Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 11 października 2014 Opublikowano 11 października 2014 Gdzieś na suple.us producent pisał ale pewnie wciskał kit. PostWysłany: Czw Paź 25, 2012 8:24 Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorów w tym forum Flush a razem z nim zaczerwienienie moze pojawic sie max 3 razy - a pozniej po wypaleniu toksyn organizm nie bedzie reagowal burakiem Spoko Mozna usunac ten fekt z produktu - ale jest on wywolany przez witamine ktora usuwa toksyny, obniza zly cholesterol, podwyzsza dobry - czyli poprawia gospodarke lipidowa w komorce (co jest zbawienne dla tych co biora Koks) poprawia krazenie i ukrwienie... Czyli macie automatyczna rozgrzewke calego organizmu co uchroni Was przed ewentualnymi kontuzjami... Takze ma duzo bardziej dobroczynne dzialanie - dlatego uwazam ze mozna sie zrobic buraczkiem kilka razy na rzecz innych korzysci... Flush moze wystapic tylko przy produkcie Chain Reaction Classic oraz Next Generation Przy pozostalych produktach typu Fight Blast, Psychodrine, Cell SHOT, Alien Juice - dawki tego skladnika sa duzo mniejsze i nie wywolaja flusha Jednakze gdyby ta reakcja byla dla wielu 'niekomfortowa' to zorganizujemy ankiete i zdejmiemy ten efekt przy nastepnym locie produkcyjnym - sami zadecydujecie - wszystko w imie Waszej najwyzsej satysfakcji z produktu Beer Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 11 października 2014 Opublikowano 11 października 2014 Czyli usuwanie toksyn poprzez zwiększenie mikro krążenia skóry,teoretycznie może tak być,ale toksyny gromadzą się głównie w tkance tłuszczowej,wątpię by tak szybko flush ją rozkładał,chyba ze czyści z tego co na bieżąco krąży. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 11 października 2014 Opublikowano 11 października 2014 Ja się nie znam. Możliwe, że koleś gada głupoty a to chwyt marketingowy. Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 21 października 2014 Opublikowano 21 października 2014 Jednego dnia te uczucie jest fajne bardzo subtelne a dziś nie dość że piekła mnie cała twarz/plecy to i jeszcze poślady i kolana.Mimo wszystko jakoś nie przeszkadza , wielu myśli że to solarium mnie tak porobiło więc efekt jest mocno widoczny . Ale na plus waskularyzacja , mimo masy cała klata była w żyłach . Moj kolega z silka chodzil po takiej kuracji 2 lata z permanentnymi wypiekami na twarzy Popekaly naczynka. Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 21 października 2014 Opublikowano 21 października 2014 Na Kulturystyka.sklep.pl są dipy i sosy zero kalorii za 2,20, kilka dni końca daty ważności. Sam ich nigdy nie jadłem, ale wiem, że spartakusy kupowaly. Cytuj
kanabis 22 644 Opublikowano 21 listopada 2014 Opublikowano 21 listopada 2014 łosoś w biedrze do niedzieli po 29. A i miod 1000g po 12 do grudnia Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 21 listopada 2014 Opublikowano 21 listopada 2014 Napisałbym ze cyc w lidlu za 11,98 ale nie idzie go dostać. Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 21 listopada 2014 Opublikowano 21 listopada 2014 w ogóle cyce z lidla są dziwne, leżał jeden u mnie w lodówce 3 dni i nawet nie zaśmiardł. Wydaje mi się, że coś w nie walą, zresztą to nie tylko moja opinia. Cytuj
kanabis 22 644 Opublikowano 22 listopada 2014 Opublikowano 22 listopada 2014 Ogólnie to słysząłem jakąś plote ze nasączają czymś tę chusteczke na której leży filet. Ale nie wiem ile w tym prawdy. Tak czy siak i tak wole te zapakowane od luzem. Poza tym tak czy siak jest w nich w chu,j chemii ale co zrobisz nic nie zrobisz Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 22 listopada 2014 Opublikowano 22 listopada 2014 w ogóle cyce z lidla są dziwne, leżał jeden u mnie w lodówce 3 dni i nawet nie zaśmiardł. Wydaje mi się, że coś w nie walą, zresztą to nie tylko moja opinia. Ale był an terminie czy po nim?Bo jak w terminie to dobrze ze się nie zepsuł.Najgorsze cyce są w biedrze,nasączają je wodą,robisz je a później tych cyców 1/3 mniej niż jak włożyłeś.Ja ostatnio kupuję ze wsi u siebie na rynku,cena konkurencyjna i małe straty po duszeniu. Cytuj
