublikowano 15 lutego 2012 Liczę, że coś może dobrego z tej płyty wyjdzie, ale ten odrzut to (pipi)owy. Cytuj
relampagio 0 Opublikowano 16 lutego 2012 Opublikowano 16 lutego 2012 Tede to nie raper. Wiele ludzi wam to powie. Bardzo dużo osób nie lubi tede bo peja go nie lubi ja nie lubie tede ani peji więc moja opinia jest 100% moja Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 16 lutego 2012 Opublikowano 16 lutego 2012 gimbus. pedał. cw.el. co wolisz 1 1 Cytuj
relampagio 0 Opublikowano 16 lutego 2012 Opublikowano 16 lutego 2012 (edytowane) Bez kitu, to tak jakbym powiedział, że mezo to raper albo mrozu. Jakby tak miało być to Kombi nawijałoby Reggae ? xD Hehe, tede robi pseudo rap dla kasy. Dla niego nie jest ważne co robi, tylko to ile na tym zarobi. Więc wiesz jak to jest. Jedna tylko piosenka mi się podobała, w której brał udział Tede. Sobota - Przekaz, ta piosenka jest naprawdę dobra ale gdy wchodzi tede to już po piosence Tede Raper, Gosia Andrzejewicz Hard Rock.. Taa. @44bronx - propsy. Tak na marginesie tede ściąga jak tylko może. Słyszał ktoś piosenkę Pezet - Gdyby miało nie być jutra? A może piosenkę, która wyszła trochę później Tede - Gdyby jutra miało nie być? Pozdro haha. I niech tede nie śpiewa nic w stylu "Pozdro Pezet, nagramy coś, wierzę." Bo wtedy i wiara zejdzie na psy . Edytowane 16 lutego 2012 przez relampagio Cytuj
Robak 1 235 Opublikowano 16 lutego 2012 Opublikowano 16 lutego 2012 Oczywiście, że Mezo to raper. Na dodatek swego czasu z dużym potencjałem, ale niestety poszedł złą drogą i wyszło jak wyszło. Cytuj
relampagio 0 Opublikowano 16 lutego 2012 Opublikowano 16 lutego 2012 Przeczytaj wyżej, edytowałem post. Tak mezo to pseudo raper a nie raper. To samo mrozu. Jak widać nie każdy nadaje się do rapowania lecz każdy może spróbować, zresztą co widać... Heh, może i tede uważa siebie za rapera, lecz co mu to daje? Kilka fanów i od ch[*]ja anty-fanów. Cytuj
szeni 114 Opublikowano 16 lutego 2012 Opublikowano 16 lutego 2012 Tak na marginesie tede ściąga jak tylko może. Słyszał ktoś piosenkę Pezet - Gdyby miało nie być jutra? A może piosenkę, która wyszła trochę później Tede - Gdyby jutra miało nie być? Pozdro haha. I niech tede nie śpiewa nic w stylu "Pozdro Pezet, nagramy coś, wierzę." Bo wtedy i wiara zejdzie na psy . W leb sie stuknij synku, numer Tedego jest z 2006, Pezeta z 2007, a wspolny kawalek juz nagrali, w 2010. Prowo albo wiadomo 3 Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 16 lutego 2012 Opublikowano 16 lutego 2012 Oczywiście, że Mezo to raper. Na dodatek swego czasu z dużym potencjałem, ale niestety poszedł złą drogą i wyszło jak wyszło. trzeba również dodać, że mezo z pewnością był lepszym raperem niż tede, miał chociaż flow, tede przez 15 lat nie dowiedział się co to jest. Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 16 lutego 2012 Opublikowano 16 lutego 2012 (edytowane) Nie zamierzam dyskutowac. Chcialbym tylko zauwazyc, ze jednak caly czas jest na rynku - no ale pewnie wydaje plyty charytatywnie i sam je kupuje Przy okazji, polecam kawałek 'zrobiliśmy coś ważnego' z ostatniego WFD - jest o was. Edytowane 16 lutego 2012 przez Lucek 1 Cytuj
molly 311 Opublikowano 16 lutego 2012 Opublikowano 16 lutego 2012 Tak na marginesie tede ściąga jak tylko może. Słyszał ktoś piosenkę Pezet - Gdyby miało nie być jutra? A może piosenkę, która wyszła trochę później Tede - Gdyby jutra miało nie być? Pozdro haha. I niech tede nie śpiewa nic w stylu "Pozdro Pezet, nagramy coś, wierzę." Bo wtedy i wiara zejdzie na psy . powiedz ze udajesz xD Cytuj
asfalt 439 Opublikowano 16 lutego 2012 Opublikowano 16 lutego 2012 Nie zamierzam dyskutowac. Chcialbym tylko zauwazyc, ze jednak caly czas jest na rynku - no ale pewnie wydaje plyty charytatywnie i sam je kupuje Przy okazji, polecam kawałek 'zrobiliśmy coś ważnego' z ostatniego WFD - jest o was. DOKŁADA DO INTERESU OD ESENDE MYLFONA 1 Cytuj
Robak 1 235 Opublikowano 16 lutego 2012 Opublikowano 16 lutego 2012 Lucek, jesteś psychofanem i tyle. To jedyny naprawdę dobry kawałek z tamtego albumu. Tede od lat zrobił najwyżej poprawny album i taka jest prawda. Nie lubiłem go nigdy, ale kiedyś był kimś, teraz jest maks średnim raperem. Nigdy już nie nagra roz(pipi) produkcji niestety, a mówić, że dalej jest wielki to po prostu żart. On nawet koncertów prawie nie gra... Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 17 lutego 2012 Opublikowano 17 lutego 2012 (edytowane) z tede jest jak z chłopakami z molesty, od momentu ich debiutu nie zrobili żadnego progressu, jest 2012, a oni cały czas nawijają tak samo. Słaby był, jest i będzie, a flow ma jakby kupę robił a tak btw, to o czym tu gadać jak główną inspiracją muzyczną tedego jest rick ross, ulubionym kawałkiem rapowym 'live your life'' t.i. z ruhanną (tak ten z refrenem z numa numa jej), a guns'n'roses nazywa ciężkimi brzmieniami (widziałem jak to mówi w jakimś gów.nianym programie na vivie). Edytowane 17 lutego 2012 przez 44bronx Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi