Opublikowano 2 lipca 201410 l Spotkał się ktoś kiedyś z masłem orzechowym bez utwardzonego oleju palmowego?
Opublikowano 2 lipca 201410 l No właśnie, ale mam chvjowy blender i to sporo roboty jest, bo trzeba miksować małymi porcjami i długo.
Opublikowano 2 lipca 201410 l Mieszanina tluszczu z cukrem prostym dowalona ponad bilans dzienny raczej nie wplynie pozytywnie na odchudzanie;) A to maslo z lidla i tak ma dobry sklad (znakomita wiekszosc masy to czysty orzech). Widzialem masla felix chyba tylko 60%, reszta olej i cukier. Edytowane 2 lipca 201410 l przez _Red_
Opublikowano 2 lipca 201410 l A u mnie w Lidlu właśnie tych maseł nie było. Chipsów i innych smieci doyebali po kilka kartonów, a tego nie...
Opublikowano 2 lipca 201410 l Ja u siebie łaziłem kilka minut i już pod nosem (pipi)łem wszystkie Lidle, że (pipi)e reklamują, a później nie ma produktu w sklepie. Ale jak wychodziłem zauważyłem, że są pod ścianą przy ostatniej kasie:).
Opublikowano 3 lipca 201410 l A u mnie w Lidlu właśnie tych maseł nie było. Chipsów i innych smieci doyebali po kilka kartonów, a tego nie... wczoraj mialem to samo :[
Opublikowano 3 lipca 201410 l Mieszanina tluszczu z cukrem prostym dowalona ponad bilans dzienny raczej nie wplynie pozytywnie na odchudzanie;) Jak 2 razy w tygodniu posmaruje placka z płatkami górskimi 10 g Nutelli albo 10 g dżemu Tymbarka to będzie aż takim zagrożeniem?
Opublikowano 3 lipca 201410 l Nby nie, ale zasada, aby nie łączyć cukrów prostych z tluszczem, to dobra rada.
Opublikowano 3 lipca 201410 l kupilem dzisiaj to maslo orzechowe z lidla z 95% zawartoscia orzechow i jest mega w smaku. kiedys wzialem sobie jakies polskie i byla to zapychajaca papka, a to dzieki kawalkom orzechow gladko przechodzi przez gardlo. jutro jade po wiecej sloikow
Opublikowano 3 lipca 201410 l http://www.lidl.pl/cps/rde/SID-D2307771-B238F498/www_lidl_pl/hs.xsl/oferta.htm?action=showDetail&id=16076 ja wzialem to 'crunchy'
Opublikowano 20 sierpnia 201410 l W Biedrze bakalie od Bakallandu za 4,99 za 180g. Różne mixy, ja wziąłem nerkowce, migdały i żurawinę. Polecam.
Opublikowano 20 sierpnia 201410 l Kufa akurat byłem i nie widziałem,muszę się szarpnąć na nerkowca i migdały.
Opublikowano 20 sierpnia 201410 l Nerkowiec, migdały i żurawina są w jednej paczce, to takie mixy różnych bakalii, coś jak mieszanka studencka
Opublikowano 20 sierpnia 201410 l Nerkowiec, migdały i żurawina są w jednej paczce, to takie mixy różnych bakalii, coś jak mieszanka studencka Powinno stać na palecie chep przy kasach zaraz. Jak towar się skończy to nie będzie nowego, więc lepiej kupić kilka jak ktoś chce.
Opublikowano 20 sierpnia 201410 l A w Białymstoku KFD sklep otworzyło, na Sienkiewicza 1. Ale się chłopaki rozwijają,od zwykłego forum do firmy sprzedającej odzywki.
Opublikowano 18 września 201410 l W Biedronce tańsze piersi z kury (12 coś) i łosoś (40), a w Lidlu ryże, kasze i owies min. 20% mniej (w końcu w Lidlu można kupić także jaglaną)
Opublikowano 1 października 201410 l Na suple.us kontrowersyjne suplementy promocja kupujesz 1 sztukę a druga gratis. Ostatnio też było takie promo i rzeczywiście kupujesz thermala za 179 zł i drugi za friko.
Opublikowano 1 października 201410 l Zayebista promocja. Czyli biorąc z znajomym po puszcze chain reaction płacimy jedynie po 60 zł za 360g. Bierę bo dawno nic nie ćpałem.
Opublikowano 1 października 201410 l Szarku bierz next generation wersję, podobno dopierdala nieziemsko. Litwin spróbuj tego quatro load i zdaj relację, tym bardziej, że ty kawał chłopa jesteś to 2 paczki zjesz. Dietę i ćwiczenia masz dopięte w cholerę więc ostatecznie potwierdzimy, czy te suple to wałek a to jeszcze za taką promocję. Koleś po dumpingowych cenach sprzedaje czy jak?