Opublikowano 31 maja 201311 l W dniu 31.05.2013 o 18:20, kultywator napisał(a): Mogłeś tą fotkę wrzucić do WKP - chusteczka higieniczna na blacie Tamta chusteczka nie jest tak poskladana, if u know what i mean ;d
Opublikowano 10 czerwca 201311 l Któryś z fejsbukowych profili (kulturystyka-online lub coś w tym stylu) reklamował się z BCAA Activlaba, jeśli mnie pamięć nie myli to była całkiem atrakcyjna cena.
Opublikowano 10 czerwca 201311 l To jak Ci wpadnie to cos w rece to zqarzuc linkiem bo akurat mi sie konczy bcaa xtra od AL ;p
Opublikowano 13 czerwca 201311 l Nie wiem czy w kazdej ale u mnie w biedrze powerady 2,39zł Cena mega, mozna nakupiowac na bidony <polaczek>
Opublikowano 1 sierpnia 201311 l W LIDLU ZBIZA SIE TYDZIEN FITNES ! Oferta sredniawa, jakies ketchupy, dipy, dzemy, sery, ice tea.. http://www.lidl-pageflip.com/pl.html?kid=GDpwsg
Opublikowano 8 września 201311 l Zamawial ktos dwa bidony Powerade na jeden adres z roznymi imionami? Nie robia problemow?
Opublikowano 8 września 201311 l Ją niedawno zamowilem drugi bidon na ten sam adres, ale z różnych emaili. Póki co nie pisali nic poza prośbą o potwierdzenie
Opublikowano 8 września 201311 l To napisz do nich, bo okres oczekiwania to około miesiąca. Nawet zaznaczają, żeby dać im znać jak za długo idzie.
Opublikowano 8 września 201311 l Trochę za długo... Do 40 dni ma niby lecieć według tego co napisali. Domnie doszedł jakoś 42dnia
Opublikowano 8 września 201311 l Z tym, że jakieś 2 tygodnie temu napisali mi sami maila, że okres oczekiwania się przedłuży bo coś tam dostawca nawala.
Opublikowano 9 września 201311 l Ja zamówiłem sobie, staremu i siorce, wszystkie doszły. Czekałem chyba na każdy jakies półtora miecha
Opublikowano 9 września 201311 l A nie yebią Wam one plastikiem ? Bo ja swój kilka razy wyparzyłem i umyłem i dalej mi wali taką plastikową wonią. Czuć nawet jej posmak w napoju.
Opublikowano 9 września 201311 l Te ciecie wrzucaja w skrzynke awizo i maja reszte w (pipi)e. Ja znalazlem w skrzynce awizo sprzed miesiaca, poszedlem na poczte a juz bidonu nie bylo..
Opublikowano 9 września 201311 l No sorry za bezposredniosc ale co Ci do tego ? Twoje? Straciles cos przez to ? Ja swoj mam, to mial byc dla szwagra, post umiescilem jako przestroge dla innych, gdyz nie kazdy jak ty eksploruje skrzynke co 2 godz z dokladnoscia zegarmistrza. Nie wiem co to za pseudointeligentny styl wypowiedzi przyjales ale smierdzi mi tu litwa..
Opublikowano 10 września 201311 l To zalezy od listonosza, mi przynosi do reki bo to kumpel, ale poprzedni zwykłe albo wpie.rdalał na siłe w skrzynke albo zostrawiał własnie awiza bo mu sie na 4 pietro nie chciało wejść
Opublikowano 10 września 201311 l U mnie same leniwce z awizo biegaja bo im sie tego nosic nie chce, a ze nie mam skrzynki takiej jak w bloku (poziomej) to jak mi zagracili jakimis ulotkami z telepizzy to tego awizo nie widzialem, dobrze, ze nastepny biden jest w drodze..