Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kur.va, dobra promocja, sam bym coś wziął ale nawet się na tym nie znam i nie wiem co ja teraz bym chciał osiągnąć. ;( Jest jakiś dobry popie.rdalator jak stary dorian?

Opublikowano

@Litwin - w quatro load nie ma żadnych ph. To by się nawet nie opłacało. Poza tym pewnie z kfd siejesz propagandę. Gość robi mega suple, nic nikomu nigdy nie było. Litości.

Nic nie sieję,bo sam żarłem jego suple kiedyś.

Opublikowano

Do phera massa dodawał inne ph niż pisał,była o tym afera na forum,bo "suplement" ten miał dawać suchą masę i zbijać estrogeny a ludzie przy małej podaży łapali gino i podlany wygląd.To była jego firma Kilosport.

Opublikowano

Chain NG fajnie działa , pobudził mocno ale nie otumanił jak co niektóre starsze przedtreningówki na geranium. Jedyny minus to efekt flush , którego za bardzo nie lubie . Czułem się jak po mocnym opalaniu i też tak wyglądałem no ale reszta na plus. Tym bardziej że 60 zł tylko :D

Opublikowano

@Szarku - jak odczucia po chain? Dalej masz problemy z beta alaniną? Podobno pierwsze 3 razy tak wywala toksyny z organizmu. Dłuższe stosowanie beta alaniny jest pro zdrowotne.

Taaa.... Najlepsze jest to że wziąłem jedną miarkę co mnie tak porobiło fajnie a okazało się że porcja to 2 miarki(razem 10g).Teraz to masakra jakaś na treningach , co trening skóra na karku/klatce jak po solarium ale uczucie bardzo fajne bo czuję się rozgrzany no i pobudzenie bardzo pozytywne. Pewnie 120 zł za puszkę bym nie dał ale 60 zł to szkoda nie brać tym bardziej że drożej kawa mi wychodzi w ogólnym rozrachunku a tutaj dodatkowo 6 porcji więcej(dla mnie 12 bo jem pół porcji). Mogę polecić mimo że to nie jest to samo co geranium ale skupienie konkretne i nie jestem rozdrażniony przez co bardzo fajnie mi się ćwiczy(kawa w dużej ilości powoduje u mnie właśnie straszne rozdrażenienie).

Opublikowano

Niacyna tak ma. Z drugiej strony zbija ciśnienie. Na mnie w ogóle niacyna noe działa więc flusha nie mam ale jak raz wypiłem za dużo to czułem się bardzo nieprzyjemnie.

Mozna miec flusha po witaminie B3?

Opublikowano

Chodziło o beta alanine. Mój błąd. Sorry.

tez to miałem po którejs tam przedtreningówce jak dostałem próbke. Ogólnie chu.jowe uczucie. Jakies dobre preworkouty bez alaniny?

Opublikowano

Jednego dnia te uczucie jest fajne bardzo subtelne a dziś nie dość że piekła mnie cała twarz/plecy to i jeszcze poślady i kolana.Mimo wszystko jakoś nie przeszkadza , wielu myśli że to solarium mnie tak porobiło więc efekt jest mocno widoczny . Ale na plus waskularyzacja , mimo masy cała klata była w żyłach .