Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Panowie Hemp Gru to inna bajka, to jest biały czarny rap, który zatrzymał się w miejscu po 2 płycie. I oni akurat robią kawałki dla kasy co widać po płytach. 10 piosenek na płycie z tego 2 to rmx poprzednich kawałków. Ale załóżmy Buka, robi to co kocha nie dla pieniędzy bo sam osobiście mógł zostać w podziemiach ale Rahim go z tamtąd na siłe wygonił :D Hehe, zresztą każdy ma swój gust. :)

jqkyes.jpg

• Odpowiedzi 107
  • Wyświetleń 4,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

serio, kolejny raz dyskusja o tym kto się sprzedał, a kto nie? po ile wy lat macie? 12?

Opublikowano

Mefistosedes pewnie będzie tak samo marny jak poprzednia .

Opublikowano

kurde...

dramat :( refren - WTF?!

edit. to też jakiś odpad z płyty?

Edytowane przez Ofsajd

Opublikowano

Piszesz tak by nie wyjść na psychofana a tak na prawdę katujesz tą piosenkę na okrągło :)

Opublikowano

Ostro chu.jowe. On duka, nie płynie.

Czyli to czego można było się spodziewać.

Edytowane przez Robak

Opublikowano

Jako psychofan mówię - jakość be, nie słucham.

Opublikowano

Przeslucham jutro jak bedzie w normalnej jakosci bo na razie to jakis zart jest :( jestem psychofanem i nadal mi sie nie podoba

Edytowane przez Lucek

Opublikowano

Ten film wideo jest prywatny.

Przepraszamy za usterki.

Faktycznie lepsza :) Tej da się słuchać.

Opublikowano

Hahaha racja. CGM na wyłączność na 12 godzin, więc pewnie dlatego. Ja tam zdążyłem obadać i przynajmniej brzmieniowo trochę lepiej, ale i tak chu.jowe.

Opublikowano

Biciwo w singlu konkret ( REFREN d(O_O)b), jaram się, nawijka niestety gorzej, ale może się wkręci. Natomiast blendziwo od Buhha rozpie.rdala, leci na repeat.

Edytowane przez ShtaS

Opublikowano

przesłuchałem w dobrej jakości i trochę mi się wkręciło - bit mega, ale wolałbym nawijkę o felgach i bananach :(

Opublikowano

no fajny byłby mix, gdyby nie wokal tedeusza.

• 4 tygodnie później...