Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Takiego nie piłem jeszcze, sprawdzę, może po nim nie będę się tak (pipi)owo czuł.

• Odpowiedzi 682
  • Wyświetleń 130,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• od czwartku będzie filet po 11zeta w biedrze

• Na suple.us kontrowersyjne suplementy promocja kupujesz 1 sztukę a druga gratis. Ostatnio też było takie promo i rzeczywiście kupujesz thermala za 179 zł i drugi za friko.

• Jo bakalie mamy w mega rabatach razem z kawami. Bakalie są do niedzieli bodajże.   Od czwartku jest filet z kuraka po 11zeta i mandarynki po 2,99

Opublikowano

kur.wa robie biedronie utarg XD

Chyba sam kupie do białka tak z ciekawości.

Cena 2.69 za karton, dzisiaj luknąłem.

Opublikowano

ty sie (pipi)a nie śmiej

pamiętam swój pierwszy dzień, kiedy mleko przestało wchodzic

rano wsunąłem miske musli z mlekiem i potem zaraz jechałem w trasę ~100km po zadu.piach

nie jestem wierzący, ale wtedy modliłem się o jakąś przydrożną stację paliw i po godzinie ściskania zwieraczy w bólu i mordędze moje modły zostały wysłuchane

do dzisiaj nie odwiedziłem więcej tej stacji Lotos, bo wstyd mi za spustoszenie które poczyniłem z ich toaletą i prawdopodobny alarm wycieku metanu, który wywołałem

Opublikowano

Czyli bialy, co jest niespotykane wsrod mleka;]

Opublikowano

Śmietankowe czyli jakie? Ja znam tylko podstawowe kolory.

Samopoczucie lepsze niz po zwykłym?

Opublikowano

Jaka rozkmina na temat mleka xD

Opublikowano

Nie pierdze, brzuch jakos tez nie jest wywalony ale kolor jest smietankowy a nie bialy haha

Czyli taki kur.wa no szarawy czy ki choi, nie taki bialy jak karteczka z dopiero co otwartej ryzy papieru tylko taki troche

fwefuyvwefiv ;pwviqwevWIE Vwefwefn p23i 023fn280fn2b2uibvup3v['3v73b-

ku.rwa nie jest bialy tylko ciemno bialy i choi

Opublikowano

pije tak z raz na miesiąc karton 1l i wszystko działa jak należy

bluber pewnie wie więcej na ten temat

Opublikowano

Pije ktoś mleko sojowe? Ostatnio dość głośno o nim a czytałem że zawiera fitestrogeny i można gino dostać :o

Mleko sojowe jest dla mężczyzn w rurkach. 

Opublikowano

Pije ktoś mleko sojowe? Ostatnio dość głośno o nim a czytałem że zawiera fitestrogeny i można gino dostać :o

No zawiera i z tego powodu nie jest polecane dla facetów,bo może obniżać teścia.

Opublikowano

Blubi nie lubi play station, nie lubi piłki nożnej, brzydzi go seksistowska reklama. Przypadek?

Opublikowano

nie sondze

Opublikowano

To mleczko z biedry ma taki bardzo smietankowy kolor ;x

Daj foto opakowania, byłem dziś w biedzie i była tylko jakaś ekodolina w butelkach, ale miała normalny kolor.

Opublikowano

W tych chłodziarkach stało czy gdzieś na paletach? Jutro jeszcze raz sie przejde.

Opublikowano

Też dziś widziałem na paletach obok lodówek z nabiałem.

Opublikowano

To mleko jest dosladzane jakos sacharoza w takim razie? Ile to ma wungla w skladzie?