Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Spotkał się ktoś kiedyś z masłem orzechowym bez utwardzonego oleju palmowego?

• Odpowiedzi 682
  • Wyświetleń 130,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• od czwartku będzie filet po 11zeta w biedrze

• Na suple.us kontrowersyjne suplementy promocja kupujesz 1 sztukę a druga gratis. Ostatnio też było takie promo i rzeczywiście kupujesz thermala za 179 zł i drugi za friko.

• Jo bakalie mamy w mega rabatach razem z kawami. Bakalie są do niedzieli bodajże.   Od czwartku jest filet z kuraka po 11zeta i mandarynki po 2,99

Opublikowano

No właśnie, ale mam chvjowy blender i to sporo roboty jest, bo trzeba miksować małymi porcjami i długo.

Opublikowano

Mieszanina tluszczu z cukrem prostym dowalona ponad bilans dzienny raczej nie wplynie pozytywnie na odchudzanie;)

A to maslo z lidla i tak ma dobry sklad (znakomita wiekszosc masy to czysty orzech). Widzialem masla felix chyba tylko 60%, reszta olej i cukier.

Edytowane przez _Red_

Opublikowano

A u mnie w Lidlu właśnie tych maseł nie było. Chipsów i innych smieci doyebali po kilka kartonów, a tego nie...

Opublikowano

Ja u siebie łaziłem kilka minut i już pod nosem (pipi)łem wszystkie Lidle, że (pipi)e reklamują, a później nie ma produktu w sklepie. Ale jak wychodziłem zauważyłem, że są pod ścianą przy ostatniej kasie:).

Opublikowano

No ja niby obszedłem całego, ale może też  mi umknęło.

Opublikowano

A u mnie w Lidlu właśnie tych maseł nie było. Chipsów i innych smieci doyebali po kilka kartonów, a tego nie...

wczoraj mialem to samo :[

Opublikowano

Mieszanina tluszczu z cukrem prostym dowalona ponad bilans dzienny raczej nie wplynie pozytywnie na odchudzanie;)

Jak 2 razy w tygodniu posmaruje placka z płatkami górskimi 10 g Nutelli albo 10 g dżemu Tymbarka to będzie aż takim zagrożeniem?

Opublikowano

Nby nie, ale zasada, aby nie łączyć cukrów prostych z tluszczem, to dobra rada.

Opublikowano

kupilem dzisiaj to maslo orzechowe z lidla z 95% zawartoscia orzechow i jest mega w smaku. kiedys wzialem sobie jakies polskie i byla to zapychajaca papka, a to dzieki kawalkom orzechow gladko przechodzi przez gardlo.

jutro jade po wiecej sloikow

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

W Biedrze bakalie od Bakallandu za 4,99 za 180g. Różne mixy, ja wziąłem nerkowce, migdały i żurawinę. Polecam.

Opublikowano

Kufa akurat byłem i nie widziałem,muszę się szarpnąć na nerkowca i migdały.

Opublikowano

Nerkowiec, migdały i żurawina są w jednej paczce, to takie mixy różnych bakalii, coś jak mieszanka studencka ;)

Opublikowano

Nerkowiec, migdały i żurawina są w jednej paczce, to takie mixy różnych bakalii, coś jak mieszanka studencka ;)

Powinno stać na palecie chep przy kasach zaraz. Jak towar się skończy to nie będzie nowego, więc lepiej kupić kilka jak ktoś chce.

Opublikowano

A w Białymstoku KFD sklep otworzyło, na Sienkiewicza 1.

Ale się chłopaki rozwijają,od zwykłego forum do firmy sprzedającej odzywki.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

W Biedronce tańsze piersi z kury (12 coś) i łosoś (40), a w Lidlu ryże, kasze i owies min. 20% mniej (w końcu w Lidlu można kupić także jaglaną)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Na suple.us kontrowersyjne suplementy promocja kupujesz 1 sztukę a druga gratis. Ostatnio też było takie promo i rzeczywiście kupujesz thermala za 179 zł i drugi za friko. :D

Opublikowano

Szarku bierz next generation wersję, podobno dopierdala nieziemsko. Litwin spróbuj tego quatro load i zdaj relację, tym bardziej, że ty kawał chłopa jesteś to 2 paczki zjesz. Dietę i ćwiczenia masz dopięte w cholerę więc ostatecznie potwierdzimy, czy te suple to wałek a to jeszcze za taką promocję. Koleś po dumpingowych cenach sprzedaje czy jak?