XM. 10 868 Opublikowano 1 października 2014 Opublikowano 1 października 2014 Kur.va, dobra promocja, sam bym coś wziął ale nawet się na tym nie znam i nie wiem co ja teraz bym chciał osiągnąć. ;( Jest jakiś dobry popie.rdalator jak stary dorian? Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 1 października 2014 Opublikowano 1 października 2014 Chain reaction z naturalnych supli (bez ph) u niego się chwali albo pimp blast, na wycinkę wszelakie thermal pro bądż tyrotherm. Kosy jak chuj. Quatro Load stack kreatynowy na maxa. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 1 października 2014 Opublikowano 1 października 2014 Jestem na niego cięty,bo kiedyś ph dorzucał do supli,więc nie wiem czy się zdecyduję. Cytuj
SpacierShark123 1 502 Opublikowano 1 października 2014 Opublikowano 1 października 2014 Szkoda że ten chain reaction NG nie ma geranium ale za takie pieniądze szkoda nie brać i tak pewnie lepsze o tych napalmów. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 2 października 2014 Opublikowano 2 października 2014 @Litwin - w quatro load nie ma żadnych ph. To by się nawet nie opłacało. Poza tym pewnie z kfd siejesz propagandę. Gość robi mega suple, nic nikomu nigdy nie było. Litości. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 2 października 2014 Opublikowano 2 października 2014 @Litwin - w quatro load nie ma żadnych ph. To by się nawet nie opłacało. Poza tym pewnie z kfd siejesz propagandę. Gość robi mega suple, nic nikomu nigdy nie było. Litości. Nic nie sieję,bo sam żarłem jego suple kiedyś. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 2 października 2014 Opublikowano 2 października 2014 W jakich suplach było ph kiedyś i na jakiej podstawie to twierdzisz? Wiem, że do zagranicznych kiedyś metaamfy dodawali ale do zwykłych, kreatynowych dodawać ph? Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 2 października 2014 Opublikowano 2 października 2014 Do phera massa dodawał inne ph niż pisał,była o tym afera na forum,bo "suplement" ten miał dawać suchą masę i zbijać estrogeny a ludzie przy małej podaży łapali gino i podlany wygląd.To była jego firma Kilosport. Cytuj
SpacierShark123 1 502 Opublikowano 2 października 2014 Opublikowano 2 października 2014 Wczoraj około 16 zamówiłem chaina w 2for1 na suple.us i dziś już jest.Zobaczymy czy petarda będzie bo z rok już żadnego preworkoutu nie jadłem , a jak ma dosypki jakieś to jeszcze lepiej bo doyebie mięcha Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 2 października 2014 Opublikowano 2 października 2014 Zamiast chain reaction ng bez geranium bierzcie classica - tam jest w składzie albo shoot up tam chyba też jest. @Litwin - nie wiem, nie znam się. Tylko pytałem celem wyrobienia opinii. Cytuj
SpacierShark123 1 502 Opublikowano 2 października 2014 Opublikowano 2 października 2014 Chain NG fajnie działa , pobudził mocno ale nie otumanił jak co niektóre starsze przedtreningówki na geranium. Jedyny minus to efekt flush , którego za bardzo nie lubie . Czułem się jak po mocnym opalaniu i też tak wyglądałem no ale reszta na plus. Tym bardziej że 60 zł tylko Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 3 października 2014 Opublikowano 3 października 2014 Niacyna tak ma. Z drugiej strony zbija ciśnienie. Na mnie w ogóle niacyna noe działa więc flusha nie mam ale jak raz wypiłem za dużo to czułem się bardzo nieprzyjemnie. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 9 października 2014 Opublikowano 9 października 2014 @Szarku - jak odczucia po chain? Dalej masz problemy z beta alaniną? Podobno pierwsze 3 razy tak wywala toksyny z organizmu. Dłuższe stosowanie beta alaniny jest pro zdrowotne. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 9 października 2014 Opublikowano 9 października 2014 Jest nawet konkretna nazwa na to szczypanie ale teraz nie chce mi się szukać Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 9 października 2014 Opublikowano 9 października 2014 Flush beta-alaninowy. Cytuj
SpacierShark123 1 502 Opublikowano 9 października 2014 Opublikowano 9 października 2014 @Szarku - jak odczucia po chain? Dalej masz problemy z beta alaniną? Podobno pierwsze 3 razy tak wywala toksyny z organizmu. Dłuższe stosowanie beta alaniny jest pro zdrowotne. Taaa.... Najlepsze jest to że wziąłem jedną miarkę co mnie tak porobiło fajnie a okazało się że porcja to 2 miarki(razem 10g).Teraz to masakra jakaś na treningach , co trening skóra na karku/klatce jak po solarium ale uczucie bardzo fajne bo czuję się rozgrzany no i pobudzenie bardzo pozytywne. Pewnie 120 zł za puszkę bym nie dał ale 60 zł to szkoda nie brać tym bardziej że drożej kawa mi wychodzi w ogólnym rozrachunku a tutaj dodatkowo 6 porcji więcej(dla mnie 12 bo jem pół porcji). Mogę polecić mimo że to nie jest to samo co geranium ale skupienie konkretne i nie jestem rozdrażniony przez co bardzo fajnie mi się ćwiczy(kawa w dużej ilości powoduje u mnie właśnie straszne rozdrażenienie). Cytuj
kanabis 22 468 Opublikowano 9 października 2014 Opublikowano 9 października 2014 Niacyna tak ma. Z drugiej strony zbija ciśnienie. Na mnie w ogóle niacyna noe działa więc flusha nie mam ale jak raz wypiłem za dużo to czułem się bardzo nieprzyjemnie. Mozna miec flusha po witaminie B3? Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 9 października 2014 Opublikowano 9 października 2014 Chodziło o beta alanine. Mój błąd. Sorry. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 9 października 2014 Opublikowano 9 października 2014 Flush beta-alaninowy. Konkretna medyczna nazwa,jutro poszukam. Cytuj
kanabis 22 468 Opublikowano 10 października 2014 Opublikowano 10 października 2014 Chodziło o beta alanine. Mój błąd. Sorry. tez to miałem po którejs tam przedtreningówce jak dostałem próbke. Ogólnie chu.jowe uczucie. Jakies dobre preworkouty bez alaniny? Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 10 października 2014 Opublikowano 10 października 2014 Flush beta-alaninowy. Konkretna medyczna nazwa,jutro poszukam. Parastezja,BA wpływa na nerwy pod skórą,więc pewnie dlatego takie uczucie. Cytuj
SpacierShark123 1 502 Opublikowano 10 października 2014 Opublikowano 10 października 2014 Jednego dnia te uczucie jest fajne bardzo subtelne a dziś nie dość że piekła mnie cała twarz/plecy to i jeszcze poślady i kolana.Mimo wszystko jakoś nie przeszkadza , wielu myśli że to solarium mnie tak porobiło więc efekt jest mocno widoczny . Ale na plus waskularyzacja , mimo masy cała klata była w żyłach . Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 11 października 2014 Opublikowano 11 października 2014 Podobno pierwsze 2-3 razy się pojawia taka reakcja skórna. Na innym forum piszą, że to wypalanie toksyn. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 11 października 2014 Opublikowano 11 października 2014 Nie wiem na jakiej zasadzie miałoby to toksyny wypalać,opisali to jakoś? Cytuj
SpacierShark123 1 502 Opublikowano 11 października 2014 Opublikowano 11 października 2014 Wypala toksyny ale trzeba przyznać że fajnie rozgrzewa przez co nie odczuwam bólu stawów a trening zaczynam już jakbym te kilka serii zrobił , czuje się fajnie spompowany. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi