Skocz do zawartości

Far Cry 3

Daddy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

U mnie czasami występuje zamrożenie ekranu na jakąś sekundę (no może 2 :D) przy akceptacji zlecenia polowania, ale zawiesić się tak, żebym musiał restartować klocka to nie.

Edytowane przez grzes!ek*ps2
Opublikowano

Zdecydowanie GOTY! rzadko już mam takie akcje żeby myśleć o grach kiedy nie gram,ale ta gra spełnia wszystkie moje oczekiwania gdyby jeszcze ciut lepszy frame rate to by bylo 10/10 a tak tylko 9.9 na 10 ;)

Opublikowano (edytowane)

-Słabe acziki

-Krótka *(jak na sandbox, gra prosi się o więcej, nie zmusza do eksploracji wspaniałego świata)

-Momentami framerate

-Lagi na multi

+Wszystko

9.8/10

GOTY!

*dopisek dla tych mniej kumatych

Edytowane przez Zdunek
  • Plusik 1
  • Minusik 4
Opublikowano (edytowane)

kr

-Słabe acziki

-Krótka

-Momentami framerate

-Lagi na multi

+Wszystko

9.8/10

GOTY!

krótki to jest MOH WF, no ale jak lecisz żeby tylko grę zaliczyć to może krótka, ja tam latam z łukiem i jestem siewcą smierci ;) olać snajpy, wytropić,podejść i strzelić z łuku, ta gra naprawdę wymiata!

Edytowane przez mars75
Opublikowano

LOL.

Ludzie, graliście kiedyś w sandboxy? Wymieńcie jednego krótszego.

Podostawaliście konsole na komunie i myślicie, że CoD jest jakimś wzorem, co do długości gier.

a w domu grypa żołądkowa?

Opublikowano (edytowane)

Ale serio, jak na sandboxa to gra jest krótka i pusta. Jeśli w nieco ponad 25h można zrobić wszystko, co jest do zrobienia...

z tą pustością to taki dyskusyjny temat. W końcu są to tropikalne wyspy więc nie mogą tam powciskać Bóg wie czego. Just Couse 2 był bardziej komiksowy, to twórcy mogli tam popuścić wodzę wyobraźni :) Edytowane przez chris85
Opublikowano

Ale serio, jak na sandboxa to gra jest krótka i pusta. Jeśli w nieco ponad 25h można zrobić wszystko, co jest do zrobienia...

to jak na współczesne standardy to i tak jest długa...grając godzinkę dziennie mam zajęcie na cały miesiąc...

Opublikowano (edytowane)

Ręka do góry, kto grał w Far Cry 3 godzinkę dziennie.

Po przejsciu fabuly, powinna sie odblokowywac ukryta wyspa z jakimis wyszkolonymi komandosami, mistycznymi zwierzetami i mega trudnymi posterunkami do zdobycia. Co, jak co, wlasnie zdobywanie cichaczem posterunkow, sprawialo mi w tej grze najwiecej frajdy. Tylko potem, jak juz sobie wyrobilem skilla na snajperce, to zaczely pękac w niecale 2 minuty i troszke za szybko wszystkie odbilem. Powinna byc wyspa, ktora w kazdym miejscu bylaby niebezpieczna :]

Edytowane przez Andżej
Opublikowano (edytowane)

Walic to w sumie, niedlugo jak znajde czas, to zrobie kolejne podejscie na hardzie. Gra roku, jak dla mnie. Luk, noz i snajperka z tlumikiem - czego chciec wiecej.

PS. Ile skasowaliscie klientow? Mi w statystykach podaje 1198, z czego 697 nie zauwazylo, ze ich zabilem ;) 431 headszotow i z tego jestem najbardziej dumny :P

Edytowane przez Andżej
Opublikowano

moze ktos mi powiedziec gdzie znajde wybuchajace strzaly,podpalajace do luku?Bo w amunicji widze tylko zwykle strzaly,a w ulepszniach do luku sa tylko 2 rodzaje celownika,nie wiem czy to wynika z odkrytych umiejetnosci albo popchniecia fabuly do przodu.z gory dzieki za odp

Opublikowano

moze ktos mi powiedziec gdzie znajde wybuchajace strzaly,podpalajace do luku?Bo w amunicji widze tylko zwykle strzaly,a w ulepszniach do luku sa tylko 2 rodzaje celownika,nie wiem czy to wynika z odkrytych umiejetnosci albo popchniecia fabuly do przodu.z gory dzieki za odp

mi sie to samo pojawiło ale nie wiem kiedy i po czym :P w każdym razie żeby to zrobić trzeba mieć odpowiednio koktajl molotowa i granat

Opublikowano

rozwinę myśl chrisa - wchodzisz w wykonywanie przedmiotów i chyba na samym końcu masz tworzenie wybuchowych i podpalających strzał, ze składników podanych wyżej. później przypisujesz je do któregoś slota pod krzyżakiem i używasz tak samo jak np lekarstwa czy innych mikstur.

Ile mamy grania na 2 wyspie ?

podobnie jak na pierwszej pod kątem fabuły i eksploracji, może troszkę więcej. takie przynajmniej odniosłem wrażenie.

posterunki są nieco trudniejsze więc ewentualnie na nie trzeba poświęcić ciut więcej czasu.

Opublikowano

Ja mam dylemat, czy nabyć FC3. Far Cry 2 kompletnie mi się nie podobał, dlatego się waham. Z tego, co widzę na trailerach i gameplay'ach to gra wydaje się ekstra... no ale nie wiem. Miał ktoś podobnie ?

Opublikowano

Ja mam dylemat, czy nabyć FC3. Far Cry 2 kompletnie mi się nie podobał, dlatego się waham. Z tego, co widzę na trailerach i gameplay'ach to gra wydaje się ekstra... no ale nie wiem. Miał ktoś podobnie ?

Bardzo dobra gra z bardzo dużym światem i długim kontentem,do tego z piękną grafiką.

Polecam ją w 100%

• Plusik 1