Skocz do zawartości

Unit 13

darkgamer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak ja nienawidzę gdy konsola za mnie celuje w kogoś... To bardziej przeszkadza niż pomaga i jeszcze nie dali opcji żeby to badziewie wyłączyć... Tym bardziej nie dodadzą, bo studia już nie ma... To jak na razie największy minus tej gry...

• Odpowiedzi 45
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Tak,ale działa to zaraz po wycelowaniu w kogoś,zawsze można szybko odjechać i wycelować samemu,aż takie uciążliwe to nie jest,a i tak gra się bardzo fajnie.Poza tym wciskając zoom nie zauważyłem,aby gra za mnie przybliżała,tylko lekko nakierowywała ,może dosłownie o piksel :)

Nie rozumiem natomiast zamknięcia ,dobrego i starego developera,gra nieokazała się wielkim sukcesem kasowym(co nie znaczy,że nie jest dobra),ale jak dla mnie nie to żaden powód.

• 2 miesiące temu...
  • 1 rok później...
Opublikowano

sprawdzał ktoś gierkę z wczorajszej aktualizacji plusa? Ja pograłem godzinkę wieczorem i się pozytywnie zaskoczyłem. Graficznie mocny średniak, wygląda jak przeciętna pozycja z ps2 ale sam gameplay i rozbudowanie gry jest bardzo fajne. Od czasu do czasu z pewnością odpalę by przejść parę misji i wyłączyć konsolkę

Opublikowano

ja grałem wczoraj w pracy i może się skuszę żeby platynę wbić tylko póki co nie ogarniam dokładnie co robić żeby 5 gwiazdek zdobywać. z początku odrzuca grafa i ogólnie gameplay też szału nie robi. trochę mi się przypomniało mib: alien crysis. szału nie ma, ale po chwili jakoś się wciągnąłem i grało się nawet fajnie. jakbym miał oceniać to takie 5/10. może jedno oczko więcej

• 1 miesiąc temu...
  • 1 rok później...
Opublikowano (edytowane)

Jak będziesz sobie dawkował po 1-2 misje, to się nie znudzi. 19 zł to nie majątek i za taką cenę warto sprawdzić (pamiętam też, że gra miała demo, więc wypróbuj jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś).

Edytowane przez SzczurekPB
Opublikowano

do mnie to taki depresyjny sredniak, za ta cene mozna obadac, ale to gra na krotka sesje (cala struktura misji na tym jest oparta), na dluzsze posiedzenia mozna sie pozygac od jej schematycznosci

Opublikowano

Ok, to się jeszcze zastanowię, na pewno wezmę Monster Hunter Freedom Unite, kij z tym, że przegrałem w tą część na PSP ze 350h i przeszedłem wszystko, za tę cenę muszę mieć tę grę na vitę ^_^ 

• 2 tygodnie później...