Opublikowano 12 maja 201410 l Takiego nie piłem jeszcze, sprawdzę, może po nim nie będę się tak (pipi)owo czuł.
Opublikowano 13 maja 201410 l kur.wa robie biedronie utarg XD Chyba sam kupie do białka tak z ciekawości. Cena 2.69 za karton, dzisiaj luknąłem.
Opublikowano 13 maja 201410 l ty sie (pipi)a nie śmiej pamiętam swój pierwszy dzień, kiedy mleko przestało wchodzic rano wsunąłem miske musli z mlekiem i potem zaraz jechałem w trasę ~100km po zadu.piach nie jestem wierzący, ale wtedy modliłem się o jakąś przydrożną stację paliw i po godzinie ściskania zwieraczy w bólu i mordędze moje modły zostały wysłuchane do dzisiaj nie odwiedziłem więcej tej stacji Lotos, bo wstyd mi za spustoszenie które poczyniłem z ich toaletą i prawdopodobny alarm wycieku metanu, który wywołałem
Opublikowano 13 maja 201410 l Śmietankowe czyli jakie? Ja znam tylko podstawowe kolory. Samopoczucie lepsze niz po zwykłym?
Opublikowano 13 maja 201410 l Nie pierdze, brzuch jakos tez nie jest wywalony ale kolor jest smietankowy a nie bialy haha Czyli taki kur.wa no szarawy czy ki choi, nie taki bialy jak karteczka z dopiero co otwartej ryzy papieru tylko taki troche fwefuyvwefiv ;pwviqwevWIE Vwefwefn p23i 023fn280fn2b2uibvup3v['3v73b- ku.rwa nie jest bialy tylko ciemno bialy i choi
Opublikowano 13 maja 201410 l Pije ktoś mleko sojowe? Ostatnio dość głośno o nim a czytałem że zawiera fitestrogeny i można gino dostać :O
Opublikowano 13 maja 201410 l pije tak z raz na miesiąc karton 1l i wszystko działa jak należy bluber pewnie wie więcej na ten temat
Opublikowano 14 maja 201410 l Pije ktoś mleko sojowe? Ostatnio dość głośno o nim a czytałem że zawiera fitestrogeny i można gino dostać :o Mleko sojowe jest dla mężczyzn w rurkach.
Opublikowano 14 maja 201410 l Pije ktoś mleko sojowe? Ostatnio dość głośno o nim a czytałem że zawiera fitestrogeny i można gino dostać :o No zawiera i z tego powodu nie jest polecane dla facetów,bo może obniżać teścia.
Opublikowano 14 maja 201410 l Blubi nie lubi play station, nie lubi piłki nożnej, brzydzi go seksistowska reklama. Przypadek?
Opublikowano 14 maja 201410 l To mleczko z biedry ma taki bardzo smietankowy kolor ;x Daj foto opakowania, byłem dziś w biedzie i była tylko jakaś ekodolina w butelkach, ale miała normalny kolor.
Opublikowano 14 maja 201410 l W tych chłodziarkach stało czy gdzieś na paletach? Jutro jeszcze raz sie przejde.
Opublikowano 14 maja 201410 l To mleko jest dosladzane jakos sacharoza w takim razie? Ile to ma wungla w skladzie?