Nemesis 1 272 Opublikowano 4 czerwca 2021 Opublikowano 4 czerwca 2021 Pobrałem, pograłem kilka minut i skasowałem z dysku. To już nie moje klimaty. Tylko dla fanatyków. Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 4 czerwca 2021 Opublikowano 4 czerwca 2021 Super cieszymy sie ze sie z nami tym podzieliles xD Hunter wbity. Cytuj
Kazub 4 585 Opublikowano 4 czerwca 2021 Opublikowano 4 czerwca 2021 nie wiem jak w to grać.....lepiej naciskać czy nie naciskać ? Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 4 czerwca 2021 Opublikowano 4 czerwca 2021 Ja lubie jak naciskaja a pozniej placz ze jak to rzut za pol zycia po sabaki na low i kasowanie z dysku Gralem juz z Ryanem Hartem ( L 2:1 ) z KingJaeUK ( W 2:1 i L 2:1 jak gralem Bradem ) poluje jeszcze na Fergusa i Kayane xD Kazub jak cos chcesz wiedziec to pisz 5 3 Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 5 czerwca 2021 Opublikowano 5 czerwca 2021 Wrzucam swój mega stary filmik z rzutu Jeffrey'a. Widać, że wciąż działa. Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 5 czerwca 2021 Opublikowano 5 czerwca 2021 8 godzin temu, wet_willy napisał: Ja lubie jak naciskaja a pozniej placz ze jak to rzut za pol zycia po sabaki na low i kasowanie z dysku Gralem juz z Ryanem Hartem ( L 2:1 ) z KingJaeUK ( W 2:1 i L 2:1 jak gralem Bradem ) poluje jeszcze na Fergusa i Kayane xD Kazub jak cos chcesz wiedziec to pisz Szybko poszło, ale już po Tekkenie widziałem, że jesteś w formie :V Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 5 czerwca 2021 Opublikowano 5 czerwca 2021 @wet_willy - masz kanał na YT lub Twitchu? Z takim miejscem w rankingu możesz na tym jeszcze zarobić. Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 5 czerwca 2021 Opublikowano 5 czerwca 2021 Nie gram wcale tak dobrze gralem z jakims typem co jest nr1 Bradem to nie wiedzialem czym i dlaczego nawet dostaje gram po prostu w miare ok w VF Cytuj
Observer 10 528 Opublikowano 8 czerwca 2021 Opublikowano 8 czerwca 2021 Ja tam fanem nigdy nie byłem, ale pograłem chwile i to co sie rzuca w oczy to to że gra wygląda mega słabo, detale w tle i oświetlenie to era PS3/360 i nie widzę żeby tu coś było zmieniane, a przydałby się większy lifting. Przy takim DOA to bieda, a co dopiero przy Mortal Kombat. Ogolnie nie czuję zebym odpalił remastera, tylko tę samą grę co 10 lat temu. 1 Cytuj
ciwa22 858 Opublikowano 8 czerwca 2021 Opublikowano 8 czerwca 2021 Może i tak, ale niektóre tełka to mają klimat jak stąd do Marcinkowic. Moja topka: Wolf, Kage, Aoi - pikne stejdże Cytuj
Alastor84 327 Opublikowano 8 czerwca 2021 Opublikowano 8 czerwca 2021 (edytowane) Poziom graficzny porównywalny z T7, czyli taki sobie (jak większość bijatyk poprzedniej generacji). Loadingi zdecydowanie krótsze niż w T7. Muzyka wg mnie lepsza (+ z poprzednich części). Areny bardzo fajne. Moje ulubione to; Lei-Fei, Sarah, Aoi, Kage, Jacky, Wolf. Cienki jestem, ale nauka sprawia mi dużo frajdy Customizacja lepsza niż w T7, nie ma takiego syfu, jest znośnie. Gram na PS5, więc fajnie by było gdyby dali patcha np; 1440p, ale to raczej mało prawdopodobne. Chińczyki są zbyt leniwe/mają wyjebane i w takim np; T7 na XSX obraz nadal jest rozmyty Online jest ok , czasami są drobne problemy, ale na chwilę obecną nie czeka się długo na przeciwnika/ów. Edytowane 8 czerwca 2021 przez Alastor84 1 Cytuj
ornit 2 993 Opublikowano 8 czerwca 2021 Opublikowano 8 czerwca 2021 Pograłem trochę. Z Niemcami mam spoko połączenie, niestety dalej to tragedia. Raczej wina mojego łącza. Niemniej kiedy jest dobrze to nawet lamiąc gra się bardzo fajnie. Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 9 czerwca 2021 Opublikowano 9 czerwca 2021 Dlaczego niektórzy streamerzy, którzy generalnie nieźle grają, tak się kaleczą przy tej grze? MainManSWE nawet do danów nie doszedł. King Jay miał chyba siódmy dan. Rozumiem, że to nie Tekken, ale przykro się na to patrzy. Nawet najprostszych combosów nie robią. Sam jestem mega leszczem w tą grę, ale niektórzy streamerzy chyba specjalnie tak się kaleczą. Może to celowy PR, jak reklamy niektórych gier na komórki? W tych reklamach tak słabo grają, że aż się samemu chce zagrać i „pokazać” jak powinno się to robić. A tak przy okazji, to główne menu w VF5 i Live TV jest zajebiste. L1 daje walki na pełen ekran. Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 9 czerwca 2021 Opublikowano 9 czerwca 2021 Ja też się powolutku pnę do góry. 1 1 Cytuj
ciwa22 858 Opublikowano 10 czerwca 2021 Opublikowano 10 czerwca 2021 Wczoraj rano byłem 10 europejskim Jeanem Kujo! Zabrano mi to po południu gdyż przeciwnik nigdy nie śpi. Też nie umiem combosów ale dlatego, że aby wspiąć się na Berserkera nie musiałem ich umieć. Teraz już nie ma tak łatwo, nie wystarczają dwa ciosy plus dobitka, więc mam zagwozdkę. Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 10 czerwca 2021 Opublikowano 10 czerwca 2021 (edytowane) @ciwa22 Ja umiem jedno combo. Nie było chyba lepszego momentu, by wkręcić się w VF. Masa nowych graczy, a kilku staruszków zapomniało jak się gra. Znając podstawy bijatyk i przy odrobinie talentu można być w Europejskiej czołówce. W sumie to nawet bez talentu też się da, bo mi się udało Kurcze lubię tą serię i mam nadzieję, że przeżyje. Dostałem za free, ale kupiłem też wersję deluxe. Edytowane 10 czerwca 2021 przez C1REX 1 1 Cytuj
Redmitsu 991 Opublikowano 11 czerwca 2021 Opublikowano 11 czerwca 2021 W dniu 9.06.2021 o 20:09, C1REX napisał: Dlaczego niektórzy streamerzy, którzy generalnie nieźle grają, tak się kaleczą przy tej grze? MainManSWE nawet do danów nie doszedł. King Jay miał chyba siódmy dan. Rozumiem, że to nie Tekken, ale przykro się na to patrzy. Nawet najprostszych combosów nie robią. Sam jestem mega leszczem w tą grę, ale niektórzy streamerzy chyba specjalnie tak się kaleczą. Może to celowy PR, jak reklamy niektórych gier na komórki? W tych reklamach tak słabo grają, że aż się samemu chce zagrać i „pokazać” jak powinno się to robić. Mysle ze netcode może to powodować, dobry filmik od salami tak btw: Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 11 czerwca 2021 Opublikowano 11 czerwca 2021 Znam ten filmik. Nie mówię o netcode, ale o absurdalnych błędach typu: - atakowanie na minusie - brak bloku - brak combosów. - brak low-ów - robienie w kółko tego samego. - generalne mashowanie Mówię przede wszystkim o MainManSWE, który tak się kaleczy, jakby nigdy w bijatyki nie grał. Koleś ma trudności na pierwszym Danie. Ludzie z wciśniętym turbo na padzie, by nabić walki do platyny, mają wyższe rangi. Wspominam akurat jego, bo bardzo kozaczy, kiedy wcale nie potrafi grać. KingJeaUK szybko się uczy. Poza tym netcode na streamach wygląda u kolesia dobrze. U mnie w Londynie połączenie w 95% jest doskonałe. Być może mieszkając w Londynie mam o wiele lepiej, ale niektórzy streamerzy też chyba przesadzają z tym narzekaniem. Grałem z najlepszymi w Europie i ci jakoś nie mają problemów. Cytuj
ornit 2 993 Opublikowano 11 czerwca 2021 Opublikowano 11 czerwca 2021 MainManSWE to gracz w Tekkena. Gra tak specjalnie żeby zniechęcić ludzi do VF bo nie oszukujmy się - Dużo osób gra teraz w tą grę i cześć Tekkenowej sceny powodowana hajpem mogła przenieść się (chociażby chwilowo) do obozu Segi. ps u mnie z Niemcami i PL połączenia jak marzenie. 1 Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 11 czerwca 2021 Opublikowano 11 czerwca 2021 13 minutes ago, ornit said: MainManSWE to gracz w Tekkena. Gra tak specjalnie żeby zniechęcić ludzi do VF bo nie oszukujmy się - Dużo osób gra teraz w tą grę i cześć Tekkenowej sceny powodowana happen mogła przenieść się (chociażby chwilowo) do obozu Segi. No też mam takie podejrzenie. Chociaż koleś nie gra w inne bijatyki i być może faktycznie ma zbyt silne nawyki, by się teraz przestawić na blokowanie przyciskiem. Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 11 czerwca 2021 Opublikowano 11 czerwca 2021 https://discord.gg/mHyyagPuuV Wrzucam link do europejskiej społeczności VF na Discord. Fajni ludzie i można się od najlepszych nauczyć gry. 1 Cytuj
Figuś 21 251 Opublikowano 4 grudnia 2021 Opublikowano 4 grudnia 2021 Jak widać chyba im się opylało "wskrzeszenie" skoro już nawet dodatki trzepią 2 Cytuj
golab 1 672 Opublikowano 8 grudnia 2021 Opublikowano 8 grudnia 2021 tylko po jednym dodatkowym stroju z vf5fs, czekają nas kolejne dlc - w sedze ciułają pieniądz, oby na vf6 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi