Di 849 Opublikowano 14 lutego 2012 Opublikowano 14 lutego 2012 Witajcie mieszkańcy ekstrimowego forumka, mam do Was prośbę: do swojej pracy inżynierskiej potrzebuję zebrać dane (ankiety) dotyczące płci mózgu (sama praca dotyczy sieci neuronowych). Jeśli znajdziecie wolną chwilę, zajrzyjcie TUTAJ i odpowiedzcie na pytania, tym samym pomagając mi . Z góry dzięki. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 14 lutego 2012 Opublikowano 14 lutego 2012 (edytowane) 6. W kinie wolisz siedzieć: z prawej strony sali gdziekolwiek, wszystko jedno gdzie z lewej strony sali to jest bez sensu, ja wole środek, bo tylko tam mozna obejrzec cały film za jednym razem. Edytowane 14 lutego 2012 przez caps_LOCK_masta Cytuj
Gość Orson Opublikowano 15 lutego 2012 Opublikowano 15 lutego 2012 wypełnione. Milan ma rację, popraw 6 Cytuj
Di 849 Opublikowano 15 lutego 2012 Autor Opublikowano 15 lutego 2012 Dzięki za odpowiedzi . Problem z pytaniami jest taki, że nie ja je układałem - pochodzą z książki, na którą namiary podane są na górze strony i modyfikacje nie wchodzą w grę. Jeśli wolicie środek, wybierzcie C. To tak jakby ktoś zapytał Was o to za kim jesteście w meczu Real - Barca, podczas gdy jesteście kibicami Deportivo. Cytuj
Infidel 218 Opublikowano 21 lutego 2012 Opublikowano 21 lutego 2012 Podzielisz się pracą jak skończysz? Cytuj
Gość slavssn Opublikowano 26 lutego 2012 Opublikowano 26 lutego 2012 7. Znajomy ma urządzenie mechaniczne, które nie działa: - współczujesz i omawiasz z nim, co w związku z tym czuje Kobiety naprawdę tak robią? W każdym razie - wypełnione. Cytuj
Farmer 3 281 Opublikowano 28 lutego 2012 Opublikowano 28 lutego 2012 Troszkę poebane te pytania, ale wypełniłem... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi