Skocz do zawartości

Virtua Fighter 5: Final Showdown

Featured Replies

Opublikowano

Rewelacyjna beta, pelniak za 60pln to jak za darmo

• Odpowiedzi 192
  • Wyświetleń 186,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja lubie jak naciskaja a pozniej placz ze jak to rzut za pol zycia po sabaki na low i kasowanie z dysku   Gralem juz z Ryanem Hartem ( L 2:1 ) z KingJaeUK ( W 2:1 i L 2:1 jak gralem Bradem

• Chodzą ploty że ma być w czerwcowym plusie

Opublikowano

Ja zakupiłem za 60zł. Jestem mega januszem w bijatykach, ale czasem mnie najdzie popykać troche czasu.

Opublikowano

Nie do końca rozumiem jeden wątek, więc może ktoś mi to łopatologicznie wyłoży...

image.png.897963973e7aaba91d288f8d7dcdb730.png

Tzn. że w wydaniu Anniversary będzie można zmieniać OST czy po prostu dostajemy dostęp do OST-ków, które co najwyżej można sobie puścić do obiadu?

A poza tym (powtarzając się): gierka jest cudna, nabiłem w becie blisko 20h i bez cienia zawahania wy*ebałem TK8 z dysku (Final Fantasy... huh), a teraz niecierpliwie oczekuję końcówki stycznia.

Edytowane przez Amer

Opublikowano

W powyższym przypadku wygląda to raczej na samodzielne OSTy.

Poniższe natomiast sugeruje osobne DLC, które umożliwi ustawienie m.in. muzyki z pierwszego VF:

Cytat

• Bonus content: Virtua Fighter Legendary Pack DLC. Get a blast from the past as you play Virtua Fighter 5 R.E.V.O. with customization items, characters models*, stages** and music straight out of the ground breaking original Virtua Fighter game.

Opublikowano

Legendary pack podmienia OST. Dodaje też stroje low-poly, i pasek HP z jedynki albo dwójki. Tak to działa na PS4, więc na kompie będzie to samo.

Osobiście odpuszczę REVO, bo mam już VF5 na PS4.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja jebe, jak by to byl "actuall gameplay" to pomimo bycia najwiekszym januszem bijatyk na ziemi to za 350zl z pocalowaniem raczki pre-order.

Opublikowano
3 godziny temu, pawelgr5 napisał(a):

Ja jebe, jak by to byl "actuall gameplay" to pomimo bycia najwiekszym januszem bijatyk na ziemi to za 350zl z pocalowaniem raczki pre-order.

Fajnie tak obudzić się rano i zlookać jak będzie prezentować się koniec TK8 (zakładając że realny gameplay VF6 będzie prezentować się choć w połowie tak dobrze).

Edytowane przez Amer

Opublikowano

Widać że wyreżyserowane to wszystko bardziej niż w pierwszym trailerze T8 więc marna szanse że tak będzie wyglądał gameplay ALE... w końcu efekty dźwiękowe uderzeń/bloków są na poziomie przez co z automatu lepiej czuć siłę ciosów i może wprowadzą bardziej kontekstowe animacje blokowania (pamiętacie Kensei Sacred Fist?) co też by było mega opcją. Liczę na dobrą grę i sukces sprzedażowy i na to że Team Ninja zacznie pracować nad DoA 7.

Opublikowano

Takie animacje nie sa dzisiaj niemozliwe. Patrzac na to jak powstaje Phantom Blade 0 czy prezentuje sie Sifu to wierze ze mozna osiagnac w bijatyce 1 na 1 poziom zblizony do tego filmiku. Co do pogrzebu T8 to ja bym sie wstrzymal. Tutaj obstawiam nie bedzie festyniarstwa i dodawania postaci z dupy zeby tylko fani np FF wydali pieniazki na bohatera z innej serii. Niemniej jednak Namco robi to mocno swiadomi bo te wszystkie customizacje z pizdy i popularni bohaterowie z innych gier robia im cyferki.

Opublikowano
19 minut temu, pawelgr5 napisał(a):

Co do pogrzebu T8 to ja bym sie wstrzymal.

Sprzedażowo & biorąc pod uwagę fanbase? Masz 100 procent racji. Niemniej wiesz, serduszko się cieszy po prostu. Niech przywalą z tą Virtuą zdrowo, szalenie na to liczę.

Opublikowano

Swietne. Ale te naleciale z tekkena spowolnienia i specjalne animacje niepotrzebne.

Opublikowano

Na dole jest napisane "Not actual gameplay" więc gra będzie działać inaczej tak samo jak trailer T8 mocno się różnił od tego co wydali.

Opublikowano

Po tych wszystkich błyskach i wybuchach rodem z MvC w Tekkenie chętnie przywitam coś bardziej tradycyjnego

Opublikowano
Godzinę temu, łom napisał(a):

Na dole jest napisane "Not actual gameplay" więc gra będzie działać inaczej tak samo jak trailer T8 mocno się różnił od tego co wydali.

Wiem. Mialem konkretnie na mysli konkretnie akcje z 0:25.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie wiem czy widzieliście ale na tym direct z grudnia był pokazany fragment który wyglądał jak prawdziwa rozgrywka.

Opublikowano

Wiedzieliśmy, ale i tak pomarzyć jak by to mogło wyglądać nikt nie zabroni ;) Za tydzień premiera REVO na Steam.