Skocz do zawartości

Gość yaczes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Mieszanina tluszczu z cukrem prostym dowalona ponad bilans dzienny raczej nie wplynie pozytywnie na odchudzanie;)

A to maslo z lidla i tak ma dobry sklad (znakomita wiekszosc masy to czysty orzech). Widzialem masla felix chyba tylko 60%, reszta olej i cukier.

Edytowane przez _Red_
Opublikowano

Ja u siebie łaziłem kilka minut i już pod nosem (pipi)łem wszystkie Lidle, że (pipi)e reklamują, a później nie ma produktu w sklepie. Ale jak wychodziłem zauważyłem, że są pod ścianą przy ostatniej kasie:).

Opublikowano

Mieszanina tluszczu z cukrem prostym dowalona ponad bilans dzienny raczej nie wplynie pozytywnie na odchudzanie;)

Jak 2 razy w tygodniu posmaruje placka z płatkami górskimi 10 g Nutelli albo 10 g dżemu Tymbarka to będzie aż takim zagrożeniem?

Opublikowano

kupilem dzisiaj to maslo orzechowe z lidla z 95% zawartoscia orzechow i jest mega w smaku. kiedys wzialem sobie jakies polskie i byla to zapychajaca papka, a to dzieki kawalkom orzechow gladko przechodzi przez gardlo.

jutro jade po wiecej sloikow

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nerkowiec, migdały i żurawina są w jednej paczce, to takie mixy różnych bakalii, coś jak mieszanka studencka ;)

Powinno stać na palecie chep przy kasach zaraz. Jak towar się skończy to nie będzie nowego, więc lepiej kupić kilka jak ktoś chce.

• 5 tygodni później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Szarku bierz next generation wersję, podobno dopierdala nieziemsko. Litwin spróbuj tego quatro load i zdaj relację, tym bardziej, że ty kawał chłopa jesteś to 2 paczki zjesz. Dietę i ćwiczenia masz dopięte w cholerę więc ostatecznie potwierdzimy, czy te suple to wałek a to jeszcze za taką promocję. Koleś po dumpingowych cenach sprzedaje czy jak?