_Red_ 12 065 Opublikowano 22 listopada 2014 Opublikowano 22 listopada 2014 Cycki w lidlu chyba sa porcjowane w male poledwiczki, bez kosci/mostka. Za to je kocham, bo od razu na patelnie laduja bez uprzedniej chirurgii. 1 Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 22 listopada 2014 Opublikowano 22 listopada 2014 Nie minęła mu data Litwin, tak samo jak nie minęła data kurakowi z biedry a zaśmiardł po takim samym czasie. Może walą więcej tego gazu do plastikowych opakowań niż w biedrze. Ogólnie to też lubię te w opakowaniach niż luzem, bo nie mają żadnych chrzęści itp. Red w Lidlu można kupić osobno polędwiczki z kurczaka tak jak piszesz i są świetne, delikatne i od razu można przyrządzić. Cytuj
kanabis 22 644 Opublikowano 22 listopada 2014 Opublikowano 22 listopada 2014 W tesco te mozna , sa droższe ale fakt mięsko delikatniusie Wiem ze to syf ale ja lubie czasem zrobic sobie na masie makaronik brązowy, do tego na patelni mieso mielone wołowe 10% fatu i do tego sos pomidorowy wlasnej roboty. MEGA Cytuj
_Red_ 12 065 Opublikowano 22 listopada 2014 Opublikowano 22 listopada 2014 Na sos pomidorowy tez dobrze nadaje sie kartonik przecieru. 500g ok 2.50 zl i jest gesty, naturalny, same pomidory w skladzie . Tylko dodac ziolek, pieprzu i wychodzi 25kcal/100g Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 22 listopada 2014 Opublikowano 22 listopada 2014 Nie minęła mu data Litwin, tak samo jak nie minęła data kurakowi z biedry a zaśmiardł po takim samym czasie. Może walą więcej tego gazu do plastikowych opakowań niż w biedrze. Ogólnie to też lubię te w opakowaniach niż luzem, bo nie mają żadnych chrzęści itp. Red w Lidlu można kupić osobno polędwiczki z kurczaka tak jak piszesz i są świetne, delikatne i od razu można przyrządzić. Ale te polędwiczki z Lidla mają dużo ścięgien.Ja teraz wcinam łopatkę,jest za 10 zeta za kg a przy duszeniu i tak większość fatu się wytapia. Cytuj
Kazub 4 585 Opublikowano 24 listopada 2014 Opublikowano 24 listopada 2014 Nie minęła mu data Litwin, tak samo jak nie minęła data kurakowi z biedry a zaśmiardł po takim samym czasie. Może walą więcej tego gazu do plastikowych opakowań niż w biedrze. Ogólnie to też lubię te w opakowaniach niż luzem, bo nie mają żadnych chrzęści itp. Red w Lidlu można kupić osobno polędwiczki z kurczaka tak jak piszesz i są świetne, delikatne i od razu można przyrządzić. to nie zależy od sklepu, tylko od danej patrii towaru. raz kurczak z lidla w ostatnim dniu jest ok, a innym razem coś się z nim dzieje Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 24 listopada 2014 Opublikowano 24 listopada 2014 Witaj Wroner! Dziękujemy za skorzystanie z naszej oferty. Sprzedający tanie-odzywki_pl ma dla Ciebie kod rabatowy na kolejne zakupy! Kod wykorzystasz na wybrane produkty z jego oferty na Allegro. 5% Twój kod rabatowy: aVJd4NaCB2CJ Kod ważny od: 2014-11-24 Kod ważny do: 2014-12-06 Cytuj
_Red_ 12 065 Opublikowano 24 listopada 2014 Opublikowano 24 listopada 2014 (edytowane) To nie jest kod wygenerowany tylko pod Twoje konto? Edytowane 24 listopada 2014 przez _Red_ Cytuj
kanabis 22 644 Opublikowano 25 listopada 2014 Opublikowano 25 listopada 2014 Juz sprawdziłes Redzik Cytuj
_Red_ 12 065 Opublikowano 25 listopada 2014 Opublikowano 25 listopada 2014 Nope, na razie nie mam potrzeby zakupow odzywek:) Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 2 grudnia 2014 Opublikowano 2 grudnia 2014 Słyszałem w radiu, że w Biedrze bakalie -25%, ale nie wiem, czy już od dziś, czy od jutra. Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 2 grudnia 2014 Opublikowano 2 grudnia 2014 Jo bakalie mamy w mega rabatach razem z kawami. Bakalie są do niedzieli bodajże. Od czwartku jest filet z kuraka po 11zeta i mandarynki po 2,99 3 Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 4 stycznia 2015 Opublikowano 4 stycznia 2015 W biedrze płatki śniadaniowe Vitella za 2,49(z 3,50).Moim skromnym zdaniem najlepsze składowo,duży udział orzechów. Cytuj
kanabis 22 644 Opublikowano 4 stycznia 2015 Opublikowano 4 stycznia 2015 I owsiane górskie w promocji. Ale tylko do dziś. 10 paczuszek wzięte Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi