Daffy 10 713 Opublikowano 15 grudnia 2024 Opublikowano 15 grudnia 2024 Rewelacyjna beta, pelniak za 60pln to jak za darmo 2 Cytuj
pawelgr5 1 569 Opublikowano 15 grudnia 2024 Opublikowano 15 grudnia 2024 Ja zakupiłem za 60zł. Jestem mega januszem w bijatykach, ale czasem mnie najdzie popykać troche czasu. 1 Cytuj
Amer 1 399 Opublikowano 19 grudnia 2024 Opublikowano 19 grudnia 2024 (edytowane) Nie do końca rozumiem jeden wątek, więc może ktoś mi to łopatologicznie wyłoży... Tzn. że w wydaniu Anniversary będzie można zmieniać OST czy po prostu dostajemy dostęp do OST-ków, które co najwyżej można sobie puścić do obiadu? A poza tym (powtarzając się): gierka jest cudna, nabiłem w becie blisko 20h i bez cienia zawahania wy*ebałem TK8 z dysku (Final Fantasy... huh), a teraz niecierpliwie oczekuję końcówki stycznia. Edytowane 19 grudnia 2024 przez Amer Cytuj
Suavek 4 927 Opublikowano 19 grudnia 2024 Opublikowano 19 grudnia 2024 W powyższym przypadku wygląda to raczej na samodzielne OSTy. Poniższe natomiast sugeruje osobne DLC, które umożliwi ustawienie m.in. muzyki z pierwszego VF: Cytat • Bonus content: Virtua Fighter Legendary Pack DLC. Get a blast from the past as you play Virtua Fighter 5 R.E.V.O. with customization items, characters models*, stages** and music straight out of the ground breaking original Virtua Fighter game. 1 Cytuj
Mari4n 519 Opublikowano 20 grudnia 2024 Opublikowano 20 grudnia 2024 Legendary pack podmienia OST. Dodaje też stroje low-poly, i pasek HP z jedynki albo dwójki. Tak to działa na PS4, więc na kompie będzie to samo. Osobiście odpuszczę REVO, bo mam już VF5 na PS4. Cytuj
pawelgr5 1 569 Opublikowano 7 stycznia Opublikowano 7 stycznia Ja jebe, jak by to byl "actuall gameplay" to pomimo bycia najwiekszym januszem bijatyk na ziemi to za 350zl z pocalowaniem raczki pre-order. 3 Cytuj
Amer 1 399 Opublikowano 7 stycznia Opublikowano 7 stycznia (edytowane) 3 godziny temu, pawelgr5 napisał(a): Ja jebe, jak by to byl "actuall gameplay" to pomimo bycia najwiekszym januszem bijatyk na ziemi to za 350zl z pocalowaniem raczki pre-order. Fajnie tak obudzić się rano i zlookać jak będzie prezentować się koniec TK8 (zakładając że realny gameplay VF6 będzie prezentować się choć w połowie tak dobrze). Edytowane 7 stycznia przez Amer Cytuj
łom 2 078 Opublikowano 7 stycznia Opublikowano 7 stycznia Widać że wyreżyserowane to wszystko bardziej niż w pierwszym trailerze T8 więc marna szanse że tak będzie wyglądał gameplay ALE... w końcu efekty dźwiękowe uderzeń/bloków są na poziomie przez co z automatu lepiej czuć siłę ciosów i może wprowadzą bardziej kontekstowe animacje blokowania (pamiętacie Kensei Sacred Fist?) co też by było mega opcją. Liczę na dobrą grę i sukces sprzedażowy i na to że Team Ninja zacznie pracować nad DoA 7. 1 Cytuj
pawelgr5 1 569 Opublikowano 7 stycznia Opublikowano 7 stycznia Takie animacje nie sa dzisiaj niemozliwe. Patrzac na to jak powstaje Phantom Blade 0 czy prezentuje sie Sifu to wierze ze mozna osiagnac w bijatyce 1 na 1 poziom zblizony do tego filmiku. Co do pogrzebu T8 to ja bym sie wstrzymal. Tutaj obstawiam nie bedzie festyniarstwa i dodawania postaci z dupy zeby tylko fani np FF wydali pieniazki na bohatera z innej serii. Niemniej jednak Namco robi to mocno swiadomi bo te wszystkie customizacje z pizdy i popularni bohaterowie z innych gier robia im cyferki. 1 Cytuj
Amer 1 399 Opublikowano 7 stycznia Opublikowano 7 stycznia 19 minut temu, pawelgr5 napisał(a): Co do pogrzebu T8 to ja bym sie wstrzymal. Sprzedażowo & biorąc pod uwagę fanbase? Masz 100 procent racji. Niemniej wiesz, serduszko się cieszy po prostu. Niech przywalą z tą Virtuą zdrowo, szalenie na to liczę. Cytuj
Mejm 15 427 Opublikowano 7 stycznia Opublikowano 7 stycznia Swietne. Ale te naleciale z tekkena spowolnienia i specjalne animacje niepotrzebne. 1 Cytuj
łom 2 078 Opublikowano 7 stycznia Opublikowano 7 stycznia Na dole jest napisane "Not actual gameplay" więc gra będzie działać inaczej tak samo jak trailer T8 mocno się różnił od tego co wydali. Cytuj
Mari4n 519 Opublikowano 7 stycznia Opublikowano 7 stycznia Po tych wszystkich błyskach i wybuchach rodem z MvC w Tekkenie chętnie przywitam coś bardziej tradycyjnego 1 Cytuj
Mejm 15 427 Opublikowano 7 stycznia Opublikowano 7 stycznia Godzinę temu, łom napisał(a): Na dole jest napisane "Not actual gameplay" więc gra będzie działać inaczej tak samo jak trailer T8 mocno się różnił od tego co wydali. Wiem. Mialem konkretnie na mysli konkretnie akcje z 0:25. Cytuj
łom 2 078 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Nie wiem czy widzieliście ale na tym direct z grudnia był pokazany fragment który wyglądał jak prawdziwa rozgrywka. Cytuj
pawelgr5 1 569 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Wiedzieliśmy, ale i tak pomarzyć jak by to mogło wyglądać nikt nie zabroni Za tydzień premiera REVO na Steam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi