Grey-FoX 0 Opublikowano 14 lutego 2012 Opublikowano 14 lutego 2012 (edytowane) Najlepsza gałka imo to Sanwa JLW-TM-8 (jej podróbą jest LS-32), niestety jej już się nie dostanie - szkoda. Mam do sprzedania rzadko spotykaną gałę Sanwa JLW-TM-8 Cena wywoławcza: 109zł (+ koszta przesyłki) U mnie kupujesz zawsze: - Bez ryzyka - Nie czekając w nieskończoność na przesyłkę KONTAKT grey1984@o2.pl Edytowane 14 lutego 2012 przez Grey-FoX Cytuj
ornit 2 969 Opublikowano 14 lutego 2012 Opublikowano 14 lutego 2012 Najlepsza gałka imo to Sanwa JLW-TM-8 (jej podróbą jest LS-32), niestety jej już się nie dostanie - szkoda. Co za brudny chuj to napisał? Boskie Seimitsu instalował niegdys KSK w każdym automacie w swoim salonie! O WZYWAM CIĘ PRADAWNY STACHU COBYS POTWIERDZIŁ ME SŁOWA PRAWDY NAJSWIĘTSZEJ JAKO W IMIENIU BOGA PRZEMAWIAM A ON SKAŻE MALUCZKICH NA WIECZNE POTĘPIENIE!!! 1 1 Cytuj
Grey-FoX 0 Opublikowano 14 lutego 2012 Autor Opublikowano 14 lutego 2012 Najlepsza gałka imo to Sanwa JLW-TM-8 (jej podróbą jest LS-32), niestety jej już się nie dostanie - szkoda. Co za brudny chuj to napisał? Boskie Seimitsu instalował niegdys KSK w każdym automacie w swoim salonie! O WZYWAM CIĘ PRADAWNY STACHU COBYS POTWIERDZIŁ ME SŁOWA PRAWDY NAJSWIĘTSZEJ JAKO W IMIENIU BOGA PRZEMAWIAM A ON SKAŻE MALUCZKICH NA WIECZNE POTĘPIENIE!!! Pozamiatałeś mnie tym tekstem Cytuj
NemoKOF 678 Opublikowano 15 lutego 2012 Opublikowano 15 lutego 2012 Dla mnie osobiście: Seimitsu = Gra się równo Sanwa = Straszne g*wno A Grey-FoX juz dawno jest stracony, napisane jest przecież "baczaj w stronę bijatyk choćby padały domy i słupy, lecz Tekkena nie tniesz bo jest on do d**y" Od pradawnych czasów KSK instalował BOSKIE Seimitsu, bo jak mawiał prorok z gór "na nich wszystko się samo wykręco" Przemawiał pradawny STACHU 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi