Daffy 10 622 Opublikowano niedziela o 12:54 Opublikowano niedziela o 12:54 Rewelacyjna beta, pelniak za 60pln to jak za darmo 2 Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano niedziela o 15:46 Opublikowano niedziela o 15:46 Ja zakupiłem za 60zł. Jestem mega januszem w bijatykach, ale czasem mnie najdzie popykać troche czasu. 1 Cytuj
Amer 1 383 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu (edytowane) Nie do końca rozumiem jeden wątek, więc może ktoś mi to łopatologicznie wyłoży... Tzn. że w wydaniu Anniversary będzie można zmieniać OST czy po prostu dostajemy dostęp do OST-ków, które co najwyżej można sobie puścić do obiadu? A poza tym (powtarzając się): gierka jest cudna, nabiłem w becie blisko 20h i bez cienia zawahania wy*ebałem TK8 z dysku (Final Fantasy... huh), a teraz niecierpliwie oczekuję końcówki stycznia. Edytowane 21 godzin temu przez Amer Cytuj
Suavek 4 809 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu W powyższym przypadku wygląda to raczej na samodzielne OSTy. Poniższe natomiast sugeruje osobne DLC, które umożliwi ustawienie m.in. muzyki z pierwszego VF: Cytat • Bonus content: Virtua Fighter Legendary Pack DLC. Get a blast from the past as you play Virtua Fighter 5 R.E.V.O. with customization items, characters models*, stages** and music straight out of the ground breaking original Virtua Fighter game. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi