Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Aha i jesli maciucha to zaczął od zdjęcia aparatu ale odnosiło sie moich fotek to syf robie ja? Logiczne. Ty kur.wa jestes chory liti po prostu

• Odpowiedzi 682
  • Wyświetleń 130,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• od czwartku będzie filet po 11zeta w biedrze

• Na suple.us kontrowersyjne suplementy promocja kupujesz 1 sztukę a druga gratis. Ostatnio też było takie promo i rzeczywiście kupujesz thermala za 179 zł i drugi za friko.

• Jo bakalie mamy w mega rabatach razem z kawami. Bakalie są do niedzieli bodajże.   Od czwartku jest filet z kuraka po 11zeta i mandarynki po 2,99

Opublikowano

Aha ale juz skoro jestes taki mądry to prosze podpowiedz od kiedy mam liczyc ze cwicze?

od kiedy zacząłeś. ja zacząłem, jak miałem 17 lat. sumując staż treningowy (wraz z okresami po 2-3 miesiące), to będzie ponad 6 lat. ale nie przetrenowałem nawet roku na ułożonym, systematycznym treningu i diecie. 

ty jako najmądrzejszy tutaj i największy (wiadomo to tylko gdybania bo po twoim JEDYNYM zdjęciu raczej watpie)

pomiary sprzed 5 minut bez pompy

186,5

102

klata - 127

ramie - 44

przedramie - 37

pas - 93 

udo - 66

łydka - 41 

zimą byłem troszke większy 

Edytowane przez Kazub

Opublikowano

Skubany, 44cm w bicu bez pompy. Po fotach ze zlotu nie wydawałeś się aż taki basior. W takich chwilach mam ochotę przerwać leniwą sobotę grając w Infamous i ruszyć dupę na siłkę, chociaż dziś planowo DNT i regeneracja. Ech.

Opublikowano

Aha ale juz skoro jestes taki mądry to prosze podpowiedz od kiedy mam liczyc ze cwicze?

od kiedy zacząłeś. ja zacząłem, jak miałem 17 lat. sumując staż treningowy (wraz z okresami po 2-3 miesiące), to będzie ponad 6 lat. ale nie przetrenowałem nawet roku na ułożonym, systematycznym treningu i diecie. 

ty jako najmądrzejszy tutaj i największy (wiadomo to tylko gdybania bo po twoim JEDYNYM zdjęciu raczej watpie)

186,5

102

klata - 127

ramie - 44

przedramie - 37

pas - 93 

udo - 66

łydka - 41 

Ladna maszyna przy moich;

181

84

~ 115

42

35

84

62

41

Edytowane przez wronerro

Opublikowano

186,5

102

klata - 127

ramie - 44

przedramie - 37

pas - 93 

udo - 66

łydka - 41 

ok moen pkmiary sprzed 5 minut

178

81

klata

114

bic

40

przedramie 

35

pas 

88

udo

62

łydka 

38

• 5 tygodni później...
Opublikowano

W biedrze od kilku dni oryginalne powerade za 1,99. 

Opublikowano

Filet w biedrze w promo jutro

Opublikowano

Filet z indyka z biedry może być? Zjadłem 2 na obiad z surówką smażone na rzepaku.

Edytowane przez 2razyjot

Opublikowano

No a czemu nie mialby byc, swietne chude mieso.

Opublikowano

Obczajajcie czasami w Żabce oferty z kończącą się datą ważności. Można dostać rozne bakalie i orzechy za 2-3 zł.

Opublikowano

Filet z indyka z biedry może być? Zjadłem 2 na obiad z surówką smażone na rzepaku.

indyk ma nawet więcej białka niż kurczak ;)

Opublikowano

Minimalnie,ale ważniejsze jest to ze indyk nie je byle czego i ma zdrowsze mięso.

Opublikowano

A co indyk je a co kura panie Lepper?

Opublikowano

No ale tam wypowiadają sie jacyś inzynierowie i profesjonalni kulturyści więc wiadomo ze wole spytac ciebie

Opublikowano

Ok dzięki, tobie wierze

Opublikowano

Maslo orzechowe 95% w lidlu za 8.88 zl/454g

Edytowane przez _Red_

Opublikowano

95%. Czyli te z czerwona nakretką (z kawałkami orzechów). Towar składowo średni (cukier, sól, prażone orzechy...), ale smakowo - istna wy(pipi)istość.